ponedjeljak, 19. veljače 2018.

Schönborn odlučno u podršku Kard. Marxu za "blagoslov" homoseksualnih parova. Da li smo svjesni vremena u kojem se nalazimo, i značenja onoga čemu smo svjedoci?

Slalom počinje ovako:

Trećeg veljače eto nam Kardinala Marxa na Bavarskom Radio Programu "Bavarian State Broadcasting" zastupati "blagoslov pojedinačnih gay parova".


Mašala što bi rekli. Uvijek pri tom izvjave lukavo upakirane kakvim trikom "pojedinačnih slučajeva". Efekt je ovaj: "Griješiš? Onda da ti pomognem." Tako da i prividno iz Crkve - jer ovo ne može doći od Crkve - podržava se svjetska LGBTI agenda. U biti, uništavanje duša, bolje reći njihovo guranje u pakao.

Ali odjednom, i malo neočekivano na prvi pogled, dolazi na scenu već umirovljeni - ne mogu mi više ništa! - pomoćni biskup Andreas Laun govoreći da se "ne mogu blagosloviti pseudo gay brakovi kao ni koncentracioni logori" (uvijek za primjer nečeg lošeg treba navesti konc. logor; vidiš, ja sam dobar jer to kritiziram i stavljam na bitno mjesto).


Ali nije prošla ni sekunda, i eto ti Schönborna, parajući sebi odjeću i vičući na sav glas: "ne dozvoljavajuće je porediti homoseksualne odnose sa konclogorom ili mafijom".


Salzburski Nadbiskup Lackner otišao je još i dalje. Neshvatljivo je kaže "da netko poredi krimen protiv čovječanstva sa 'istospolnim' načinom života".

Ovima treba govoriti da je sodomizam jedan od četiri grijeha koji viču Bogu za osvetu, što je katolički nauk prije upada ovih harambaša?

Najžalosnije je da se Laun preplašio svog izleta te opet se pojavio sa onim "žao mi je ako sam koga uvrijedio". Kad je tako lako ponoviti im pravi katolički nauk, pa makar te odrali živa. Čega se plašiš? Još nekoliko godina pad ćeš na pravi Sud, a onda dršći. Nije li bolje plašiti se ne uvrijediti Boga i ne mariti za ono što ti mogu učiniti ljudi? Za malo muke ovjde zadobivaš vječno blaženstvo. Nema veće darežljivosti od Božje.

Ali Bog je i pravedan, i postoji pakao. (I doista, apsurdno je da se netko žali zbog našeg govora da će u pakao ako se ne obrati od svojih zala. Ako već ne vjeruješ da postoji pakao, što te briga ako te ja upozorim na to?)

Odakle sav ovaj cirkus? Jer u Njemačkoj ima svećenika poput Christoph Simonsena koji su već 50 puta javno "blagoslovili" homoseksualne parove.


Zar nisu, nadalje, u Beču dozvolili dio homoseksualne predstave Life Ball u Bazilici Sv. Mihaila parodiju na "obitelj Trap", gdje je umjesto Marije Trap bila "Conchita":


I što Bergoglio radi u međuvremenu? Rimskim župnicima se je pohvalio kako su skorašnji "pape" Ivan XXIII i Ivan Pavao II već sveti; Pavao VI će biti ove godine, a Ivanu Pavlu I već je pokrenut postupak. I Benedikt i ja smo na listi: molite za nas!



2 komentara:

  1. Donekle mije drago što je taj novoredni njemački biskup morao gutati knedle i ispričavati se.
    Pred pola stoljeća su neki intelektualci primjetili jednu pojavu koju su nazvali reductio ad hitlerum.
    Rado se o tome da neki pamfletisti kad žele nekog obezvrijediti i izbaciti iz javnosti da ga onda usporede s Hitlerom i nakon toga svaka rapsprava se završava, pobijeđuje onaj tko prvi potegne reductio ad hitlerum.
    Tako je taj njemački biskup, umjesto da se pozove na nauk Crkve protiv sodomije ili da citira sv.Pismo protiv sodomije, upotrijebio izraz koji je usporedio sodomiju s njemačkim radnim logorima za vrijeme drugo velerata rekavši kao što se ne mogu blagoslivljati logori, tako se ne mogu niti sodomiti.
    I tako je dobio jezikovu juhu od prosodomita, ali pravi odgovor bi bio - nema suštinskog razloga zašto se ne mogu blagoslivljati zatvori ili radni logori, ali nikad se ne mogu blagoslivljati sodomiti da ostanu sodomiti. Sodimizam je intrizično zlo i nikad se ne može nego osuđivati, a kamoli blagoslivljati.
    Dok radni logori nisu po sebi niti zlo niti dobro, te se mogu blagoslivljati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Samoproglašeni budući svetac Novus Ordo sekte, lik godine po izboru pederskog lista, je prije par dana izbljuvao da je Bog otac svih religija.

    Svašta smo već čuli od ovoga monstruma, ali da je Bog Otac takav sadista, koji je tako bez veze žrtvovao svoga Sina, a mogao je pustiti ga da trguje i bude pedofil ili da bleji ispod nekog stabla ili pored neke rijeke i tako širi nirvanu ili da kadi nekim dimom i tako posvećuje svijet ili ...

    Može li normalan čovjek, tj. smije li, smatrati Božjim čovjekom ovoga Bergoglia i njegove talibane (kao što je ovaj pederofil Marx)?

    Ta to su sotonski intruderi u Vatikan.

    K.K.

    OdgovoriIzbriši