utorak, 10. travnja 2018.

Sutilna promocija homoseksualizma u torinskoj biskupiji. Bez slučajnosti.

"Postkoncilska Crkva" vrši svoj udio - barem preko vrlo snažne infiltracije - u Novom Svjetskom Poretku. Nije slučajno da se i novi obred mise upravo zove "Novus Ordo Missae", spram "Novus Ordo Seclorum" koji od 1935 stoji vidljivo napisana na naličju dolara.

Kao što se zvanični mediji bombardiraju homoseksualizmom, rodnom ideologijom, pohvalom nevjernosti i predstavljanjem svake razvratnosti kao nečim "normalnim" - onaj koji njima nije normalan jest svaki onaj koji im se opire; taj je direktno ultradesničar, ksenofob, homofob... - tako isti zlotvori nastoje da i iz crkvenih institucija (onih naoko), bude lansirana ista propaganda, mada svakako u drugim prilikama.

Zbog toga nije ni čudo da se dogode stvari koje ćemo sada komentirati. Andrea Zambrano u La Nuova Bussola Quotidiana optužuje torinsku biskupiju za učestvovanje (bilo to svjesno ili nesvjesno, već de facto) u promociji homoseksualizma. Podsjetimo da je riječ o istoj biskupiji gdje je jedan profesor teologije - Don Gianluca Carrega - dao "duhovne vježbe" homoseksualcima o "vjernosti" njihovih parova.



Sada je riječ o katekizmu za djecu izdanom u istoj biskupiji. Pogledajmo naslovnicu i zadnju stranicu:


Komentiramo: "Isus" podsjeća na Conchitu Wurst, poznatog austrijskog transeksualca:


Čak ako i pogledamo na haljinu "Isusa", vidimo da sliči na Conchitinu poznatu ulogu na Euroviziji. I sami bokovi su slično istaknuti:


Također stav "Isusa" podsjeća na zastranjenog hipića, plus njegova pozicija otvorenih stopala, kao da je bebast.

Nije to sve - tu je politična korektnost majke sa jednim crnim djetetom: prihvatimo migrante i multukuturnost svim srcem! Majku s lijeva prati muškarac obučen kao neka vrsta redovnika, sa bijelom ogrlicom - izgleda dakle svećenik, ali preko neke vrste redovničkog odijela obučena je moderna jakna. Ne treba pretjerivati i treba biti u skladu s vremenom!

Svakako, redovnik ili svećenik izgleda ženkasto. Nema oca na cijeloj slici! Na valnoj smo dužini borbe protiv muškog spola i njegovog tradicionalnog identiteta, borba dugo već započeta od Novog Svjetskog Poretka.

Na zadnjoj stranici, eto "muškaraca" - ali kao homoseksualni par, i to sa djecom. Nešto drugo? Jest, to su im ujaci koji ih dovode od crkve kući. Kako se nisam toga sjetio prije!? Na licu i na naličju nema niti jednog običnog oca.

Završni komentar:

Prvo. Ne znači da je sav kler u ovom gibanju. I među hrvatima konkretno, i inače na istoku, neusporedivo je manje ovih problema u odnosu na zapad. Kad izbiše oni skandali oko 2002., sjećam se da naši svećenici nisu mogli ni vjerovati da je nešto tako moguće. Pa i na zapadu mislim da na koncu konca njihov broj nije značajan. Ali...

Drugo. Ovakva gledišta tako lako izlaze na površinu, i daje im se publicitet. Znači, netko moćan stoji iza njih.

Treće. Ne mora se uvijek raditi ni o nekom (koji i postoji) lobby gay. Ali njihov utjecaj je zapanjujući. Previše je njih kojima se ovakav stil uvukao pod kožu.

Četvrto i zadnje. Bježi od ovoga! Provjeravaj i prati tko ti djecu odgaja; kakvim su utjecajima izloženi. Pravi čvrstu i zdravu klimu u svom okruženju; u prvom redu svojoj obitelji. Pokaži da ti se ove stvari gade! Nauči svoje da se i njima gadi, jer je ovo gnusno i nadasve vrijeđa Boga. Odbaci od sebe sve ovo modernjaštvo i stvaraj oko sebe duhovno zdrave i mentalno solidne krugove. Boj te čeka.


4 komentara:

  1. Bojim se da je totalna indiferentnost "vjernika" na djelu u odnosu na našu zbilju. To nije ni slučajno ni od jučer.

    Ovo katastrofalno stanje svijesti katolika je čak od prije i 2.VK pripremamo i podmuklo tempirano i o tome ima mnogo nepobotnih činjenica i argumenata.
    I što sada? Bez Božje pomoći nema nam spasa jer su se sve paklene sile podigle na Zemlju i kroz pukotine odavno prodrle i u Vatikan (po svjedočenju jednog od glavnih izvođača tih paklenih radova na pucanju Crkve i stvaranju pukotina, onome koji je nametnuo ne-katoličku, tkz. "Novu misu"!) i ubile vjeru Božjeg naroda.
    I sada imamo to da narod ne samo da više ne vjeruje u Boga (to se odnosi na svakog tko Bergoglia drži za papu) nego, ono što je jednako pogubno po vječni život, ne vjeruje Bogu, a tu se onda nadvija nad naše duše ona osuda u vezi grijeha protiv Duha Svetoga, koji grijeh se neće oprostiti ni na ovom ni na onom svijetu i to jeste primjerana kazna onome tko ne vjeruje Bogu.

    Zar ima veće tragedije za krštenu dušu nego da ne vjeruje Bogu da ga može (i hoće) spasiti od svake nevolje i pogibelji?! Tko će protiv nas ako smo mi s Bogom?! Tko će protiv nas ako je Bog za nas i s nama?!

    Nažalost, velika je nevjera u narodu, toliko valika nevjera (i strah od Zloga) da mnogi (po svemu sudeći velika većina, jer nam se dešava ovo zlo koje se dešava) zbog nevjere nije u stanju ni da moli Boga za pomoć, nego u stanju prokletog straha (suprotno Isusovim riječima: "Ne bojte se, ja sam s vama do svršetka svijeta"!) samo gleda kako da se ne zamjeri Zlome. Eto i to je moguće: da se više boje Zloga nego Boga, da im je više stalo do toga da se ulizuju Zlome (u nadi da će moći preživljavati pod vlašću Zloga) nego da mole Boga Svemogućega da ih oslobodi od Zloga (što je dio jedine molitve koje nas je naučio Spasitelj) i da u Istini žive kao slobodna djeca Božja (jer samo nas Istina oslobađa od Zloga)!!!

    Zato, dodji Gospodine Isuse Kriste, Maranatha!

    P.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Umirovljeni teksaški biskup, Rene Garcia (94), traži novu konklavu za izabiranje Pape.
      https://abyssum.org/2018/04/07/where-do-we-go-from-here-now-that-the-prelates-who-spoke-at-the-rome-symposium-of-07-april-18-have-called-for-action/

      Ovo izgleda potpuno prelomno. Vidjeti ćemo na što će izaći.

      Izbriši
    2. Autor na navedenom linku se poziva na: "His Holiness, Pope John Paul II, within His massive legacy to the Church and to the World, left us with the answer to this question."

      Vidi li ovaj autor "massive legacy to the Church and to the World" u ljubljenju kurana i (zlo)duhu Asiza?

      Ne očekujem ništa dobro od aktivnosti onih koji ne vide koju štetu je napravio Crkvi čovjek koji je ljubio knjigu koja negira Isusovo uskrsnuće i koji je dozvolio postavljanje poganskih idola po oltarima katoličkih crkava u Asizu za vrijeme derneka svih mogućih poganskih sekti u organizaciji "pape". Ako to nije sotonizam onda ne znam što je. To su radili pogani u vrijeme Makabejaca u Hramu u Jeruzalemu, ali protiv volje svećenika, a u Asizu su to radili u organizaciji "svećenika" i "pape" i sada kao logičan nastavak tog derneka imamo Bergoglia. Čak i kad bi ga takvi "svećenici" makli sa stolice sv.Petra ne bi doveli boljega, možda samo podmuklijega.

      P.K.

      Izbriši
    3. Samo je bila informacija.
      To je prilika da se vidi da problem nije samo u Franji.

      Izbriši