subota, 6. siječnja 2018.

Svjesno uništenje tradicionalne obitelji: traženi cilj za uništenje Zapada

Cijelog svijeta, ne samo Zapada. U drugim regijama već vlada kaos više manje, treba podvrgnuti najmoćnije. Treba svršiti s njihovim otporom.

Stoga dva subrata: masovna migracija posebno muslimanskog svijeta, i promocija LGBTI ideologije. Dvije rak rane koje mogu srušiti, ako im se dadne maha i ne pruži ozbiljan otpor, i najzdraviji organizam, tj., najtvrđe društo, a Zapad je već na koljenima.

Upravo iz ovakvih ideološko omamljenih pojedinaca može proizaći, kao spontan - a nije -, bilo koji destruktivni socijalni eksperiment. Više nego eksperiment, biti će to praksa prema kojoj milijuni neće smijeti ni podignuti glas - da ne bi slučajno bili kažnjeni za to -, i malo po malo početi će to prihvaćati u svojoj nutrini, i tako mijenjati svoj mentalitet. Što je upravo ono što se traži. Poslije, s takvim jednim moralno srozanim pučanstvom poslije moći češ raditi što te volja.

Tracy, Adam i Kate mogu biti "obitelj", bolje reći "su-roditelji", na osnovu odluke Suda u Kanadi koji dopušta legalizaciju "obitelji" sa čak četiri "su-roditelja":


Svakako, Adamu se "sviđaju" muškarci, a Tracy i Kate luduju jedna za drugom.

Sve u svoje vrijeme, u Engleskoj ima da to isto traže evo već četiri godine (obje vijesti su dane oko Božića). No, ne žele popustiti. Makar dok se to što hoće ne prizna, a poslije ćemo vidjeti što i kako:


The Economist želi biti pravedan: sada ćemo spojiti dva muška s jednom ženskom:


Opet vijest u ovo doba. Kao što ni ja ne stavim slučajno niti jednu sliku, oni još manje.

To je borba za uništenje Zapada, i svakako, Istoka. Jedna od rijetkih moćnih država koja im se opire, jest Rusija. Oni ne dozvoljavaju propagandu lobby gay, i to je Novom Svjetskom Poretku "smrtni grijeh".

Nedopušteno je njima da u Rusiji usred parkova stave spomenik tradicionalnoj obitelji:


I da pozatvaraju jadne oskvnitelje njihove katedrale:




Nije dovoljno da Madonna traži slobodu za njih,


treba uništiti Rusiju jer je to jedina velika sila koja im se, unatoč svim svojim problemima, odupire koliko može.

Neopaženo je prošla vijest da je Rusija upozorila Ameriku (27/09/2017), da će smatrati napad na Sjevernu Koreju kao prijetnja za rusku sigurnost.

To objašnjava, bolje reći potvrđuje sve: makinacije oko Koreje nisu zbog opasnosti koju predstavlja ta država (to je monstruozna tvorevina, ali prvenstveno za njihove ispaćene građane, ali ne za svijet. Tko je pomogao koreanskim kršćanima, kojih je u Sjevernoj Koreji bilo 16% 1945, u Pjongjangu 30% upravo prije podjele? Dok danas su to živi paćenici ono malo što ih je ostalo.), već je cilj upravo rušenje Rusije.

Ruska neobjavljena vijest u stvari jest prijetnja: ne ćemo dozvoliti napad atomskim bombama na 200 km od naše granice. To znači: Donald, budeš li doista htio, mi prvi napadamo. Jer napadaš nas.

I Donald se okrenuo Iranu. S istim ciljem.



Broj komentara: 18:

  1. Da li se konačna uloga Putina tek nazire? On je obećao obnovu (izgradnju) Trećeg hrama (Solomonovog hrama) zajedno sa Trumpom. Na to ih je pozvao Sinedrij iz Jeruzalema odmah nakon Trumpovog izbora i podsjetio na njihova obećanja glede toga.

    Kršćani znaju tko treba zasjesti u taj hram! Dakle, ako taj hram treba da se izgradi uz pomoć jedine dvije super sile kome njihovi lideri služe?!
    I koja će cijena toga biti? Armagedon zar ne?! (Ali ni zbog toga se ne treba šokirati, jer sve to treba da se desi da bi došao spas svijeta, Isus Krist)

    Opet, s druge strane Putin ne da sodomitima da haraju Rusijom i promiče Obitelj, a "kršćanski" zapad radi sve suprotno tome i još se kao spas svijeta čeka posvećenjem Rusije od strane Pape.

    Hvala Bogu da nisam obavezan da vjerujem u "Fatimu" (Fatima?) jer sam pronašao mnogo šokantnih činjenica u vezi toga i lično ne vjerujem da se Gospa tamo ukazala, ali ironija nad ironijama je da će spas Rusije, koja je postala mila majka za zapad (u duhovnom smislu) tek doći, a ona se i bez toga posvećenja izvlači iz gliba, a "kršćanski" zapad je postao mnogo gori sotonski svijet nego je to Rusija bila (iako je to bilo nezamislivo i nepojmljivo do ne tako davno) i iako je barem jedan "papa" posvetio svijet (ali ne i Rusiju što je izricito tražila "Fatima").

    I, konačno, tko sada treba da posveti Rusiju? Bergoglio? Ta za njega je Staljin bio amater. Ova bergoglianska nesreća kršćanstva cijeli svijet gura u pakao baljezgajući o humanizmu i sodomitskom "milosrdju" ala "tko sam ja da sudim", a Staljin je kao raspop nametao bezbožni komunizam ubijajući Boga u čovjeku, što je iole duhovnim ljudima bio siguran znak da je spas jedino u Bogu, a Bergoglio hoće da zamjeni Boga, sumanuto se rugajući i ponižavajući sve najsvetije (Presveto Trojstvo, Isusa Krista i Bogorodicu) i radi na tome demonski posvećeno već godinama. Po toj bergoglianskoj novoj teologiji spas je u Bergogliu, jer on kaže da će Pakao biti prazan, a najnovija njegova dogma je da ni nema Pakla ni Čistilista pa ni Raja!!! (Valjda onda postoji samo nirvana ("sveto ništavilo"). I to propovijeda "Papa", kako to idolopoklonici bergoglianski prihvataju bez znaka duhovnog života. Živi mrtvaci, zombiji.

    Umjesto zaključka: mi znamo tko hoće da iz kaosa napravi "red", da umjesto Boga zacari Antikrista i zato zreba biti jako oprezan i sve neprestano provjeravati, jer djavoli se najradije pretvaraju da su andjeli!

    Z.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. "On je obećao obnovu (izgradnju) Trećeg hrama (Solomonovog hrama) zajedno sa Trumpom."

      Kad je to bilo?

      Izbriši
    2. Putin se jos 2012. godine “molio” (kome?) pod Zidom placa da se obnovi treci Hram. To je dakle njegova želja! On se predstavlja kao krscanin, zar ne zna tko ce da se zacari u obnovljenom Hramu?

      Njegova želja da se hram obnovi je u duhovnom smislu mnogo teža (gora) od obecanja da ce se Hram izgraditi (jer politicari sve obecavaju sto žele da cuju oni kojima su obecanja upucena).

      S kojim pravom Sanhedrin traži od ova dva predsjednika (koji zvanicno nisu Židovi) da izgrade treci Hram? Jesu li to njihovi kmetovi?

      Jasno je da je obecanje koje je Trump dao da ce priznati Jeruzalem za glavni grad u direktnoj vezi sa obnovom Hrama, zato i njega i Putina Sanhedrin poziva da to urade. Cijena za to ce biti Armagedon!

      The Sanhedrin also recalled Putin’s connection to the Temple in its letter. During his third official trip to Jerusalem in 2012, Putin paid a late-night visit to the Kotel (Western Wall). When he arrived at the holy site, the Russian leader stood in silence for several minutes, offering up a personal prayer, after which he read Psalms from a Russian-Hebrew prayer book.
      An Israeli bystander called out in Russian, “Welcome, President Putin.” Putin approached the man, who explained the importance of the Temple Mount and the Jewish Temple. Chadrei Charedim, an Orthodox Hebrew news site, reported that Putin responded, “That’s exactly the reason I came here – to pray for the Temple to be built again.”

      Sanhedrin Asks Putin and Trump to Build Third Temple in Jerusalem

      http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/#ADSHd173lsQrrkY3.99

      http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/#UBqHUYkGjAXzooL7.97

      http://www.charismanews.com/politics/issues/61386-sanhedrin-to-trump-and-putin-take-up-your-cyrus-like-roles-and-rebuild-the-temple

      http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/11/israels-sanhedrin-calls-for-trump-and-putin-to-build-the-third-temple-its-coming-videos-2485712.html

      http://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/#UBqHUYkGjAXzooL7.97

      https://youtu.be/DmlubidKPT4

      https://youtu.be/BdDgXyK6A6o

      “We are poised to rebuild the Temple. The political conditions today, in which the two most important national leaders in the world support the Jewish right to Jerusalem as their spiritual inheritance, is historically unprecedented,” Rabbi Weiss told Breaking Israel News.”

      “Rabbi Hillel Weiss, spokesman for the Sanhedrin, contacted Breaking Israel News to announce that the election of Trump, who has promised to recognize Jerusalem as the capital of Israel, coupled with Putin’s expressed desire for the Temple to be rebuilt …”

      “After this remarkable exchange, the Sanhedrin sent a letter to Putin calling on him to fulfill his prayer. At the time, President Putin did not respond to the Sanhedrin’s request, but now that the incoming US president is a potential ally in the project, the Sanhedrin believes it is time for Putin to take an active role in rebuilding the Temple.”

      “Rabbi Weiss emphasized that supporting the Jewish claim to Jerusalem would bring benefit Russia and America, as well as the entire world. The leaders of Russia and America can lead the nations of the world to global peace through building the Temple, the source of peace …”
      Jedan komentar na ovaj poziv za izvor "mira": This news may seem good to some, but I am more concerned this is not for Israel, not for the Jewish people but a home for the Antichrist. Donald Trump and Vladimir Putin have been asked by the Sanhedrin to intervene on building the third Temple.

      Ova forma: "Donald Trump and Vladimir Putin have been asked by the Sanhedrin" mnogo govori. Njih se ljubazno ne moli da intervenisu, od njih se TRAŽI da intervenisu!!!

      Z.K.

      Izbriši
    3. "Chadrei Charedim, an Orthodox Hebrew news site, reported that Putin responded, “That’s exactly the reason I came here – to pray for the Temple to be built again.”"

      Ali to je samo pretpostavljeno svjedočanstvo jednog židovskog medija. Ne bih uzeo to za vjerodostojno.

      S druge strane, činjenica je da skoro svi političari koji idu u Izrael, idu na "zid plača" i stave sebi kipu. To označava de facto sionističku dominaciju svijeta, kad su oni u stanju svakome nametnuti, na ovaj ili onaj način, takav postupak.

      Izbriši
  2. Ipak, Putin nikad nije demantirao da se 2012.g. "molio" za obnovu trećeg Hrama!

    Nemoguće je pretpostaviti da nije znao za ovu tvrdnju da se on molio pred Zidom plača, jer je to od ogromnog značaja i simboličnog i stvarnog u geopolitičkom smislu riječi i potpuno se slažem sa vašom konstatacijom u vezi dominacije sionista i podčinjenosti svjetskih političara njihovoj vlasti.

    Z.K.

    OdgovoriIzbriši
  3. Putin, ako je već pijun cionizma, ima puno veći problem od Trumpa.
    SAD su utemeljili cionisti protestanti, najveći broj onih koji se tamo nazivaju kršćanima smatraju kako je cionistička država na području Palestine isti Izrael koji se spominje u proročanstvima i zbog čije sigurnosti će Isus Krist drugi put doći na Zemlju.
    Ruski shizmatici pak u skladu s naukom kršćanskih otaca drže židove najvećim neprijateljima Crkve i od kojih će se pojaviti Antikrist.
    Stoga Putin, ako ima konačni cilj pomoći uspostavu vlasti Antikrista, mora čekati povoljan trenutak kad će istočni shizmatici postati kao vatikanska sekta, kad će biti isti kao oni koji slijede lažne pastire koji naučavaju kako za židove i dalje važi Mojsijev zakon.
    Očito takav povoljan trenutak mora doći uslijed neočekivanih nesreća, možda općeg rata.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali ipak, sve su to špekulacije o Putinovom stavu. Mi možemo razmišljati samo preko činjenica.
      Činjenica je da je Rusia pomogla efektivno Siriji, zajedno sa Iranom i Hezbolah oduprijeti se ISIL-u i pobijediti ih, suprotno želji Izraela i Amerike (i Zap. Evrepe).
      Činjenica je da ne dozvoljavaju sloboud lgbti lobiju.

      Izbriši
  4. Ne zamarajte se sa onim od čega ni kamen na kamenu neće ostati. Gubljenje vremena i vas i onih koji ga grade bez Boga . Uzalud se rote , uzalud grade i uzalud bdiju ako Bog nije s njima.
    Ponovno imam primjedbu gospodine uredniče ovoga bloga na odabir Vaših slika. Ne znam je li to namjerno ili premalo molite ( zbog zauzetosti i preuzetnosti) Duha Svetoga da Vam otvori duhovne oči. Sliku koju ste postavili , kip , kako kažete tradicionalne obitelji ne mogu uvažiti pod to . Tradicionalna obitelj nema samo dvoje djece nego obično i preko desetero . Čak i u Narodnoj Republici Kini je dozvoljeno imati dvoje djece. Ovime ovu obitelj svrstavate među ostale tzv, cvajkindersistem obitelji . Čak i ove ,,obitelji" sa slike imaju toliko djece , a ova pop diva i više. Tim sistemom sa dvoje djece , kojim se pokrivaju sa svakim djetetom po jedan roditelj , nestale su cijele regije , gradovi i biskupije. Gledanje roditelja na komoditet i da svakom djetetu moraju priuštiti sve moderne stvari kao mobitele , kompjutere i fakultete , stvara od njih moderniste pa ma kolko oni njegovali tradiciju. To opet , kako grijeh vodi u novi grijeh , vodi zbog nepovjerenja u Boga i do abortusa , i do kontracepcije i prekinutog snošaja. Samo tzv. mjerenje plodnih i neplodnih dana je također grijeh (ako nije onda nije i ništa drugo ) jer je u pozadini puteni ( ne dolazi od Putin) užitak supružnika. To je još jedna podvala 2vk i modernista . Varanje samoga Boga imajući odnose u neplodne dane a biti otvoren novom životu. Čisti grijeh protiv Duha Svetoga. Kao pokušavati piti vodu iz čaše bez dna. No , iako time ispovjedamo svoju nevjeru , Onaj koji može i od kamenja napraviti sebi djecu , ipak ima svoju zadnju riječ. Dokaz tome je što i pobačena se djeca rode , što oni koji žele ne mogu imati djecu dok oni koji ne žele i paze začmu. U Njegovoj je ruci sve , i život i smrt i što prije to prihvati svaki čovjek prije će doći Onaj koga očekujemo.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žena na spomeniku je također trudna. Ne mora značiti da će to biti njeno zadnje dijete.
      U svakom slučaju, to nisam stavio kao katekezu, već za označiti otvorenu razliku dviju suprotnih propagandi.

      Izbriši
    2. Djevojćica koja stoji pokraj majke ima barem deset godina. Zar u deset godina kršćanskog braka samo dvoje djece. Na današnjoj TLM kod FSSPXa svećenik je to lijepo objasnio . Bog je kod stvaranja prvih ljudi prvo rekao da se množe i napuće zemlju i da ju podlože sebi. Znači prvotni zadatak braka je imati djecu . Zatim je rekao da će ostaviti svoje roditelje i biti jedno tijelo. Dakle to dolazi tek poslije djece. Modernisti su taj poredak izmijenili i u katekizmu se na prvo mjesto stavlja dobrobit supružnika , a djeca ako oni hoće , valjda kao nus proizvod tog užitka kojeg zovu ljubav. Evo ovih dana tzv. blagoslova kuća i obitelji. Ne znam otkud nakon tolikih blagoslova rastava svakog trečeg braka. Po onom koliko nas svećenici blagoslivljaju i škrope trebali bi biti odavno raj na zemlji. Robelar

      Izbriši
    3. Slike spomenika nisu stavljene za primjer instrukcije katekizma, već kao odraz propagiranja orpiječnih ideologija.

      Izbriši
    4. OK, prirodno planiranje obitelji je varanje Boga jer se pokušava eliminirati stvaranje života, a uživati u ljubavi ili "ljubavi".
      A što sa apstinencijom od spolnih odnosa? Je li to prihvatljivo? Ili ih svi trebaju imati barem 15 makar od toga 7 pomrlo od gladi?

      Izbriši
    5. Casti connubii, Pio XI (1930): "Ne može se reći da djeluju protiv naravi supružnici koji koriste svoje pravo slijedeći pravi naravni red, makar zbog izvjesnih naravnih razloga, ili vremena, ili drugih efekata, ne proizlazi iz istog rođenje novog bića. Ima prema tome, bilo u samom braku bilo u korištenju bračnog prava, drugih ciljeva - kao na primjer uzajamna pomoć, poticanje uzajamne ljubavi i umirivanje grešnog nagnuća -, čije postignuće nije zabranjeno supružćnicima, uvijek i kada ostane očuvana svojestvena narav bračnog čina, i posljedično tome, njegova podređenost prvom cilju."

      Izbriši
  5. Supružnici koji ne žele imati djece neka žive kao brat i sestra i pripremaju se za onaj svijet. Tako tumači Sveti Robert Belarmin u knizi Umijeće dobrog umiranja , koja se uzgred nigdje ne može kupiti. Svako planiranje , prirodno ili ne , dovodi do grijeha jer se time pokušava prevariti Boga i odbija biti Njegovim suradnikom . Otiđite kod tri različita svećenika i dobit ćete pet različitih odgovora na ovu temu. Bog je ubio Onana zbog toga. Predbračna i bračna čistoća tolikima uopće nije poznata i ne predstavlja im se problem u nečistoći pričestiti jer im je opravdanje da se oni vole. A gdje su tek oni koji su rastavljeni pa sastavljeni u svemu tome.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Crkvi autoritet ima Papa. Viđena u pravom smislu, Casti connubii ne opravdava ili prikriva nikakav grijeh.
      U potpunom je skladu s učenjem Sv. Pavla i s logikom.

      Izbriši
  6. U Crkvi autoritet ima Papa.
    Ako to tvrdite zašto onda opstruirate Papu Franju.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  7. Sada više ne morate tražiti primjere iz Kanade i Engleske. Jer i mi konja za trku imamo.
    https://www.dugineobitelji.com/slikovnica/moja-dugina-obitelj/roko/
    https://www.dugineobitelji.com/slikovnica/moja-dugina-obitelj/ana/

    OdgovoriIzbriši