četvrtak, 22. veljače 2018.

Ako ideš na Svjetski Susret Obitelji u Irskoj ovog kolovoza, neka bude sa natpisom: "Heretici napolje!"

Već prošle godine irski biskup Brendan Leahy je pozvao "sve vrste obitelji" na Svjetski Susret Obitelji u Dublinu:

"Nadam se kako će iduće godine naš događaj biti za sve obitelji; za tradicionalne obitelji, samohrane roditelje, ljude u drugoj vezi, razvedene i ponovno vjenčane, ljude velike vjere i nevjernike, osobe druge vjere, ljude koji se slažu s Crkvom i one koji se ne slažu."

Tako su bili i napravili neki plakat sa par lezbijki na prvom mjestu. Tek istaknut, gay portal GCN bio je toliko oduševljen da je stavio poziv irskih biskupa homoseksualcima da prisustvuju SSO na prvu straniciu:


Ali - bilo je ipak previše - zbog prosvjeda biskupi su ga morali promjeniti. Ne sanjaš, ali uštini samog sebe da se trzneš, idemo dalje. Znaš kako je, kao da si u Kafkinom "Procesu" pa ne znaš da li je istina ono čemu si svjedok.

Ama raja ne posustaje. Sredinom sječnja (21/01) pripremili su video "katekeze" o raznim temama. Peta sesija trinaesti video "Božje milosrđe - nitko nije isključen", sadrži veliku promociju homoseksualne ideologije. Ne može se reći ni da je sutilna, toliko je otvorena i drska. Skoro na samom početku govori lezbijka, kratko podšišana, o svom "izlasku iz ormara". Potpuno usvojen riječnik gay lobija. 


Daje lekciju drugim roditeljima na primjeru njenih koji su je tako divno prihvatili.

Ovo promiče Svjetski Susret Obitelji (pod potkroviteljstvom irskih biskupa): nemoj reći homoseksualcu da se pokaje, već ga "prihvati". To je srž poruke.

Odmah iza ove djevojke ide majka, i to govori nekoliko minuta, jednog homoseksualca koji je također "napustio ormar", ali ne u dobi od 20 godina kao djevojka, već 27.


Uvrijeđena majka naukom (iznesenim - dosad! - u Katekizmu iz 92) o homoseksualnosti kao "zlo samo u sebi" i "nered" (a da se ne podsjeti na tradicionalni nauk jednog od četiri grijeha koji vape Bogu za osvetu), otvoreno izražava njenu "potištenost" zbog takve pouke:


Traži utjehu o pitanju kako se postaviti prema svom sinu, i u tome joj pomažu protestanti kao i katolici i nevjernici. Katolička Crkva je tek tu jedan od sugovornika, ako i to uopće.


I htjela je surađivati "unutar Katoličke Crkve". Otvoreni poziv za promjenu stava:


Tako da je konačno naučila biti "uključiva" i prihvaćati svakoga:


Jer to zahtijeva "dostojanstvo svakog čovjeka" i to je ono što je ona naučila na primjeru "prihvaćanja" svog sina:


A što ako tvoj sin ode u pakao, i ti s njime? Kakav je problem reći nekome pravu istinu o stvarima i pozvati ga da se odrekne svog poroka, čini pokoru i traži Božje oproštenje i milost?

Također ova majka ističe kako ju je jedan katolički svećenik potakao da ostavi na pismeno (evo sad i na internetu) svoj slučaj. Čekaj malo, koji slučaj? Slučaj lošeg katoličkog nauka koji je bio glavni krivac za majčino razočaranje, i prema tome treba biti promjenjen.

To je poanta cijelog kruženja.

I svakako svjedočanstvo je da koriste izdajice među prelatima za promicati svjetsku agendu gay lobija. Koja također treba ostaviti svoj trag i preko "Katoličke Crkve".

Iz iste treba istjerati ove Jude. To bi bio jedini smisao odlaska u Dublin.


Nema komentara:

Objavi komentar