srijeda, 20. prosinca 2017.

Menorah se pali i u Vatikanu; pritisak na Poljsku u novoj fazi

 Vidjeli smo da je i novi Prvi Ministar Poljske prisustvovao cerenomiji paljenja menoraha (pri slavlju Hanuke - Hanukah) u Parlamentu.



Izgleda, ne može proći ništa bez njihove "podrške". Nema li menoraha, možda se isti čas "antisemit". 

Da cijele vlade privijaju šiju pred njima, to je očito. Ali zar mora tako biti i Vatikanu? Svakako, od kad su donijeli saborski dokument "Nostra Aetate" kola idu nizbrdo. Dapače, upravo je taj prodor sionizma među redove hijerarhije doprinuo prodoru iste ideologije u svim porama političkog djelovanja. Nacije su ostale bez zaštite koja im je prije dolazila iz redova crkvenih dužnosnika.

Sada se Hanuka slavi i unutar vatikanskih zidova, što je samo po sebi još jedan dokaz otpada od vjere tolikih crkvenih dužnosnika. Održan je tisuću i prvi "dijalog" između "katoličkih" i židovskih predstavnika, i susret je završio kako je i određeno, unaprijed rečeno, odobreno i prihvaćeno.


Čemu se čuditi, ta glavni odgovorni odavno krije križ časteći tako posebne goste:


Inače, Morawiecki je pozvan na razgovor 9 siječnja. Cijeli cirkus je o pravnoj reformi koja navodno ne ispunjava evropske standarde (?), kad vrlo slično već odavno postoji u drugim zemljama u kojima politička moć imenuje glavne suce. Ne, moneta za razmjenu su "izbjeglice" i time multikulturizacija Poljske. I, makar to i ne bilo lako izvesti, time se hoće reći svim drugim državama da ne mogu prijeći preko te odredbe... dane u ime "demokracije", a o kojoj je zabranjeno pitati narod.

Svakako, ona jakobinska: "sve za narod, ali bez naroda".

1 komentar:

  1. Bergoglio već mnogo godina pali Menoru sa svojim frendovima talmudustima, a od kako se uselio u dom sv. Marte dugo mu je gost bio (možda je i sada) njegov dugogodišnji prijatelj, pro-homo rabin, Abraham Skorka, inače notorni talmudist, mrzitelj Isusa Krista i Njegove majke Bogorodice Marije, tako da i ne čudi da se u Vatikanu, kojim vlada Novus Ordo sekta, pali Menora.

    P.K.

    OdgovoriIzbriši