srijeda, 13. lipnja 2018.

BiH, kolonija Zapada. Britanija kontrolira izbore u listopadu

Dvije glavne teme bilderbergske grupe ove godine bile su rast "populizma" u Evropi i Rusija.

S obzirom na ovo drugo, britanski sekretar odbrane, Galvin Williamson, najavio je slanje 40 britanskih specijalaca na kontrolu izbora u BiH u listopadu.


To predočava ono što znamo: BiH nije država, već protektorat. Kolonija masonskog i poganog Zapada koji ju je osmislio za svrhu prekrojavanja Balkana i pripremanja novog muslimanskog identiteta koji bi spojio muslimanske krajeve BiH sa crnogorskim, srpskim, makedonskim i albanskim. Uostalom, ti bezdušni izdajnici pripremaju predaju Velike Britanije muslimanima. Žele kontrolirani kaos, koji će voditi stalnom rastu sukoba u četvrtima Evrope. Od sotoninih slugu ne može se očekivati nešto racionalno.


Svjedočanstvo je vjerodostojno da kad su britanski specijalci ušli u Hercegovačku Banku u Mostaru, tokom čuvene intervencije kojom su htjeli presjeći krila samostalnosti Hrvata u BiH (također katolika), jedan od njih je bacio sliku Ivana Pavla II na pod i mokrio po njoj. Tu je jasno ispoljavanje mržnje prema katolicima. Srbi se toleriraju u zamjenu za Kosovo, ali pod uvjetom da ostanu pod kontrolom. Stoga, Rusija napolje.

Najgore je što Hrvati još uvijek većinski i slijepo naginju Zapadu. Ne Zapadu nove talijanske vlade npr., već onom najprljavijem - koji vlada i o kojem govorimo. Dok je prava tradicija Bosne i Hercegovine upravo kršćanski - tj. katolički - identitet. Njeni kraljevi bili su vazali ugarske krune Sv. Stjepana, sve do zadnjeg bosanskog i kršćanskog kralja Stjepana Tomaševića, okrunjenog od Pape dvije godine prije njegove smrti od Turaka, 1463.

Nije dakle Zapad naša snaga, već kršćanski duh. I nema nam pomoći od Zapada, već samo od Boga. Uz to: Rusija zasigurno nije gora od spomenutih. Prljavštinu ne želim, s Rusijom barem mogu govoriti.

Ali, stanimo sada malo. Razlog ovog razmišljanja nije razmatranje o konspiraciji, koja svakako postoji, već naš stav prema spletkama zlih.

Ovo što živimo, to je đavolska rabota. Protiv nje samo se može molitvom i postom. Moramo imati Boga za saveznika. I to, ne misli da će "cijeli narod" tako dobro odgovoriti. Ne, potreban je uvijek da ima jedan Ostatak koji će Bogu zavapiti, i koji će, Božjom milošću, spriječiti nakane zla. "Ako nađem pet nevinih, neću ih uništiti".

Ovo što nam se događa to je Božja kazna zbog naših grijeha. Samo ponizna pokora može promijeniti tok stvari.

"Ova se vrsta istjeruje samo molitvom i postom".

I tu je naše mjesto.

Nema komentara:

Objavi komentar