ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Frankfurtska škola; akademska avangarda kulturnog marksizma

Institut za Socijalna Istraživanja (Institut für Sozialfor-schung), popularno poznat kao Frankfurtska Škola, je bila glavna institucija za socijalno istraživanje marksističkog i internacionalnog karaktera, odgovorna za ono što se danas definira kao "mišljenje politički podobno" i temeljnu subverzivnost našeg društva.




Cilj im je bio moralno urušavanje Zapadne kulture i posljedično pripremanje prostora diktaduri proleterijata. Škola je začeta dvadesetih godina XX stoljeća kao odgovor na potrebu provođenja revolucije na Zapadu.

Naime, nakon prvog svjetskog rata i pobjede boljševika u Rusiji, očekivala se pobuna radničke klase na Zapadu. Međutim, do toga nije dolazilo. Našao se razlog u kršćanskim korijenima zapadnog čovjeka kojeg lože još nisu uspjele zatrijeti. Nije se moglo, dakle, proslijediti materijalnom revolucijom. Bilo je potrebno prvo istrunuti zapadno društo, moralno ga izopačiti.

Stoga, linije rada Frankfurtske Škole imale su ove smjernice:

1. Definiranje uvreda na osnovu "rasizma"
2. Stalnim promjenama stvarati zabunu
3. Seksualna i homoseksualna pouka djeci
4. Podrivanje autoriteta škole i profesora
5. Masovna migracija za uništavanje identiteta
6. Promocija alkoholizma
7. Pražnjenje crkava
8. Nerealni legalni sustav koji ide protiv žrtava kriminala
9. Ovisnost o državnim donacijama
10. Kontrola medija stavljanjem istih pod njihov nadgled
11. Posjpešiti raspad obitelji

Temelji Škole zasnivali su se, na ekonomskom planu, na teoriji Karla Marxa; na "duhovnom", tj. pseudopsihološkoj bazi danoj od Sigmunda Freuda, oba židova.

Ogromna većina Frankfurtske Škole bili su židovi. Najistaknutiji pisci i filozofi bili su Georg Lukacs (sin rabina, proveo marksizam u Mađarskoj), Felix Weil, Max Horkheimer, Theodor Adorno, Herbert Marcuse, Erich Fromm, Karl Popper, itd. U drugoj generaciji Jürgen Habermas, Karl-Otto Apel, Oskar Negt, Alfred Schmidt, Albrecht Wellmer.

Mislioci u njima bliskoj vezi: Ernst Bloch, Bertrand Russell
Albert Einstein, Enzo Traverso, od najspomenutijih.

Ono što se mnogi ne znaju jest da je Škola bila primjena kabalističke prakse i filozofije. Tj, preko antagonizma stići do mesijanske utopije svijeta bez Boga, vladana prosvijetljenom elitom. Komunizam u Rusiji bila je stoga samo prva etapa, zlo se začelo u stvari s druge strane. Cilj je opće ropstvo, međunarodni komunizam, ostvarenje talmudske nakane za svijet.



[John Lennon svira gitaru sa Che Guevara. Sprega klasičnog i kulturnog marskizma]

No, ne zaboravi: pobjeda pripada Lavu iz Plemena Judina. Čovjek snuje, a Bog određuje.

2 komentara:

  1. Da, znamo čija je pobjeda i zna to odlično i onaj što je bačen na zemlju, jer da nije tako odavno bi njegovi monstrumi ugasili svijeću ljudskom rodu.

    PP

    OdgovoriIzbriši
  2. "Frankfurtska škola" kao derivat komunizma je opstala (i raširila se kao guba po svijetu) jer joj nije zaboden glogov kolac na 2.VK.

    "Očevi" 2.VK su velikom većinom odbili (što zbog konformizma i ideološkog (masonsko-komunističkog) slaganja, što zbog junačkoga straha) da osude komunizam kao demonsku ideologiju.

    Tada je čak jedan "papa" (tkz. Pavao VI) javno objavio da je "sotonin dim" prodro u Crkvu.
    Obzirom da znamo tko je i što bio taj "papa" jasno je da je ta njegova objava bilo proglašenje jedne komunističko-masonske pobjede na putu osvajanja i uništavanja Katoličke Crkve, koju sada demonski nastavlja aktualni nametnik u Vatikanu, ali kako ste ranije napisali
    već se zna čija je pobjeda!!!

    P.K.

    OdgovoriIzbriši