srijeda, 18. travnja 2018.

Sionisti kliču zbog islamizacije Evrope. Jesu li razlog, osim što se raduju?


Svakako da jesu. Njemački povijesničar Wolfgang Eggert navodi razloge radosti židovskih fundamentalista zbog muslimanske invazije Evrope. Radi se o čistoj mržnji prema kršćanima i zapadnoj kulturi. Razlozi ovih zadojenih mržnjom mogu se sažeti:

1. Povratak na strogost. Prema njima, muslimani trebaju pokazati moralno dostojni život evropljanima. Da, baš kao u tolikim drugim muslimanskim državama. Pakao na zemlji, da skratimo.

2. Kršćani su smatrani od ovih fanatika za "idolopoklonike" jer vjeruju da je Krist Bog. Ako promotriš pažljivo, cijepaju sebi odjeću poput Kaife.

3. Revanš. "Platiti ćete za sve što ste učinili židovima kroz stoljeća". Ali zašto su toliki narodi kroz povijest imali probleme sa židovima, to je pitanje. Nije li slučajno u njima krivica, u njihovoj nadrasi, u njihovoj aroganciji? Ne duljimo, uvrijeđena je viša rasa, i to zaslužuje kaznu.

Licemjeri, dobro reče o vama Sv. Pavao:


"Doista, vi ste, braćo, postali nasljedovatelji crkava Božjih koje su u Judeji u Kristu Isusu: i vi isto trpite od svojih suplemenika što i oni od Židova, koji su i Gospodina Isusa i proroke ubili, i nas progonili, te Bogu ne ugađaju i svim se ljudima protive kad nam priječe propovijedati poganima da se spase, da bi tako u svako vrijeme navršili mjeru zlodjela svojih. Ali sručio se na njih konačni gnjev." (1 Sol 2, 14-16)

Ovdje ste netko i nešto, ali vaša moć preko ove zemlje ne može preći. Imate mržnju za ideologiju, i finance i lože za sprovesti je u djelo.

Ali kad zlo izgleda da trijumfira, bude na koncu jadno osramoćeno i poniženo. 

1 komentar:

  1. Sionisti i islamisti su fizička braća po ocu, ali i jedni i drugi su duhovni izrodi od Abrahama.

    Preci ovih prvih (okrečeni grobovi) ubili su Mesiju (i njihova duhovna nadgradnja - talmudisti šire takve gnusobe o Mesiji, Isusu Kristu i Njegovoj presvetoj Majci da to mogu samo oni za koje je Isus rekao da su duhovna djeca djavolja.

    Ovi drugi (muhamedanci) u svojoj knjizi koju je kuranoljubac častio kažu da Isus nije umro na križu i da nije uskrsnuo. Ima li veće i podmuklije djavolje laži od ove?

    Zar ima boljih saveznika od ovih antikrista?

    P.K.

    OdgovoriIzbriši