petak, 7. prosinca 2018.

Ovo vam je vaša borba dala...

Da imate Rothschildovo čedo za predsjednika.


Louus XIV: Ja sam Država! - Ostade bez glave.

De Gaulle: Ja sam Francuska! - Nakon komunističkih nereda svibnja 1968, podnosi ostavku.

Macron: Ja sam Rothschild! - I tu nema ostavke, nek se svi pobiju.

A činjenica je ovakva: Hitlerova Francuska, i Rothschildova Francuska:



Ne branimo Hitlera, ali ne želimo Rothschilda u bilo kojoj formi.

Povijest ispisuje svoje lekcije krvlju.

4 komentara:

  1. Ipak, povijest nije tako jednostavna.
    Ako gledamo povijesne figure koje poznajemo i koje su nam nametnute kao bitne za povijest ljudskog roda onda treba uzeti u obzir poznate činjenice i da je Hitler bio rothschildsko kopile iz njihove kuće u Grazu.
    Može se reći da je Hitler, čiju su silnu vojsku iz pepela opustošene Njemačke stvorili židovski bankari, naravno na čelu sa Rothchildima, bio presudan da se stvori privatna bankarska država Izrael lažnih Židova - Kazara, za čije potrebe se sada čisti Levant (od Sirijaca i ostalih) da bi se stvorio još veći Izrael, tj. Izrael od Tigrisa i Eufrata do Nila, što je heraldički prikazano na zastavi Izraela.
    Kako je stvorena hitlerovska Njemačka i tko je to financirao može se naći u brojnim knjigama američkih povjesničara, da spomenem samo dvije: dr. Antony C. Sutton (Wall Street and the Rise of Hitler) ili Ralph Epperson (prevedena kod nas kao: Nevidljiva ruka).

    VK

    OdgovoriIzbriši
  2. Hitler je njihov doprinos, makar ne u svakoj pojedinosti. Prvo su razorili Evropu prvim svjetskim ratom, ispunjenje davnog cilja.
    Ono što vidimo jest da idemo iz dekadencije u dekadenciju. Protesti u Francuskoj su prvenstveno vođeni od domaćih. Voda je došla do ušiju, a nema kršćanske ideje da uzdigne narod i pokaže svjetlo, zbog tolike sekularizacije. Ljudi trebaju vidjeti da je spasenje samo u Kristu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Spasenje jeste samo u Kristu Isusu!
    Ali gdje su Kristiani? Sa mjesta na kojemu sjedi mecena muhamedanske opsade Evrope nekad su sjedili oni koji su pozivali i organizirali na otpor protiv muhamedanaca. I toga zlotvora danas u Vatikanu nazivaju papom. O Gospode satri ovaj poganski okot i spasi svoje vjerne, dok ih još ima, molim te.

    VK

    OdgovoriIzbriši
  4. Treba znati da se sve odigrava po scenariju koji je anticipirao pisac sotonske masonske "svete" knjige "Moral i Dogme" -
    Albert Pike-a, najpoznatijeg američkog masona, koji je bio general poražene južnjačke vojske kojemu danas stoji veliki spomenik u sred Washingtona (kao da se danas spomenik nekom ustaškom generalu nalazi na trgu bana Jelačića).

    A.Pike je bio veoma konkretan i veoma precizno je anticipirao 1.Svjetski rat, 2.Svjetski rat i ovo što se danas priprema uvozom "imigranata", tj. muhamedanskih vojnih postrojbi koji su neznatno zamaskirani sa po kojom ženom ili djetetom, koji će svi biti u funkciji totalnog sukoba, o kojemu je pisao A.Pike, izmedju kršćana i muhamedanaca sa ciljem uništavanja kršćanstva, kao konačnog preduvjeta da luciferianci zavladaju svijetom, što A.Pike uopće nije ni krio da je njihov bog Lucifer.
    S.P.

    OdgovoriIzbriši