nedjelja, 17. lipnja 2018.

Franjo uspoređuje težinu pobačaja s nacističkom praksom. Zašto zaboravlja puno goru, komunističko-staljinističko-maoističku?

Kaže Franjo, i mediji trče prenijeti:

"U prošlom stoljeću svi su bili zgroženi onim što su radili nacisti pazeći na čistoću rase. Danas činimo istu stvar u bijelim rukavicama".

Kad ljevičari, komunisti i liberali hoće nešto nazvati lošim, porede ga sa nacizmom. Franjo koristi istu taktiku.




Svakako da su nacisti imali teških zastranjenja, osuđenih u prvom redu još od Pape Pija XI u enciklici Mit brennender sorge, u isto vrijeme kad su Hitlera predstavljali čovjekom godine u Njujorškom Timesu. U isto vrijeme kad je Hitler bio predložen za Nobelovu nagradu za mir.
Ali ostavimo to po strani sada. Ono što je sigurno jest da je nacizam kao ideologija pravio štetu kroz kratki niz godina, dok liberalizam i komunizam haraju kroz dva stoljeća i više. U Kini, zbog nasilno uvođenog pobačaja danas imaju viška od 300 milijuna muškaraca spram broju žena. Zbog selektivnog pobačaja jer su tamošnje obitelji više htjele sina nego kćer. I, ako je nekoga trebalo abortirati, bila je to u puno slučajeva kćer. 

Abortus je bio jedna vrsta "obiteljskog planiranja", tj. ubijanja u SSSR i satelitskim zemljama, Jugoslaviji također. Dok liberali s druge strane nisu izostajali u uvođenju abortusa u zapadnjim zemljama, itd.
A ipak, uza sve to, uvijek mediji pokazuju na naciste kao na vrhunski primjer zla kad žele nešto pogrditi. Franjo ide istom linijom.

Još par opaski. Zašto se spominju sada nacisti? Jer današnji nacisti, biće da su to oni koji ne žele izbjeglice u svojim zemljama. Jer takvi se plaše zbog "očuvanja svoje rase". To je usputna kritika porastu "populizma" u Evropi.

Zašto sada govori Franjo o pobačaju, upravo kad je završena parlamentarna rasprava o legalizaciji pobačaja u Argentini? Da bi se moglo reći da je Franjo nešto rekao. Ali je šutio upravo prije debate! Sada govori, kad je sve protutnjalo. 

Zašto o nacistima? Jer su oni bili krvnici Židova, i to treba uvijek podsjetiti. Da se ne bi tko možda previše ljutio na njih.

Franjo tako obara dvije, tri muhe jednim udarcem.

Kužimo te, Franjo! Pišemo da te drugi skuže.

4 komentara:

  1. "Zašto o nacistima? Jer su oni bili krvnici Židova, i to treba uvijek podsjetiti."
    Još više treba podsjetiti da su Englezi izmislili, patentirali i patent koristili mnogo prije Hitlera (u Južnoj Africi - burski ratovi, a da se ne govori o porobljavanju Amerike i genocidu Indijanaca gdje su za samo nekoliko desetljeća raznim metodata sveli populaciju sa oko 180 milijuna na 20 milijuna koje su zatvorili u rezervate-logore, a nije na odmet spomenuti i "opijumske ratove" kojim su masakrirali Kineze i stvorili opijumsku-narko kartelsku silu) i što je još važnije da su Hitlerovu ratnu mašineriju financirali židovski bankari i industrijalci, a jedan od židovskih potrčka iz reda "gojima" je bio otac starijeg predsjednika Bush-a i djed mladjeg predsjednika Bush-a koji je bio veza židovskih bankara sa Hitlerom.
    Židovski industrijalci su kompletne tvornice tenkova i aviona prenosili iz SAD u Njemačku (do 2.SR) i tako stvorili silu koja je udarila na Europu, a europljani su to sve kao mone gledali 20 godina jer su bili omamljeni židovskom propagandom.
    Sve je to planirano da se desi da bi (izmedju ostalog) iz pepela 2.SR nastao Izrael.

    PP

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve je to planirano da se desi da bi (izmedju ostalog) iz pepela 2.SR nastao Izrael, da bi se u Jeruzalemu podigao 3. "solomonov" hram u koji će Židovi zacariti svog "mesiju"!

    PP

    OdgovoriIzbriši
  3. Englezi su direktno "zaslužni" za stvaranje države Izrael 1948.g.

    Prvi novac bez pokrića tiskan je u Londonu puno prije tiskanja dolara bez pokrića od strane istih "tiskarskih" majstora - židovskih bankara, kojim je engleska čizma financirala "oslobodilačke" ratove po svijetu da bi nakon tih "oslobađanja" i te zemlje oslobodjala i od njihovih prirodnih bogatstava.

    Samo 22 zemlje pod kapom nebeskom nijesu osjetili "blagodeti" engleske čizme u njihovom carstvu u kojem "sunce ne zalazi".

    Pored nabrojenih masakra koje su sprovodili treba posebno istaći i Indiju, Australiju (na Tasmaniji su totalno istrijebili Aboridžine puno prije nego se Hitler i rodio), Afrički kontinent ... pa do njihovog zločinačkog izručenja Hrvata (i drugih) na Blajburgu krvnicima "oslobodiocima".

    Nevjerojatna je simbioza engleske čizme i židovskih tiskarskih strojeva (koju neki iz milošte zovu judeo-protestantska mafija) koji su uz pomoć toljage iz Amerike i u zadnjim godinama uz asistenciju nevladinih udruga tipa Al Kaida i Isis totalno zagadili svijet. Još da izgrade 3. "solomonov" hram i ... tu će im doći kraj.

    V.P.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. "Samo 22 zemlje pod kapom nebeskom nijesu osjetili "blagodeti" engleske čizme u njihovom carstvu u kojem "sunce ne zalazi"."
      Ove preostale 22 zemlje zajedno sa svima ostalima osjećaju "blagodeti" vlasnika tiskara novca bez pokrića tkz. "federalnih rezervi" tj. privatnih židovskih "bankara" koji preko zelenih papirića bez pokrića pljačkaju realna bogatstva cijelog svijeta, a od doba interneta ne treba im više ni papir nego samo ukucaju na virtualni račun iznos valute u kompjuter i sa njega "plaćaju" realna materijalna dobra.
      Zašto su npr. uništili Libiju ili Siriju? Zato jer nisu imali dugova prema tiskačima zelenih papirića i zato što su počeli da trguju sa drugim valutama pored zelembaća.

      Izbriši