petak, 19. siječnja 2018.

Slatko buđenje u Arabiji, ili Sarajevu, Prištini... ne, u Njemačkoj!

Buđenje u njemačkom gradu. Ono što okrutni janjičari nisu uspjeli svojom surovošću, danas propovijednici multikulturalizma  (skoro) bez ispaljenog metka pretvaraju Evropska tla u novi Maroko, Alžir, Libiju, Egipat, Tursku... Do kada će čekati Evropa da se zbilja probudi od opojnog sna u koji je uvedena, prije nego što počne mora?: 


4 komentara:

 1. Sve što se danas dešava je kao jedan grozan san pun košmara, kao neki delirium tremens.

  Kako drukčije opisati stvarnost u kojoj "papa" ruši Crkvu iznutra (i "vjernici" mu kliču od sreće) poziva neprijatelje da okupiraju zemlje koje su stoljećima odolijevale navali tog neprijatelja i još traži da ih primaju u svoje domove (a jedan hrvatski "svecenik" je na početku invazije rekao da je to dobro da se poboljša demografska slika nacije?!?), a arhi neprijatelju ne samo da drži svijeću nego im je i pripaljuje da bi tako bolje osvijetlio put u Pakao mnogima.

  Zaista, sv.Franjo Asiški je imao uvid, po Božjoj milosti, u današnje dane.

  Bože priteci nam u pomoć, maranatha.

  P.K.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ali nije san i neće biti budjenja koje nas oslobadja te grozne more i čini sretnim kada shvatimo da smo to zlo samo sanjali.

   Ono što je još gore, biće još gore, jer to je logika zla.
   Ako se zlo ne sasijeca u korijenu ono se nezaustavljivo razbuktava dok ne spali sve do temelja, a u naše vrijeme svjedočimo da vatrogasci gase požar benzinom.
   Zato mora doći novo Nebo i nova Zemlja!

   Božji nam blagoslov da to dočekamo

   PP

   Izbriši
 2. Koliko ja vidim, ovo što se događa diljem zapadne Europe je Božja kazna.
  Nadam se da je i u cilju kako bi se neki probudili ili otkrili katoličku vjeru, a ne da je to kazna samo radi pravednog kažnjavanja zla.

  OdgovoriIzbriši
 3. Europa šapatom pada.... još 1950 ih godina je u UN-u odlučeno da Europu treba naseliti muslimanima...

  OdgovoriIzbriši