ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Multikulturalisti doveli Švedsku pred uništenje

 Želiš poći u Švedsku "trbuhom za kruhom"? Ta zemlja je pred uništenjem, možeš se samo moliti za njih da se otrijezne prije nego što bude prekasno. Ali ako odeš tamo, ti ili netko tvoj, izlaže se velikoj pogibli u prvom redu za dušu, a i za tijelo.

Dvorište jedne švedske škole. Proces zamjene pučanstva:


Pogledajmo ovaj isječak iz tiska:

[Dva muslimanska đaka siluju četrnaestogodišnju djevojčicu u školi. Cura nije u stanju opet ići u isti centar, ali silovatelji mogu: "i oni su žrtve", kaže direktor.]

Teško je u Hrvatskoj, u BiH još teže, "okolo" vrlo slično. Ali bolje je prositi u svojoj zemlji, nego izložiti se ovakvoj pogibli.

"Zašto se tjeskobno brinete o onome što ćete pojesti, u ono što ćete se obući, o tome se brinu pogani..." To je živa istina. Ustraj, ostani, preko svake sile nastoj se vratiti ako si već otišao. Tjeraju te vani. Ne daj se. Ne daj svoj poklad. Ako ti netko kaže: "eto, imati ćeš 5.000 € mjesečno", reci mu: "plaćam ovdje 4.500 € da gledam svoje nebo". Tako je slatko i omamljivo, i nema cijenu.



Broj komentara: 5:

  1. Upravo sam na Shoebat portalu naišao na tekst u svezi ove emisije na švedskoj TV:
    https://youtu.be/W1dcSMDhZ0E
    Teško je naći više degeneričan narod od švedskog, čak imigranti iz muhamedanskih zemalja izgledaju normalniji od njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gledajući ovaj video, izgleda kao opsjednuće, do te mjere liberalizam uništava svaki kriterij.

      Izbriši
  2. Nevezano za ovaj tekst konkretno, ali kad sam pronašao Vaš blog pročitao sam ga od prvog do zadnjeg članka. Nemojte niti slučajno odustati, činite dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina. Ovaj blog i nekolicina drugih koje redovito pratim (npr. "Homunizam", "Krug zemaljski", ...) pročitao sam od prvog do zadnjeg slova, bez iznimki. Radi se o izuzetno korisnom materijalu u ovim bolesnim vremenima...

      Izbriši