nedjelja, 18. veljače 2018.

Što učini feminizam u malo više od pola stoljeća

Ovo je također odgovor na jedan komentar u prethodnom članku. Feminizam, zastranjenost koja traži sukob i ogolićenje žene i njenog dostojanstva s ciljem rušenja kršćanske civilizacije:


Korak po korak, mic po mic provlači se ideja razdora: pušiš ti, pušim i ja. Nije problem u cigareti, već u tome što se njome hoće reći. Rim, 1951:



Makar nam se činilo da su prošla stoljeća od ove slike.

Onda dolazi skok hippie kulture šesdesetih. Naša civilizacija je "kruta", pusimo svakog raditi što hoće:



I tako, nađosmo se u ovom mraku.



Feminizam je bila destruktivna snaga promjene našeg društva. Simone de Beauvoir: "Feminizam je jedna forma indivudualnog života, i kolektivne borbe".


[Simone i Jean-Paul Sartre u razgovoru sa Che Guevarra, Kuba, 1960]

Glavna ideja koju je stavila u glave tolikih budućih žrtava jest: "žena se ne rađa, već stvara".

Drugim riječima, ti si ono što želiš biti. I tako se širom otvoriše vrata i pripremi put za jednu od najagresivnijih ideologija spram čovjeku, ideologija žendra.

Zašto LGBTI lobby promovira drag queen od devet godina, djete koje se oblači i ponaša kao djevojčica (Lactatia):


Njih nije briga što je među "transeksualcima" ogroman postotak samoubojstava, depresija; te je prosječna životna dob jako kratka. Oni ih koriste, jer žele predstaviti (njihovu) ideju da je homoseksualnost nešto urođeno (a što bolje odgovara tom cilju nego publicitirati jedno takvo dijete, i manipulirati njegovu nevinost).

U suštini radi se o đavolskoj ideologiji: ne moraš se kajati za svoje grijehe. "Nema Boga", govore, samo si ti.








1 komentar:

  1. Bilo je jasno kako će nakon drugog velerata buknuti feminizam što se vidi u onoj fotografije iz Italije gdje žene sjede na ulici i puše, iako još nisu nečedno odjevene.
    Ustvari vidjelo se je to još u 19.st. kad su neke žene bogatašice počele nositi kratke frizure što je bio jasan znak da se osjećaju jednake muškarcima. Trebalo je kojih pola stoljeća da modu prihvate i žene skromnijeg statusa.

    OdgovoriIzbriši