nedjelja, 6. siječnja 2019.

Najgori neprijatelji su iznutra. Treba razotkrivati njihovu teorijsku podlogu

Znate li koja je evropska država među razmjerno najvećim "izvoznicima" ISIL-ovaca? Belgija, pa onda BiH. U Belgiji napr. ima oko 1,3 milijuna muslimana, od kojih su 440 otišli boriti se na strani ISIL-a. Iz BiH, na oko 2 milijuna muslimana, otišlo je 330. Ukupni podaci mogu se vidjeti na ovim grafikama:



Prije rata u BiH bilo je 1.144 džamije; danas ih je 1.912. Dakle, skoro osamsto novih. Kaže se, "radi potrebe". Žale se da nemaju za kruha, ali ima džamija, i ima "izvoza". Možda jedini izvoz iz BiH osim radnika po bijelom svijetu.

Te džamije su očito urodile plodom. Krvavim plodom. I kad pomislim kako su nam 90 godina govorili Hrvati iz Hrvatske: "nije vam trebao rat sa muslimanima". Jer, njima su problem bili samo Srbi, i odatle ih ne možeš išćupati. Sada se malo bude, ali koga muka ne pritišće, taj ne vidi. Ne daj Bože da vide na sebi. A trebalo bi malo koristeći svoju pamet, ta zato im ju je Bog i dao.

I sad, nema dovoljno džamija svugdje i svagda, nego još u crkvi Svete Marije u Parizu im prave minaret usred crkve:



da ne bi netko slučajno pomislio da katolici nisu za "međureligijski dijalog"! U Parizu 750 no go zona, ne možeš tamo ući zbog šarije, a oni njima minaret u crkvu.

E to je to, trebamo se boriti protiv ispranih mozgova ovih naših. A tko im ga je isprao? Drugi Vatikanski Koncil i njegovi lažni proroci, i njihove deklaracije poput Dignitatis humanae" o vjerskoj slobodi koja je širom otvorila vrata za ovakve bogouvrede i hule. Jer, "ima pravo čovjek na vjersku slobodu". Sto puta smo to rekli ovdje: nema, ako je to što hoće loše. Ako živiš u Egiptu, moraš trpjeti i tolerirati njihovu vlast, koja tebe ne će pitati da pravi džamije. Ali ti na navodno kršćanskom teritoriju ne smiješ dati, jer daješ pravo nečem što nije dobro. Ako se sastanu kod nekoga kući pa klanjaju, ne ćeš ih proganjati kao što saudijci rade makar se dvojica kršćana sastala da izmole krunicu u svojoj kući; ali javno im ne možeš dati, jer ono što čovjeku ne doprinosi dobra, ne može imati javnu podršku.

Kolika je istina ovo što govorim, možemo vidjeti čim proviriš kroz prozor u bilo kojoj evropskoj državi danas, osim srećnih izuzetaka.

No, da zaokružimo: objasni onima oko sebe da ne kaljaju svoju vjeru grešnim ustupcima, zabludama, i "pravima".

Sada dok se u Evropi diže prava pravcata identitetska struja, s kršćanskim osvrtom, ne dozvoli da nam "iznutra" ne zabijaju nož u leđa.

1 komentar:

  1. Hey theгe ᴡould уou mond sharing which blog platform you'гe
    using? I'm ցoing to start my own blog ѕon but Ӏ'm having a hard time mɑking ɑ decision between BlogEngine/Wordpress/Ᏼ2evolution and Drupal.
    Ƭһe reason I asк is becauѕe yоur layout seems Ԁifferent then mоst blogs аnd Ι'm lookiing for ѕomething cߋmpletely
    unique. P.Ⴝ Apologies for getting
    off-topic but I had tօ ɑsk!

    OdgovoriIzbriši