subota, 30. prosinca 2017.

Lijepe crkve uništavane dinamitom; danas kultom ružnoće

5. prosinca 1931, Staljinov židovski komesar Lazar Kaganovič, dao je zapovijed dinamitiranja Katedrale Krista Spasitelja:


Sve crkve onog vremena bile su lijepe, jer su imale nakanu odraziti Ljepotu Boga, koji je po riječima Sv. Augustina "ono što ima", to jest, Bog ne samo da je "dobar", već Bog je Dobrota. Isto tako Bog je svako savršenstvo: Ljubav, Ljepota, Mudrost...

Čak i crkve šizmatika odražavale su tu Ljepotu zbog svog katoličkog, kršćanskog korijena.

Danas se crkve uništavaju ne dinamitom, već modernizmom prvenstveno na Zapadu, i na Istoku spregom Saudijci/ISIL, pod odgovarajućim potkroviteljstvom

Crkva podignuta još 1982 u Madridu, poput tolikih modernističkih; neki je zovu "Robocop". U svakom slučaju glavni arhitekt je đavao:


Stvar ide mnogo dalje od ovog što vidimo. Nisam pročitao knjigu, ali naslov i opis sadržaja upućuje na ispravan zaključak:


"Ogledalo Pakla" analizira mnoge građevine današnjice, tvrdeći da se radi o okultnoj arhitekturi koja priprema svijet za sotonsko kraljevstvo.

Bez daljnjeg, to im je nakana. No, čovjek snuje, a Bog određuje. Božja je zadnja, i molimo se Bogu da osujeti planove zlih. U svakom slučaju radi se o kultu ružnoće kojoj je cilj otupiti ljudski duh i naviknuti ga na loše razmišljanje i postupke. 

Da mu narav postane loša.

Brani stoga Tradiciju, Vjeru i Ljubav kako je utemelji Isus Krist i predade Apostolima. Umri u toj borbi, bez povlačenja.


1 komentar:

  1. Nakon dinamitiranja Katedrale Krista Spasitelja u Moskvi sotonisti su pokušali da podignu na istom mjestu neku sotonsku gradjevinu (tipa zgrada centralnog komiteta), ali im to nije bilo moguće jer je ogromna voda nadirala kod pokušaja gradnje i nikad nisu uspjeli podići tu gradjevinu nego su tu vodu iskoristili da sagrade kompleks bazena.

    2000.g. je završena izgradnja katedrale Krista Spasitelja po nacrtima stare srušene katedrale na istom mjestu gdje je bila srušena katedrala (i kompleks bazena).

    PP

    OdgovoriIzbriši