subota, 14. travnja 2018.

Američka "sloboda"


Izraelski šef obavještajne službe: ne želimo ISIL poražen u Siriji.


Slušam!:


2 komentara:

  1. U sridu.
    Zna hotelijer tko je gazda.

    Lajavi krelac maše repom pred gazdom, a onaj drugi megdandzija (pored svih goropadnih prijetnji odmazdom) traži da se raspreda i prepucava dok jadni i bijedni narod strada. I tako igra se nastavlja, samo pusta priča o miru dok se rat perpetuira do ... armagedona. Njima je rat brat.

    V.I.K.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije tajna da je tkz. predsjednik ljubitelj sionista. Tko uopće može postati milijunaš ako nije u njihovom zmijskom leglu (bilo gdje u svijetu)?

    Medjutim, za Trumpa postoji ona tkz. teorija zavjere da je bio pred uhićenje i suđenje zbog neplaćanja poreza (jer je bio u bankrotu) i zbog toga je bio priveden na saslušanje.

    Sa tog saslušanja je bio otpušten uz "dogovor" sa nadležnim vlastima da mu se dug prema državi refinansira uz dodatnu financijsku podršku od 300 milijuna dolara, jer je to bio najbolji način da ne propadne njegov sveukupni šaroliki biznis, da stane na noge i vrati sve uloženo u njega.

    Ova priča se nastavlja tako što je nakon izvjesnog vremena (2000.god.) u crtanom filmu "Simpsoni" nedvojbeno "objavljeno" da će Trump postati predsjednik! I zamislite nakon 16 godina je i postao predsjednik!
    Da li sada mora vraćati kamate jer je bio spašen od bankrota i jer nije završio na robiji?

    Ako se itko pita pa kako su moguće takve finansijske vratolomije i tko ima toliki novac da ga dijeli šakom i kapom onda treba da zna da su oni koji štampaju dolar bez pokrića (kao toalet papir) "izgubili" 9 triliona dolara i da za to nitko nije odgovarao (na saslušanju pred kongresnom komisijom SAD odgovorna inspektorka iz tkz. federalnih rezervi je izjavila da o tim detaljima - nestanka tog oceana dolara - nisu još stigli raspravljati u toj privatnoj banci tkz. federalnim rezervama).
    To je toliko ogroman novac (koji uopće nije problem proizvesti jer drveća za papir i boje za štampanje ima u izobilju) da se sa njim može kupiti sve (osim po koja rijetka ljudska duša), a dug Trumpa je za njegove gospodare bio obična sića.
    I nemojmo se sada čuditi kad ovaj talmudista-sionista sa fotografije ovom vlasniku kazina (i kurvinjaka), hotela i sličnih objekata za zabavu "elite" pozove na poslušnost svog slugu.

    PP

    OdgovoriIzbriši