srijeda, 28. veljače 2018.

Gay skandal Napuljskog klera (koji se proteže na cijelu Italiju), posljedica doktrinalnog zastranjenja

Analizirali smo prije godinu dana vezu između perverzije klera (konkretno u Biskupiji Terni-Narni-Amelia; Italija), i protestantizma i sotonizma NWO.


[Sam biskup Paglia prikazan u pohotnom zagrljaju, polunag, malo više pokriven od sramote s kojom se grli, na fresci spomenute katedrale. Freska je naslikana još za vrijeme Benedikta XVI i nitko nije bio kažnjen ni discipliniran zbog nje. Nakon toga, Biskup je dobivao unaprijeđenje za unapređenjem. Trenutno je Predsjednik Pontificijske Akademije za Život.]

Nitko nije bio kažnjen za ovo, ponavljamo. Ali nek čak i neki konzervativni svećenik pa i u Hrvatskoj odluči davati pričest samo na koljena i u usta, vidjeli bi koliko bi trajao. Znaju primjeniti autoritet kad hoće.

Ovo je pokazatelj da sodomski lobby ima ogromnu snagu u današnjem kleru u Italiji; nažalost i šire, prvenstveno na Zapadu gdje njihov utjecaj prouzročuje gađenje.

No, ovi primjeri nisu slučajnost; posljedica su doktrinalnog zastranjenja. Antropocentrični zaokret (stavljanjem čovjeka na prvo mjesto) u koncilskoj i poskoncilskoj nauci učinio je da čovjek postaje centar oko kojeg se sve okreće; njegovi osjećaji traže svoja "prava"; njegova egzistencija traži teorijsku podlogu. Odbacujući objektivnu snagu Božjeg Zakona i Evanđelja, prihvaćaju subjektivni relativizam opravdavajući tako gnusne prekršaje protiv naravi i Boga.

U Italiji je ovih dana izbio novi skandal: jedan sodomac koji je to i za novac,


Prikupio je dosije od kojih 1200 stranica o sramotnom zastranjenju kojih 60 svećenika ispod Rima pa do Sicilije, uglavnom iz Napuljske oblasti. Makar ovaj sodomac imao svoje razloge (ovakva osoba nije pouzdana; ipak dosije se istražuje i izgleda da odnosi na svećenike iz cijele Italije), konkretno direktno tvrdeći da želi prisiliti Crkvu na prihvaćanje njihove bludnosti, ova situacija je plod "tolerancije" otrova koji je sotona uspio ubaciti u (italijanski, i šire) kler.

Ne osuđuje se jasno sodomija, ne prikazuje se za ono što jest. Bog sklonjen u stranu, u nauku i liturgiji; posljedica je da se otvaraju vrata suprotnom nauku.


[James Martin, iz vatikanskog sekretarijata zakomunikaciju, huleći: Bog te je učino homoseksualcem]

Na takvom tlu, mora rasti svaki korov.

Što možete očekivati od klera, ako list Avvenire Biskupske Konferencije Italije objavljuje karikature u kojima nastoji "kontekstualizirati" Isusa Krista u modernom vremenu. Sin Božji, Naš Otkupitelj i Spasitelj prikazan je kao mlaki hipić; njegova Presveta Majka kao skoro umobolna i neuravnotežena majka koja prezaštićuje svoga "sina":


Cilja se na "Gospu" u "današnjem vremenu". I prikazuju bračni par u istom krevetu, govoreći svakako o Isusu. "... Josipe, što kažeš?... Naš sin te obožava... i obožava svoj posao. Samo..."

Dalje, vrijeđaju lik Isusa predstavljajući ga u razgovoru sa Magdalenom dok ga ona privlači kao žena; napast koju mora da odbije (ne želim prikazati te slike, odvratne prvenstveno zbog teksta). Autor karikatura je Sergio Staino, član "Udruge Racionalnih Ateista i Agnostika".

To se prikazuje na listu Biskupske Konferencije Italije.

Jest, trebamo se Bogu moliti i ispaštati za ove stvari; ali dolazi čas kad ćemo morati javno zvati ove bogohulitelje za ono što jesu. Napolje iz Crkve, uzurpatori!


Broj komentara: 9:

  1. Meni se čini da ovi znaju što čine. I kako onda mogu za njih moliti kada se sprdaju sa svetinjom nad svetinjama? Neka im bude kako je sv. Pavao rekao za kovača Aleksandra.

    Kada bi bili proglašeni ludima onda bi se moglo za njih pomoliti, ali onda se postavlja pitanje: ima li ijednog da nije lud u Vatikanu, jer nismo čuli da je netko javno zakukao kakvo se zlo tolerira kada je i za vrijeme Ratzingera tako sotonski oskrnavljena jedna katedrala sa pederskom freskom na kojoj je jedan "biskup" i njegov pomoćnik u glavnoj ulozi, a talijanski biskupski list prikazuje Isusa kao jednog frustriranog mlakonju.

    Prije bi se moglo reći da se tu radi o strašnom masovnom opsjednuću! A ako je tako to onda znači da demoni kolo vode u Vatikanu, zar ne?!

    K.K.

    OdgovoriIzbriši
  2. Egzorcizam ne pomaže (sve ako bi i bio izvršen i po starom obredu koji je osakaćen nakon 2VK) ako duša ne želi spas od opsjednuća (od Zloga), tako da ni naša molitva tu ne može pomoći taman koliko ni za duše u paklu.

    A uz to, još je pokojni pater Gabriel Amorth pisao da ima kardinala u Vatikanu koji se rugaju sa egzorcizmom i to je jedno objašnjenje zašto je demonologija izbačena sa teoloških studija, tako da danas ni nema egzorcista (osim u tragovima ponegdje po svijetu, a najmanje u Vatikanu, gdje bi ih moralo biti proporcionalno najviše, jer Zli po logici stvari najjače udara tamo gdje bi morao biti najveći otpor vladavini Zloga u ovoj suznoj dolini pod kapom nebeskom.

    O tome je dosta pisao ubijeni Isusovac Malachi Martin (koji je 16 godina služio u Vatikanu i pobjegao iz njega), čak je opisao i obrede posvećene Luciferu u Vatikanu za vrijeme 2VK.

    K.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U jednom prijašnjem članku o ovom pitanju (pod etiketom Paglia), komentirao sam stav Sv. Damiana o ovom pitanju:

      Da je u određenim povijesnim trenucima bilo izuzetnih nereda u Crkvi i među klerom, to nećemo kriti. Ali postoji jedna ogromna razlika koju ćemo brzo pojasniti. Prvo, podsjetiti ćemo na jedan nevjerojatno težak period u Crkvi s obzirom na raširenje sodomizma među klerom: kraj XI stoljeća. No, Bog je tada dao podignuti Svetog Kardinala Pietro Damian koji se s potpunom odlučnošću i ogromnom energijom suočio s tim problemom, tražeći njegovo definitivno istrebljenje. Sv. Damian je autor poznate knjige Liber Gomorrhianus (Knjiga Gomore) u kojoj označuje a) posebnu težinu tog grijeha, b) zahvaćanjem istim djela klera i c) borbu i istrijebljenje ove užasno sramotne situacije. Navodimo par misli Sv. Damiana:

      «Ovaj porok ne može se uopće porediti s bilo kojim drugim, jer sve nadmašuje preko svake mjere. Ovaj porok je smrt tijela, gubljenje duše; zarazuje tijelo, gasi svjetlo razuma, izgoni Duha Svetoga iz hrama srca, čini da uđe đavao podstrekač razvratnosti; potiče na greške, ozlijeđuje sposobnost intelekta za istinu, varajući je; priprema zamke onom koji hoda, zatvara okno rupe onom koji padne u nju; otvara Pakao, zatvara vrata Raja, transformira građanina nebeskog Jeruzalema u stanovnika paklene Babilonije: siječe člana Crkve i baca ga požudnim plamenovima upaljene Gehene.»

      Ali i:

      «Ali ako se ti doista poniziš, klicao bih iz sveg srca u Gospodinu zbog tvog duhovnog preporođenja. Kad bi jedno istinsko i tjeskobno kajanje udarilo u dubinu tvoje duše, ja bih mogao s pravom radovati se beskrajnom radošću...»

      Izbriši
  3. Jeste, "... ako se doista ponizis ..."!

    Ako dočekamo to čudo da se neka duša od ovih sotonskih bogohulnika i heretika javno ponizi od sveg srca ću moliti za njihovo spasenje.

    K.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Molitva i pokora mogu učiniti da Bog takne nekom srce. Isus je Judu nazvao "Prijatelju..." da bi ga potaknuo na pokajanje. Poslije će biti kasno i biti će "sin propasti".
      Nijedan naš grijeh nije veći od Boga i njegove Presvete Muke. Ali sve ima svoje vrijeme. Ovdje nas Bog čeka, poslije dolazi sud. Iskoristimo vrijeme, i mi sami se čuvajmo i smatrajmo da i mi možemo pasti nepovratno. Ne dao Bog.

      Izbriši
  4. ubačeni agenti da bi uništavali Crkvu iznutra

    OdgovoriIzbriši
  5. "Napolje iz Crkve" može reći samo onaj tko vodi Crkvu, tko ima moći ekskomunicirati.
    Stoga, budući nismo na toj poziciji, onda se možemo i trebamo zapitati radi li se tu uopće o Kristovoj Crkvi.
    Nakon odgovora ju potražiti, jer Nju vrata paklena ne će nikad nadvladati, Nju nikad ne mogu voditi sodomiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako, nemamo autoritet. To se treba shvatiti u smislu poziva, i svete srdžbe. Da vide da vidimo i branimo Crkvu od uljeza.
      Kršteni u smrtnom grijehu su mrtvi članovi Crkve. Zato se krsti samo jedanput.

      Izbriši