petak, 16. veljače 2018.

Simbologija križa na brdu Chevo, Italija (Brescia), 1998

Pogledajmo začas okružje mise koja se održala 1998 u Italiji, blizu Brescie, na stogodišnjicu rođenja Pavla VI.


Neki su interpretirali (La Famiglia Cristiana, npr.), da ovaj križ predstavlja "Krista koji se uzdiže iz vatre". Ne: to je Krist bačen u vatru!


Simbologija ovog križa u Chevo je neobuhvatljiva za kratki prikaz, ali ćemo se usredočiti na suštinsko. Za objasniti bolje tek navedenu tvrdnju, tj. "Krista bogohulno bačena u vatru", promotrimo u detaljima obješeno tijelo Gospodinovo:


Položaj glave nije normalan. U uobičajenom raspelu (i slijedeći naravnu poziciju tijela), glava bi trebala biti u pravcu strelice A. Održati je u poziciji pravca B bilo bi nemoguće... osim ako bi možda Gospodinu bila odrubljena glava! I upravo je to ono što žele: uništiti Gospodina i njegovu Crkvu! Za masoneriju, infiltriranu u Crkvu svakako, simbologija je od suštinske važnosti. Jer preko simbola oni se komuniciraju sa drugom "braćom" kojima na ovaj način šalju poruku. Zbog toga treba gledati ovaj prizor preko njihovih kodeksa i otkriti što je to što žele reći i priopćiti. Svakako, sektorima - iznimnoj elitnoj manjini s kojima su u klici - koji ih razumiju. S druge strane, radi se o perverznom ritualu za njih.


Odrubljena glava, gdje pada? Upravo na oltar: radi se o žrtvi Luciferu.


Pogledajmo Kristovu glavu. Vidi se zmija koja nastoji ugristi Gospodinovo čelo. Izražena je jasna volja za razoriti misao vodilju: Glavu Crkve - radi se o mržnji prema Kristu, i njegovom Vikaru na zemlji čije mjesto uzurpiraju.


Nesrećnici mogu imati svoju simbologiju, ali Bog odgovara preko realnosti. Ovaj križ je pao smrskajući se, ubijajući nažalost pri tome jednog mladića koji je došao na brdo u sklopu izleta organiziranog od svoje župe, upravo uoči kanonizacije (od Franje) Ivana Pavla II. 


Praznovjerje? Njihovo je praznovjerje na koje Bog odgovara snagom djela. Kako je ovaj križ srušen, tako će biti i sa njihovim planovima, Bog zna kada. Ali promotrimo bolje ovu sliku, koja sadrži dva velika slova "M" koje prije nismo mogli vidjeti. Znače: "Maestro Massone", Maestro Mason. Ona proslava se odigrala 1998 = 666 x 3, (tri puta broj Antikrista), datum njima vrlo značajan.


Poruka je sljedeća: Katolička Religija - to je ono što oni hoće i suludo se nadaju; biti će frustrirani ali štetu će počiniti - gnostičko-masonskom religijom u službi Sotone. Kult Božji je zamjenjen kultom Lucifera, onim koji slijepo i suludo traži trijumfirati nad Bogom. Pustoš na svetom mjestu je ono što traže i pretendiraju. I radi toga oslabljuju vjeru. I radi toga dopuštaju hereticima činiti što ih volja i ostaviti ih slobodno kršiti i harati sa najuzdignutijih pozicija u Crkvi: za oslabiti, ako ne uništiti vjeru što je moguće više njih, u Kristovo Božanstvo.

Nema komentara:

Objavi komentar