petak, 9. veljače 2018.

Dok Zapad slavi dan hidžaba, u Iranu i (ex)muslimanke diljem svijeta mu prkose

Kukavno je vidjeti kako nisko se spuštaju pretendirani robovlasnici Zapada. Hoće nas predati u roblje, i Poljsku i Mađarsku kad bi mogli, makar tamo ide teže.


[Učenice srednje škole u Brightonu. Pokazuje im se nositi hidžab. Valjda kad ga budu morale nositi, da im ne bude neobično.]

U Americi, muslimanke Braće Muslimana pokazuju domaćima kako je to lijepo i dolično:


Jer znate, mi smo moderne i sve je to spojivo:


Samo što ste vi robovi koji prihvaćaju ropstvo. Neki robovi u duši, kao Muhamedovi sljedbenici. Drugi makar ne bili muslimani, jesu kukavice to da priznaju. I ne samo to, već iz same Britanske vlade promiču "Dan hidžaba" i besplatno ga dijele ženama koje hoće ga obući. To je navodno simbol "oslobođenja, poštivanja i sigurnosti".


U Nizozemskoj uče djecu klanjati:


Svjesno uručivanja Zapada Islamu. Istočni London:


Kanadski Prvi Ministar Trudeau otvoreno navješćuje da će dopustiti primjenu šarije u Kanadi:


Itd. Predaju nas u ruke onih koji nas žele uništiti. Tko ne želi vidjeti, nema očiju.

Ipak, diljem svijeta se pojavljuje otpor nakani bezdušnih. Samo preko žrtve svakog pojedinog od nas možemo nešto učiniti. I mnogo više od "nešto". U Iranu su počeli skidati javno hidžab usred ulica. Trideset žena je dosad bilo zatvoreno zbog tog razloga.


Starice:


Otvoreno napadaju hodže usred bijela dana:


Čak i muškarci, kao ovaj vojnik:


Neki to debelo plate, kao što je objavila majka jednog izmlaćenog:


Protest uzima jeka i u zapadnim zemljama, makar mediji to žele ublažiti kao "slobodan izbor":


Ali Yasmine im otvoreno kaže da nije više muslimanka. Neki mislim da bi je rado optužili i za "islamofobiju", ali premišljaju o odjeku takve mjere.

Počnimo i mi javno prikazati promašaj Islama, i onih koji ga koriste za svoje prljave ciljeve.
3 komentara:

 1. Moda za proljeće/ljeto 2019.
  Nažalost, mislim da bi veliki broj djevojaka stavio hidžab da im se tim putem prikaže. Jedne godine nema marama kao modni detalj, koja bi za par godina evoluirao u hidžab.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hrvati prvo moraju da se očiste od svoje gube koja slavi 100 godina od kapitulacije.
  Nakon mora prolivene krvi u obrani od muhamedanaca politička ološ je proslavila 100-godišnjicu predaje u ime "multi-kulti" i izjednačavanja Katoličke Crkve sa njihovim arijanskim "učenjem" koje je od Crkve osuđeno i anatemisano prije 16 stoljeća. To se zove katastrofa.

  K.K.

  OdgovoriIzbriši
 3. Truki Zapad je zaokupljen nogometom, mobitelima i novcem! Najbijednije je kad su navijači Kelna prije utakmice marširali Londonom kao neki osvajači, a kad su im Arapi silovali žene nigdje ih nije bilo.

  OdgovoriIzbriši