četvrtak, 10. siječnja 2019.

Zabrana žutih prsluka potvrđuje da smo pod vlašću svjetskog komunizma NWO

Ovakve snimke bi bilo moguće naći samo u SSSR. Jedna žena u Nizozemskoj ide ulicom sa žutim prslukom, u nakani za priključiti se prosvjedu. Ide sa svojim djetetom u kolicima. Policija je zaustavlja i odvodi kolima, rastavljajući je prethodno od djeteta:


Neki misle (napr. Matko Marušić na braniteljskom portalu), da su žuti prsluci povezani sa komunizmom. Ne. Kad bi bilo tako, režim bi ih podržao kao što je to u svoje vrijeme učinio sa prosvjedima svibnja 68.


"Globalisti", tj. kabalistički talmudistički i supremacistički Židovi moraju priječiti ove prosvjede. Isti nisu podržavani od ljevičarskih snaga, jer postaju sve više i više antiglobalistički, kao što smo to već navodili u drugim prilikama


"Globalisti" nas hoće na životinjskim farmama gdje im trebamo služiti. Žele nas voditi u stanje kaosa, da bi tako postali podređeni njihovom mesiji. Određeni smo za to. Stoga, ne možemo drugo do podržati prosvjede žutih prsluka, i nastojati ih donijeti i kod nas, kao što se već šire diljem svijeta:


Bilo je pokušaja i to znatnih u Srbiji, i također u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Kako se može vidjeti u drugim dijelovima svijeta, nije potrebno imati na početku mnogo učesnika; bitno je biti konstantan.

Drugo: što se traži? Treba ići sa par konkretnih zahtijeva. Ne može se tražiti da nam netko spusti Mjesec sa neba. Traženja trebaju biti takva da ih može shvatiti svi oni koji tako misle, a ne usuđuju se javno to reći. Takvih je mnogo, dovoljno.

Treba se tražiti suverenitet, odbijanje marakeškog sporazuma. Osiguranje osnovnih uvjeta za život, slobodu od ideološkog pritiska. Kršćanske korijene Evrope.

Treba misliti i na praktičnu perspektivu: prosvjedi ne mogu biti svakog dana, ali da svake subote.

Nema komentara:

Objavi komentar