petak, 29. lipnja 2018.

Franjo vs. Salvini, rat se zaoštrava

Prvo je bio Aquarius kojeg Italija nije htjela primiti, a onda se slično dogodilo s drugim brodom punim zarade mafijaša, makar bili ljudska bića. Salvini je objasnio razlog ne prihvaćanja broda: prvo im je rečeno od talijanske obalne straže da ne pristupaju migrantima u čamcima; oni su u kontaktu sa libijskom obalnom stražom koja će ih vratiti. Brod koji prikuplja migrante po mediteranu ispred Libijske obale, nije htio slušati. Eh onda će Italija vidjeti taj brod samo na razglednici".



Nova talijanska vlada ne želi da njihova zemlja bude zauzeta od muslimana. To je sažetak sve priče.

Ali onda Franjo pokušava zadnji potez. Daje ponovno jedan od svojih žalosnih intervjua ovaj put za Reuters, i podcrtava:

"(O pitanju migracije)To nije lak problem, ali populizam nije rješenje."

I onda:

"Populsti stvaraju psihozu u vezi problema migracije, čak i kad se ostarjele evropske nacije suočavaju s demografskom ledenom erom i trebaju više migranata. Bez migranata, nadodaje, Evropa će postati prazna."

To je Soros. To je njegov govor, i njegova politika. I tamo gdje političari ne stignu, tamo Franjo nastoji napraviti zabunu pred naivnim kršanima. I, svakako, ljevičari i liberali svake vrste koriste njegov govor makar nikad ne će poviriti u crkvu. Franjo im treba za ono što oni hoće. Oni su jedna ekipa.

Ali osvrnimo se malo na Franjine riječi. Što može pomoći Evropi? Samo povratak na njene kršćanske korijene. To je jedino što Bog od nje očekuje, i ako do toga ne dođe, njena budućnost samo može biti crna. Sve drugo ne vrijedi ništa niti može pomoći. I, on koji sjedi na Stolici Svetog Petra, da je ono što toliki drže da jest, govorio bi potpuno drugačije.
A što se tiče Evrope, bolje joj je da se prepolovi nego da postane muslimanska. I ako muslimani dođu do kojih 40% a i manje, imati ćeš građanski rat u njenim gradovima ili jednostavno muslimanske države, i onda pakao kakav je svugdje gdje su većina. 

Proganjanje kršćana i nemogućnost slavljenja Boga. Da se to pomogne, da dođe do toga, to je Franjina misija.

Pogledajmo primjer Srbije. Zašto joj je oduzeto Kosovo, zašto su bili bombardirani od NATA, tj. zračne snage muslimanskog imperija? Jer od svih naroda na Balkanu bili su taj koji je najviše Boga psovao. Nisu njima bili krivi hrvati, niti su im muslimani mogli išta učiniti da nisu bili onakvi psovači Boga. Svaka druga riječ pa Boga opsuju! Prije rata bilo ih 10% krštenih, što očekuješ onda? To je pravi i glavni razlog njihove propasti i unesrećenja svojih susjeda. Samo vraćanje Bogu, samo kršćanski život u značajnijem djelu društva može izbjeći Božje kazne.

I to je ono što bi Franjo trebao reći cijeloj Evropi. 

Ali budući je on naš neprijatelj, moramo se spašavati kako stignemo. A on koristi crkvene strukture za nastaviti Sorosovu agendu. Naložio je Evropski Caritas da ponovi njegovu liberalnu politiku: Evropski Caritas žali zbog odluke Evropskog Vijeća - nametnut od kritičnih Austrije i Italije, plus istočnih - za pravljenje centrova za izbjeglice van evrospkih granica. "Evropski Caritas žali što vizija Tvrđave nadjačava viziju dobrodošlice".


Koja karikatura postaju crkvene institucije u službi ovog najamnika!

Ipak, nije tako teško nazrijeti pravi put na osnovu Franjinih riječi: uglavnom radi suprotno od onog što kaže. Ponekad će reći nešto što liči na dobro, ali kako bi inače varao? Ne slušaj ga.

Broj komentara: 7:

  1. Ne znam koliko su Srbi psovali Boga riječima, ali znam da psovače Boga, Bogorodice i Svih Svetih nisam čuo kao kod Dalmatinaca, da kažem Splićana i okolice.
    Ne mogu reći u kolikom procentu su oni psovači, tko si ti ljudi, ili jesu li to samo Orjunaši, ali to je užas nad užasom kad takvi bogohulnici počnu lajanje na Boga i sve sveto. To se slušati ne može, a kada ih se opomene onda postanu još gori, kao opsjednuti, a neki kažu da je to samo onako, običaj.
    Moglo bi se reći da je jedan "pobožni" Sanader bio "nagrada" za te "običaje" psovanja Boga, a biće još gore.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imate potpuno pravo, zaboravio sam nadodati da ono što sam vidio kod srba, da to i nas čeka. Možda ne preko tomahavka, ali na drugi malo sutulniji način.

      Izbriši
    2. Ja sam iz Dalmacije, i mogu nažalost samo potvrditi ove riječi.Mi psujemo sve s neba, a u Imotskoj krajini postoji čak i nekakvo natjecanje u što "kreativnijoj" uvredi Gospodina i Majke Marije.Dakle, mi ćemo platiti za to neminovno, i biti će to pravedno.

      Izbriši
    3. Sjećam se jednog svećenika u Splitu prije rata, u doba komunizma. U autobusu jedan čovjek opsova Boga, a ovaj svećenik ga strogo ukori pred svima: "Ne psuj moga Boga".
      Moramo činiti zadovoljštinu s jedne strane, i s druge opomenuti.

      Izbriši
    4. Donedavno bi se slozio s tobom ali otkad su poceli na more dolazit radit momci iz zagreba i slavonije dalmatinci su dobili ozbiljnu konkurenciju u psovanju Boga. Ponekad mi se zgadi zivot sta su ti ljudi u stanju opsovat i to iz ciste obiesti.

      Izbriši
    5. Eto, put u propast je zagarantiran sada kada se ujedine svi psovači Boga Hrvatske.
      Tko se onda može (i smije) čuditi što odvratni bezbožnici (orjunaši i udbaši) haraju Hrvatskom.
      A glas u pustinji je umuknuo, valjda je promuknuo od zagovaranja tkz. državotvorne stranke (u koju je ušlo 60% udbaša). I sada nam predstoji tkz. "velika koalicija" sa onih preostalih 40% udbaša, koji su umali ulogu "lošeg policajca" tako da po principima tkz. parlamentarne demokracije samo Bog može udbaše maknuti sa grbače naroda, a vapijući glas će lijepo uživati plodove tkz. vatikanskih ugovora i dobijati apanažu od krvnika naroda iz džepa tog istog naroda (tj. iz kredita koji do kraja potapaju - porobljavaju državu tj. narod).
      Divota djavolja. Kakva lustracija, kakva pravda, kakav moral, kakva vjera.
      Kome se ne svidja da bude rob u domovini ima odličan izbor da bude rob kod tudjina koji su usvojili sve moguće civilizacijske "blagodeti" kao npr. abortus, eutanaziju, pederske brakove, usvajanje djece od strane pedera i pederuša ...
      Ali oni bolje plaćaju zar ne?

      Izbriši
    6. Uzas. Svojedobno sam bio zagovornik Dobroslava Parage jer se covjek stvarno namucio za Hrvatsku ali i on je kao i osnivaci stranke prava zadojen idejama francuske revolucije a i nakon rata je postao mlak pod neoudbaskim pritiscima. Sve u svemu ne nazire se nista dobro

      Izbriši