utorak, 27. veljače 2018.

Odličan potez Mattea Salvini. Nestrpljiva i patetična reakcija onih koji bi trebali staviti Evanđelje na prvo mjesto

Matteo Salvini, lider Sjeverne Lige čije pripadnike establishment zove rasistima, ksenofobima, homofobima, itd., ali koji jednostavno želi održati Italiju na nogama naspram planu njenog uništenja koji može uočiti bilo tko tko ima oči u glavi, napravio je izuzetan potez na mitingu pokazujući javno Evanđelje i krunicu, obećavajući da će čuvati kršćansko nasljeđe Italije jer jedino tako može opstati kao nezavisna država.


Koliko je minuta prošlo prije nego što je Nadbiskup milanski izletio sa kritikom, govoreći: "Na mitinzima se govori o politici". Svakako, tu je dotrčao kao skamenjen i Spadaro, urednik "La Civiltà Cattolica", urličući protiv "fundamentalizma i katoličkog integrizma". 

Na mitinzima u Italiji se govori o politici? Na mitinzima, a i u crkvama, svakako dajući glas drugim partijama (u crkvi ne treba dati mjesta niti jednoj, jer je kuća Božja namjenjena samo za Bogu dati čast i slavu):U samim crkvama tu je i "Demokratska Partija", tu je i militantna ljevičarka Emma Bonino, promicateljica pobačaja (priznala da ih je izvršila 10.000), masovne migracije, i ostalog u sličnom pravcu.

Za ove nemate niti jednu riječ, gospodo?

Salvini je inače nastupio sa dobrom logikom, polazeći od evanđeoskog savjeta brige za "posljednje". Danas su posljednji, rekao je, upravo rođeni italijani koji su postali građani drugog reda jer je elita odlučila da Italija treba pripasti drugima. Ne želimo to dopustiti.

Sjeverna Liga, zajedno sa drugim partijama u koaliciji, je značajno porasla u postotku nakane glasovanja, što je počelo brinuti Velikog Brata.

1 komentar:

  1. Novoredna sekta je definitivno na strani globalizma i liberalizma.
    Ima još nešto nacionalno svjesnih klerika pogotovo u istočnoj Europi uključujući nas, ali oni će biti smijenjeni ili ušutkani.
    To nije ništa tragično, jer dobro je da padaju maske.

    OdgovoriIzbriši