utorak, 5. lipnja 2018.

Kardinal Parolin ove godine hitno u Bilderbergu: Zašto?

Tema Bilderberga ove godine je "populizam":


I, kako vidimo, pozvan je ove godine između ostalih nitko drugi do sekretar Vatikana, Kardinal Pietro Parolin.

Salvini, ministar unutrašnjih poslova, obećaje na Siciliji repatrijaciju pola milijuna ilegalnih migranata. Skandal za globalizam i projekt mjenjanja naličja Evrope:


Evropa, službenici globalizma koji je vode, je u šoku. Počeo se buditi istok, Slovačkom marširaju grupe Marijana Kotlebe:


braneći kršćanski identitet svoje nacije. Slično u Mađarskoj, ako ne vole Orbana, imaju partiju Jobik:


Poljska, Austrija... a sada Italija koja postaje prva zemlja na Zapadu koja dobiva vladu protivnu volji globalista.

Pogledajmo kolika je suprotnost između Salvinijevog nastupa na Siciliji i jednog od prvih Franjinih izlazaka van Italije, na granični talijanski otok Lampedusa gdje je pozivao migrante na prelazak u Evropu:


Dođite, i postanite robovi u Libiji! Dođite, i plaćajte prostitucijom vaš prelazak preko Mediterana! Dođite, i utopite se u moru!

Postoji i ova interpretacija i posljedica de facto nerazboritog poziva. I upravo to Salvini koristi dijalektičkim skokom: "spasiti ćemo mnoge živote od ropstva i davljenja u moru", itd. 

Prema svemu tome, nova talijanska vlada je nepoželjna. Franjo, na službi Novom Poretku, odrađuje svoje: šalje Parolina na sastanak u Bildebergu. Doista, kad su Pet Zvijezda i Sjeverna Liga predložili Savonu za ministra ekonomije, bio je prema prema Pezzo Grosso upravo jedna visoka ličnost iz Vatikana koja je predložila Predsjedniku Mattarella za ne odobriti takav potez izazivajući neviđenu krizu u Italiji.

No, nadajmo se da je talijanima dovoljno pregorilo i da su u stanju vidjeti kuda naprijed. I da imaju dovoljno vjere za ne dati se povući Bergogliovim praznim porukama. Doista, talijanski ministar obitelji odgovara na pitanje "Da li Vam se sviđa Papa Franjo?", sa: "Recimo da više volim Kardinala Burke".

Samo im je to još falilo. I Parolin treba u Bilderberg, hitno.

Još bih volio, da se u Hrvatskoj i inače na Balkanu također dogodi nešto slično. Možda smo "najbolji na svijetu" u ovom ili onom, ali ponajbolji smo sigurno u kukanju. Zašto biti tako pesimista i ne početi preokret? Nitko sa strane ne će doći da nam pomogne. Uz Božju pomoć, moguće je.



Nema komentara:

Objavi komentar