petak, 29. prosinca 2017.

Na koga je ciljao Solženjicin govoreći o "etničkoj mržnji" protiv rusa?


[Soženjicin u susretu s Putinom]

Aleksandar Solženjicin, najpoznatiji sovjetski disident čuven por stravičnom svjedočenju o "Arhipelagu Gulag", pojasni jednom zgodom:

"Morate shvatiti da boljševičke vođe koje su uzele kontrolu nad zemljom nisu bili rusi. Oni su mrzili ruse. Mrzili su kršćane. Vođeni etničkom mržnjom mučili su i masakrirali milijune rusa bez i najmanje grižnje savjesti. Boljševizam je počinio najveći masakar svih vremena. Činjenica da većina svijeta ne poznaje i da je ne brine ovaj ogromni zločin dokaz je da su globalni mediji u rukama počinilaca."

O kojoj "etničkoj mržnji" riječ? Što hoće reći Aleksandar?

4 komentara:

  1. Hoće reći da je nad gojima (kristijanima Rusima) izvršen zločin od strane sinagoge Sotonine čiji bankari su bili (dali su i sada, jer 90% milijardera u Rusiji - isto kao i u SAD su od iste fele?) gubernatori nad Rusima u vrijeme revolucije 1917.g.

    Ti bankari - gubernatori sada gospodare nad cijelim svijetom i imaju isti cilj kao i onda: gojime treba satrti ispod jedne milijarde na zemlji, jer im toliko robova treba da bi oni živjeli u luksuzu.

    Z.K.

    OdgovoriIzbriši
  2. Svakako se radi o mamonskoj mega korporaciji koja je financirala i logistički pokrila i pokrenula svo zlo od francuske revolucije do danas i drži vojni, politički, medijski, farmaceutski, obrazovni sustav pod svojom čizmom, a sve to proizilazi iz toga da oni tiskaju novac i to bez pokrića - fiat valute - neka bude funta, dolar, euro ... (jer nijedna valuta nema bilo kakvu podlogu osim te proklete mamomske sile koja reketira i uništava cijeli svijet).

    Dovoljno je znati da dolar tiska (po principu toalet papira) privatna banka u vlasništvu kazarsko-aškenazkog kartela koji ne može a da ne prezire gojime kojima je tako huliganski zasjela na živote i uništavaju bez srama i milosti sve što im padne na pamet.

    I koja je to djavolska, mamonska, prevara da su cijeli svijet stavili pod čizmu na osnovu sile koja je proizišla iz ništa (fiat) novca.

    Zaista, samo Bog može slomiti ovo pakleno, mamonsko zlo, jer ljudi (gojimi) koji kao da na Boga ne računaju i malo tko se moli za pomoć od Boga ne mogu zaustaviti ovo zlo.

    Vjerujem da je sv. Ivan apostol i evandjelist napisao Otkrovenje kao opomenu što će nam se desiti ako otpadnemo od Boga pod vlast Mamona i kako se to desilo neminovno je da će se svo zlo navješteno u Otkrovenju obistiniti, jer mi nismo kao Ninivljani koji su povjerovali proroku Joni i bili spašeni, ne, mi imamo "proroka" Maria Bergoglia (i druge prije njega) koji sada zlo radi u Vatikanu - ruši Crkvu kojoj ne pripada, a ogromna masa gojima mu se divi (zajedno sa njegovim frendovima talmudistima). Eto, idolopoklonici su i zaslužili ono što će im se desiti, a oni malobrojni koji će trpjeti i stradati za Krista, kako im je to Spasitelj navjestio svojim će mučeništvom zaslužiti vječno blaženstvo.

    PP

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve ce to śćerat u gehenu sin božiji

    OdgovoriIzbriši
  4. Davore, misliš Sin Božji?

    OdgovoriIzbriši