nedjelja, 11. veljače 2018.

Soros je mafijaš; antife njegove siledžije

Tek prije nekoliko dana smo komentirali vijest o stradanju jedne mlade talijanke, Pamela Mastropietro, od ruke jednog divljaka iz Nigerije. 


Podsjetili smo da je smrtna kazna potrebno sredstvo kojem raspolaže država za odbraniti živote svojih žitelja. Podsjetili smo da se radi o čistom i tradicionalnom katoličkom nauku koji ne može zastariti, niti biti suvišan jer ovisi o samoj naravi ljudskoj koja će uvijek imati svoj žalac i mogućnost spuštanja u moralnu baruštinu. Ako država ne intervenira u slučaju posebno teških zločina, cijelo ljudsko društvo može trpjeti ogromnu štetu i s vremenom sve veću dekadenciju koja će ozbiljno narušiti život građana.

"Obradovati će se pravednik kad vidi osvetu" (Ps 58:11).

Ako država ne intervenira kako treba ("nema uzalud mača", reći će Sv. Pavao), individualci će upadati u očaj i nastojaće na svoju ruku primjeniti pravdu. Otprilike to je počinio Luca Traini ranjavajući pištoljem sedmoro crnaca u istom gradiću Macerata.

I to je sad problem za antifašiste: kako se samo može dogoditi da u Italije dođe do takvog ispoljavanja rasizma! 20.000 antifa je došlo iz cijele Italije na prosvjed protiv "rasizma".I kao što dobro iznosi Corriere della serra, i skoro nitko (ako itko od tih) ima riječ ili sjećanje za Pamelu!Sve ove grupe imaju profesionalne podštrekače koji preko jednog ili drugog kanala dobivaju financiranje od Sorosove Open Society i sl. Svakako da koriste za topovsko meso mnoge građane koji se hrane onim čime ih TV hrani svaki dan. 80% medija otvaraju svoje tv-novosti istim vijestima. Zar nema drugih pogleda na svijet? Ali mi mislimo na osnovu podataka kojim raspolažemo. Ako se pustimo i samo primamo bez ikakve kritike ono što mediji serviraju, bićemo obični pijuni sustava.[I kao uvijek, ranjena policija, grad razvaljen. Sustav ih pušta raditi što hoće. To su žbiri onih koji nas žele uništiti u svakom pogledu.]

No, zlo ne miruje, i zato dobro mora biti još aktivnije. Moramo se povezati u konstruktivne grupe koje formiraju prave antisustavne skupine. Antife su upravo tu, za stvoriti kaos na ulicama i utjerati strah običnim ljudima. Trzni se iz letargije. Usprotivi im se. Dobičeš automatski naziv da si "fašista", "rasista", itd. Nauči se da izgubiš kompleks od tih naziva. Tvoja snaga je Božja ljubav i vjera, ne ovisiš o tuđim psovkama.


[Dresden, prosvjedi protiv otvorenih granica i islamizacije.]

Usprotivi im se i ne odstupaj. Provodi organiziran i inteligentan otpor. Ne ulazi u fatalizam misleći: "nema se tu što više uraditi". Nikad. Bogu se moli kao da ćeš danas umrijeti, ali bori se kao da je potreban zadnji gram tvoje snage. Ne sakrivaj svjetlo što imaš u sebi.

Nema komentara:

Objavi komentar