srijeda, 11. travnja 2018.

Treći svjetski rat na pomolu. Ludi sionista Trump ide naprijed

Nitko, pa ni Sirija (Asad i armija koju vodi) ne će koristiti kemijsko oružje kad je daleko nadmoćniji od svog protivnika. Ali njegovi protivnici, džihadisti poslani od sionista, hoće da bi iznudili podršku svojih zaštitnika.




Kemijski napad Asadovih trupa je laž, ali Trump ga ipak prvo zove životinjom:



Ali Asad nije životinja, to svak zna tko imalo hoće biti pošten:



Trump prvo prijeti da će raketirati Siriju, u roku od 24-28 sati. Ali Rusija sudi da su stvari došle do konca. Jasno i glasno kaže ovoj budaletini i zlima koji su iza njega, da će svaka raketa koja poleti na Siriju biti oborena, kao i lansirne rampe (nosači aviona) uzete na nišan.


Umjesto da dođe sebi, i da shvati da je cijeli svijet izložen ratu nikad viđenom do sada, i nakon kojeg idući će biti vođen - ako ga bude - strijelom i lukom, on podivljaje još više:



"Pripremi se Rusija, dolaze nove (rakete), lijepe i pametne!", nakon upozorenja ruskog veleposlanika u Libanu, Aleksandera Zasypkin.

S druge strane, francuski strateški portal strategika51 izvještava o naredbi danoj kineskoj floti u Mediteranu da se priključi ruskoj u slučaju američkog napada na Siriju:


A Zapad ima svoje saveznike u arapima koji su već juče izjavili svoju želju i podršku za jurnuti na Siriju i Iran, zajedno sa englezima i francuzima:




Vijest je svakako nepotvrđena, ali potpuno realna. Izloženi smo realnoj opasnosti trećeg svjetskog rata, ništa manje od toga. U ovoj konfrontaciji Rusija će biti zajedno sa Kinom i Iranom (čak je tu i Svjeverna Koreja, jer zbog svega ovoga je bila ona gužva oko nuklearnih proba: cilj je bio Rusija) boreći se protiv američke hegemonije.

Ovaj članak je poziv na molitvu. Zbog toga ne završavam  sa riječima "nadajmo se da će Trump...". Ne, ne nadajmo se. Već od Boga vapimo milost za nas grešnike da nas nestane prije vremena s lica zemlje, i da se sve veći broj osoba spasi.

Samo molitva i pokora može nam pomoći protiv ovog zla što nam je nad glavama.





Broj komentara: 8:

  1. Ništa nije slućajno. Ide sve na naplatu . Bog je bio dosta strpljiv jer Njemu nije vrijeme bitno , niti mu je do smrti grešnikove nego mu je do toga da se grešnik obrati i da živi. Sad lagano svi peru ruke uz onu nevažeću ispriku , nismo znali. Da se je samo poslušalo Gospu i Njene poruke iz Fatime . Ali tko se još sjeća da je zaprijetila novim ratom ako se svijet ne obrati i živi. Valjda su mislili da je to bio drugi svjetski rat i da je tome kraj. A nisu se obratili nego se još gore griješi misleći što nas može više zadesiti kad je rat prošao. Kad ste čuli ove nove svećenike da mole očuvaj nas Bože od kuge , gladi i rata. To je njima bilo smiješno .
    Nevezano na ovaj tekst urednika , nisam do sad uopće ni znao što se dešava , jučer sam neovisno o ovom napisao sljedeći tekst . Ako je Božja volja da ga objavite:
    Istino Isuse , Tebe molim i tražim .Daj mi Duha Istine koji će me upićivati u svemu. Marijo , Sveta Gospe Fatimska budi sa mnom i moli za mene . Josipe čisti , očisti mi dušu duh i tijelo Amen.
    Treća Fatimska tajna je tajna i nikada je nećemo znati do kraja jer je tajna. Oni koji su u Božjoj milosti već na ovome svijetu dano je nazirati samo nešto od te tajne , jer je njima dano i nositi i čuvati 3. Fatimsku tajnu. Papa Benedikt XVI je znao dio tajne i bilo mu je dano da je može protumačiti. Zato jer je shvatio da se ta tajna ispunjava i da će se ispunjavati za njegove vladavine i služenja kao pape, on to nije mogao prihvatiti jer nije mogao podnijeti da se takav otpad dešava sa njegovim pristankom. Jednostavno se povukao u žrtvu i molitvu u šutnji jer je znao da se mora ispuniti ono što je u 3. tajni objavljeno. A to je veliki otpad od vjere . Njegova isprika da ne može putovati na svjetski dan mladih je točna . No on nije mogao putovati ne zbog starosti ili neke nemoći nego nije mogao učestvovati u tom grijehu i otpadu od vjere i to tolikih mladih koji su trebali biti budućnost Crkve . Novi naraštaj. Propali naraštaj. Papa je Benedikt XVI uvidio da je nezaustavljivo i nepromjenljivo ono što piše u 3. tajni Gospine poruke. Znao je da se ni svijet neće popraviti i da on tu ništa ne može učiniti jer se svijet ne želi popraviti. Svijet kao da treba i želi kaznu. Papa nije mogao ukinuti taj susret mladih , 2. vatikanski koncil ili NO misu. Nije mogao ukinuti pričest na ruku makar je to želio. (nastavak slijedi)

    OdgovoriIzbriši
  2. (nastavak) On nije znao da će idući papa biti Bergoglio. On nije znao tko će to biti , ali je znao da će to biti čovjek pod kojim će se moći ispuniti prijetnje 3. tajne. To će biti čovjek koji će biti toliko podoban da se neće usprotiviti nićemu što je uzrok kaznama. On će , jer će biti unutra , potpirivati razaranje vjere iz nutra. I to će biti čovjek koji odgovara vremenu i predvremenu ispunjenja kazne 3. tajne. On će biti podoban za to. Narodu će to pasati , a mnogi će patiti jer neće moći ništa učiniti. Neće moći spasiti ni oca ni majku , ni brata ni sestru , ni sina ni kćer, ni bližnjeg ni daljnjeg. Oni će bježati od takvih u svijet samo da se ne spase. Oni će čak misliti da su ovi ludi , a oni u pravu jer slijede crkvu i novog papu. A novi će papa od početka do kraja sijati zablude . Na tisuće laži malo istine. Uzaludni će biti pokušaji da se upozori papa i da se upozore vjernici da je to loše jer je vrijeme kazne već počelo. Oni to neće vidjeti jer jer će im biti lijepo. Bit će im kao nikad do tada . Živjet će kao u snu , kao na filmu jer će im biti sve dozvoljeno , pa i griješiti. To je vrijeme najvećih grijeha ali kulturnih , tako da se ne vide jer su pod vidom dobra. Tajna će biti poznata i oni će je moći tumačiti kojima će biti dano. A oni je neće ni pročitati jer će biti skrivena od očiju javnosti. Biti će rasula takvog da će na pedeset metara svaki drukčije misliti i tumačiti Boga. A svi će griješiti jer su se odrekli prave Istine .Potpune Istine. Bit će strašno za one koji vide. Čovjek pod vlašću i na vlasti kako će slabiti njegova snaga tako će se i grijeh smanjivati i slabit će kazna ljudi. A na kraju će ugasnuti , dobro će početi rasti kao iz pepela. Isprva slabo al svakim danom više. Nestat će vrijeme dvojice vladara i doći će jedno kratko vrijeme dobra. Za to će se vrijeme puno toga popraviti i promijeniti da bi se moglo desiti ono što mora. Zato treba biti budan , moliti i paziti . Paziti kad dolazi zlo i kad dolazi dobro. Ovo zlo će proći , a s njime i mnogi koji su mu bile sluge. Oni će proći a Istina i Njeni ostat će zauvijek. Kolka je moć i vlast novog pape nad sterim toliki je omjer grijeha i dobra. No stariji i ovaj prvi nadvladat će i nadživjeti novog papu. To budi siguran. Amen.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  3. Bez obzira što mislim o Trumpu (a sigurno je kao osoba mnogo normalniji o od one vještice, prijateljice kokolinde, koja nije postala predsjednica) mislim da su Trump i Putin na istom zadatku NWO i raditi će samo ono što im budu zacrtali. Sumnjam da će udariti na Rusiju, toliko nije lud, a nema ni tu noć ni izbliza, a i zajednički im je neprijatelj. Ovo jesu bezumne igre riječima, ali politika je droca.

    P.S.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I Trump i Putin su pozvani da izgrade Treći hram u Jeruzalemu!
      To nije beznačajni poziv neke bezvezne NGO, nego vrha talmudističke "elite" i sigurno je poruka koja ima više slojeva.

      Glavni cilj te "elite" je pripremiti tron za Antikrista u Trećem hramu. Kako će to odraditi to samo Bog zna, ali ono što je sigurno je to da će mnogo zla posijati po Zemlji.

      V.I.K.

      Izbriši
  4. Neki imaju takva stanovišta, da su Trump i Putin dio iste igre. Ali ja vidim da je Putin jako strpljiv i ne da se provocirati, a s druge strane čvrst je.
    Svi glavni mediji laju na Putina. Rusija se opire rodnoj ideologiji. Nastoji očuvati svoju naciju. Sionisti ga stalno napadaju. Sve to čini neku igru? Sionisti također podržavaju druge kandidate i partije, ali bez uspjeha. Oni ne mogu sve kontrolirati.
    Da je kod rusa netko tako brz na jeziku kao Trump, odavno bi planuo rat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volio bih da vjerujem da u svijetu postoje na vlasti pozitivni političari kao princip. Istina je da se pod Putinom dešavaju brojni pozitivni pomaci za Ruse, koji se čine gotovo utopijski za zemlje tkz. europske "demokracije", među kojima je i Hrvatska, iako je naša zemlja u stvari jedna banana državica kojom upravljaju briselske i vošingtonske šimije raznih rodova. Mislim da se Putinu fabriciraju neke afere ne bi li se održavala medjunarodna napetost i kriza, kao ova zadnja sa trovanjem.

      Međutim, pravi, veoma, veoma rijetki, primjer državnika je Viktor Orban, jer kao predvodnik jedne male nacije pokazuje svijetu kako se vodi državnička politika u korist naroda i države i protiv hulja iz Brisela. Ali Orban je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo da su političari i tkz. državnici ili ološ ili sluge mamonskih gospodara.

      Ono što je za mene važno (pored još nekih bitnih stvari) u sagledavanju Putina i njegovog položaja kao političara i državnika je jedna indikativna činjenica: od 10 milijardera u Rusiji 9 su sionisti, taman kao u SAD!
      Ova činjenica veoma mnogo govori, jer tko drži kasu (biznis, ekonomiju, medije ...) taj i upravlja svime, po doktrini stare hijene, rodonačelnika bankarske dinastije koja vlada svijetom zajedno sa još nekoliko bankarskih dinastija - sve odreda sionostima, koji su opljačkali cijeli svijet štampanjem novca bez pokrića i držeći svijet u stalnom ratu hladnom ili ognjenom.

      Hoću da kažem da bi Putin prošao kao car Nikolaj II kada bi pokušao da se otrgne kontroli u bitnim stvarima za NWO ili kao Staljin, kojega su tovariši trovali (i na kraju otrovali) jer je bio prestao da igra po notama sionista (koji su ga stvorili jednako kao što su bili stvorili i Lenjina i njegovu krvavu bandu).


      V.I.K.

      Izbriši
    2. "Da je kod rusa netko tako brz na jeziku kao Trump, odavno bi planuo rat."
      Čitav svijet je postao jedno veliko selo, tako da i u tom velikom selu treba da postoje dobar i loš policajac, zar ne, inače krvava farsa politike koja hara nad svijetom od strane novus ordo manijaka ne bi bila "zanimljiva".

      Stara rimska doktrina "kruha i igara" je prevazidjena (jer treba svijet osloboditi od "beskorisnih izjelica" kako to milostivo navještaju globalizatori i sada je moderna doktrina: iz rata u rat. Bio rat hladan ili vreo posljedice po narod su iste: nesigurnost, bezperspektivnost, neimaština, strah, stres, bolest i smrt.
      A "političari" se keze li keze pred kamerama. Njima je sve ok i kad laju o ratu oni se keze. I nećemo valjda vjerovati da itko od tih faca koji se ne skidaju sa ekrana zaista i odlučuju o ičemu bitnom. Oni su tu u glavnom nešto kao portparoli onih koji odlučuju i koji već generacijama drže sve konce politike i ekonomije i po potrebi mijenjaju portparole, jer na djelu je "demokracija" zar ne, a u demokraciji je "normalno" da i mrtve duše glasaju, da ima mnogo više glasača na spisku nego što ih ima u populaciji, da se prave neustavne i nezakonite koalicije u kojima zajedno jašu narod totalni ideološki antipodi, i u kojoj "demokraciji" se tako kroje zakoni da treba za izgradnju jednog golf terena da glasa najmanje 50% + 1 glasač sa glasačkog spiska, a za ulazak u jednu paklenu uniju je dovoljno da na nivou države izadju 3 glasača od kojih će 2 biti za ulazak u tu uniju i eto i to je "demokratija" koja se zove demoNkratija kako na lokalnom tako i na tkz. globalnom nivou zavisno od situacije od države do države.
      Cilj je jedan: novi svjetski demonski-mamonski poredak u kojeg za Boga nema mjesta. Novi bog je Gea, koja štiti pederska-pedofilska-nekrofilska-zoofilska prava, a "ekologija" je jedino bitna doktrina kojom se smanjuje ljudski karbonski otisak.

      Svašta sam ovdje udrobio, ali zar netko misli da je život na Zemlji, pod kapom nebeskom, manje komplikovan i zagađen?

      P.S.

      Izbriši
  5. Imao sam priliku razgovarati sa jednim ruskim profesorom o pitanju utjecaja židova na njihovu politiku. Kaže mi više manje da ih se oni plaše, u smislu zaziranja. Znaju što su učinili njihovom caru u prvom svjetskom ratu. Znaju da su previše moćni i nastoje ne ući u konflikt s njima, više od potrebnog.
    Ipak su činjenice da je Putin još na početku otjerao nekoliko njihovih oligarha i tako počeo dizati Rusiju na noge. Takvi su kupili klubove u Engleskoj i slično.

    OdgovoriIzbriši