utorak, 15. siječnja 2019.

Nova predviđanja, malo temeljnija, o Franjinoj ostavci i Franji II

Već par puta smog govorili o tome: bivši Illuminati, Lego Zagami, navijestio je "iz njegovih izvora" da Franjo uskoro sprema ostavku. To još negdje prije pola godina. Nakon toga je precizirao: krajem veljače, nakon kardinalskog konzistorija.

To nije izgledalo baš uvjerljivo, jer je nagoviješten put u Maroko u trećem mjesecu - a kako će on bez svoje braće?. A onda i u Makedoniju, pa susret kvarenja mladeži u Panami ovog ljeta.



[Uvijek na logu nekakva zmija ili slična rugoba. Vidi zmiju koja otvara usta na križ. Za posjetu Maroku već smo vidjeli, križ unutar islamskog polumjeseca]


Međutim sada tim predviđanjima se pridružuje Alessandro Gnocchi, talijanski pisac i apologetik. Navodi dva izvora prema kojima bi Franjo trebao ići ove godine, izgleda pri kraju.

Zašto? Pa, simboli su bitni za ove ljude. Ove godine se pune 50 godina od uvođenja nove mise, koja službeno počinje uvoditi se 30 studenog 1969, na početku adventa.

Makar je dekret o novoj misi bio donešen u travnju iste godine, i neki predviđaju da iskoristi tu godišnjicu za uvođenje nove reforme - o kojoj smo nekoliko puta govorili - današnje Novus Ordo mise. Izgleda da bi barem eksperimentalno bila uvedena "misa" koja bi imala "ekumensku" nakanu i ne bi sadržavala riječi pretvorbe.

I na koncu, slijedio bi još jedan udar na papinstvo: dajući ostavku, sa Benediktom XVI još živim, bila bi trojica pretpostavljenih "Papa", makar dvojica "umirovljenih". Tako bi institucija papinstva bila svedena na "kolegijalnost".

I sljedeći bi bio Franjo II, koji bi bio zadužen za nastaviti djelo svog prethodnika.

Vidjeti ćemo koliko mogu biti istinita ova predviđanja.

A što mi trebamo činiti u međuvremenu, i uvijek?

Posvećivati se iz dana u dan sve više, i biti pripravni kao da ćemo baš sutra umrijeti. Bog sve vodi; predajmo naše brige samo njemu.

Nema komentara:

Objavi komentar