utorak, 12. lipnja 2018.

Novus Ordo biskupi za Novus Ordo Seclorum



Krug označava točku gdje Aquarius preuzima "izbjeglice" preko mafijaških kanala. Plava strelica označava udaljenost do Malte. Zelena do Španjolske. A prava humanitarna akcija uputila bi brod crvenom strelicom do najbliže luke u Libiji.

Ali Evropa treba biti napučena novim narodima.




[Plan Kalergi sastoji se u nacrtu čiji je cilj genocid bijelaca preko križanja i masivne migracije ne bjelaca u Evropu. Bio je ocrtan 1923 od Grofa Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi koji je tražio formiranje jedne mješane pasivne rase, pripitomljene, predviđenog ponašanja, slabijeg karaktera i inteligencije kojom bi vječno mogla vladati aristokratska židovska elita. Ta niža rasa bi im sprječavala organizirati se za pobunu, pa čak i shvatiti da su dominirani.

Plan izložen u 28 teza, inspiriran je ljudskom dominacijom životinja na farmi.]


I, umjesto da upozore evropske narode o planovima za njihovo uništenje, zapadni biskupi prvenstveno i najvećim mahom, pozdravljaju primanje "izbjeglica", čak Biskupska Konferencija Španjolske čestita novom predsjedniku (došao na vlast ne preko izbora, već nejasnom procedurom opoziva, udružujući se sa svom separatističkom oporbom):


Nadbiskup Valencije priprema katolike da prime "izbjeglice":


Švedski kardinal žali se na političke promjene u Evropi, gdje u nekim državama dolaze političke stranke koje brane svoju naciju:


Talijanski biskupi također se žale što je brod poslan u Španjolsku, "to nije nikakva pobjeda za Italiju":


Ali ne pada im na pamet da "izbjeglice" uopće ne bi trebale napustiti obale Libije. I da bi tamo trebale biti vraćeni, i prekinuti već jednom trgovinu robljem nastalu migracijskom krizom (i američkim bombardiranjem Libije). Da treba prekinuti čekanje crnkinja dok ne zatrudne, jer će tako lakše dobiti vizu i ostalo. 

I, već jednom u Evropi, tko će ih izdržavati? A kad počnu raditi neki od njih, rade ili u kriminalu, ili za budzašto, smanjujući nadnice i čineći život puno težim domaćem življu.

Na koncu, zašto napuštaju svoje zemlje? Nije li to tragedija koju treba izbjeći? Nije li prvo pravo ne migrirati, a ne obrnuto.

Žalosno je vidjeti biskupe u službi liberala, ljevičara i sionista, makar to i ne činili svjesno - zabavimo se samo s tim. Sve na osnovu neke "solidarnosti", koja, samo osvrnuvši se na par stvari koje smo naveli, nema nikakvog smisla.

Hrvatski biskupi, makar i kod nas modernizam bere svoj harač nemilice, barem govore o potrebi krštenja djece, velikom zlu koja je manipulacija medija, itd. i makar su time zaslužili bar da im mediji sustava upute kakvu kritiku

Ali ovi zapadni, unatoč nezavidne situacije njihovih biskupija i dosta praznih crkava, interesantno imaju vrlo veliki utjecaj u Crkvi. Istočni kao da i ne postoje. Zbilja, tamo je korijen masonerije i nakon par stoljeća konstantnog djelovanja postigli su značajnu infiltraciju u mentalitetu visokog klera na Zapadu.

Ali, nešto se događa. 65% mlađih od 35 godina u Italiji protive se masovnoj migraciji:


Najžalosnije je što će se ljudi sa malo mozga u glavi ne će moći prepoznati u ovakvim predstavnicima Crkve. Misliće: "ako to govori Crkva, onda ne ću biti kršćanin".

Ne, oni ne nastupaju kao katolici, a naše je odbraniti Evropu kako to učiniše katolici kako Bog zapovijeda u srednjem vijeku, kad spriječiše vjerom i životima najezdu mača i polumjeseca. 

I danas ćemo nasljeđivati katolike, a ne izdajice. 

Nema komentara:

Objavi komentar