ponedjeljak, 7. siječnja 2019.

Ukrajniska Pravoslavna Crkva u službi NWO

Žalosno je vidjeti do koje mjere je podložna UPC svjetskim moćnicima. Novopečeni Patrijarh Epifan Dumenko nasjeo je na prevaru ruskog glumca (humorističkog) koji se predstavljao kao njemački član Evropskog Parlamenta, David McAllister. Navodno David mu je čestitao i između ostalog upitao za socijalnu projekciju UPC i njegovom viđenju bliske ukrajinske političke budućnosti.


Dumenko je potvrdio da se oni "gibaju prema Evropi" i da su u tom vidu počeli pripremati reforme (tj. pripremati mentalitet njihovih vjernika). Upitan o "gay vrijednostima", odgovara da su Rusi previše konzervativni i da će UPC raditi na tome da njihovo društvo bude u stanju to prihvatiti.
 

Šizma (unutav velike šizme spram katolicima) UPC prema Carigradu i Rusiji već je najednostavnija politička igra kojom inače "Pravoslavna Crkva" potvrđuje svoju podložnost političkom vrhu, nešto vrlo karakterističnu za cijelu bizantsku tradiciju. Svjetski moćnici koriste UPC kao alatku u svojim rukama, da bi i tu imali sve pod kontrolom.


Sami Majdan bio je pokret promoviran sa Zapada u cilju za približiti rakete do ruske granici i osigurati vojnu nadmoć spram opasnim protivnikom. Na Majdanu je bilo mnogo manje nereda nego što je to sada u Francuskoj, a ipak su evropski parlamentarci išli u Kijev da protestiraju protiv primjene sile od strane policajaca bivše vlade. Zamisli da danas od stranih političara ide u Pariz da protestira pred Macronom zbog nasilja policajaca prema prosvjedateljima! To ne ćeš vidjeti. Ali Ukrajinci su niža vrsta, pa je to dopušteno.
[Pariz ovih dana. Dolje, McCain u Kijevu pozdravlja okupljene. Zamisli da Putin uputi pozdrav prosvjednicima u Parizu?]
 

U Ukrajini bjesni rat i ginu ljudi ne zbog toga što Lože vole Ukrajinu, već zbog njihovih interesa. Jednako, koriste sve što se miče u Ukrajini za tu svrhu, pa i UPC.

Netko reče zašto se i "Hrvatska Pravoslavna Crkva" ne odjeli (pretpostavljam od Srpske) i bude neovisna. Jednako čista politička igra, u koju je sramotno ući. Što će nama "Hrvatska Masonerija"? Ako nešto što nije u redu, jest "Hrvatsko", što će mi to?

"Pravoslavni" nisu Masoni, ali nas sve može interesirati samo Jedna Katolička Crkva, u koju su svakako pozvani i "Pravoslavni" prihvaćajući vjeru od uvijek.

Svakako, u Jednoj Crkvi smeta Uzurpator, koji također vrši svoju ulogu prema Sorosovim klikama, inmigrantskoj politici, ekologiji, i ukratko svemu što nije Evanđelje.

A što se tiče gay nesretnika, ima tu svog agenta, isusovca James Martina koji sodomcima pokazuje "gay krunicu", itd.

... ali ostati ćemo vjerni do kraja i netko od nas će vidjeti veliko pročišćenje od sve ove gamadi i konačnog uspostavljanja reda u Crkvi.

Do tada, molimo i trpimo, makar ne vidjeli.

Nema komentara:

Objavi komentar