ponedjeljak, 1. siječnja 2018.

Protesti u Izraelu zbog korupcije; ovi su od režima (Izrael i USA) nazvani "antisemitima"

S druge strane, istovremeno se odvijaju snažni prosvjedi u Izrael protiv korupcije i politke prema Siriji. Dok su u Iranu prosvjedi "za slobodu", ovdje su "antisemitski", s korijenima u Rusiji. Washington Post na cijeloj stranici okrivljuje jednu od lidera protesta:


Asad je optužen za "genocid". Zbilja je tako?


U međuvremenu, režim ne gubi vrijeme. ISIL-ove formacije premještaju se na iransko-afganistansku granicu pripremajući novi udar.


Nadamo se bezuspješan.



3 komentara:

  1. Pripreme za Armagedon su se jako zahuktale, a i ovi protesti u Izraelu kao da navještaju obraćenje Židova koje je sv. Pavao navjestio.

    PP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam baš siguran za takvo obraćenje Židova. Talmudski Židovi nisu starozavjetni Židovi, niti država Izrael ima bilo kakve veze sa Starim Zavjetom ili Kristovim obećanjem. Novi Izrael je Crkva, u njoj se ispunjavaju obećanja narodima. Svi koji vjeruju u Krista, također Židovi, trebaju postati članovi Crkve.
      Pojam Izraela kao države vezan je za sionistički projekt vladavine nad svima ("tvrde da su Židovi, ali nisu"), ne kao priprema za obraćenje.
      Svakako da se treba moliti za obraćenje svakog čovjeka.

      Izbriši
  2. Ne sporim ovo što ste naveli, ali ja sam mislio na odcijepljenu granu masline o kojoj je pisao sv. Pavao u poslanici Hebrejima koja će se pricijepiti Božjem narodu (a to danas može biti samo naša sveta Crkva Katolička (sa kojom Bergoglio and Novus Ordo company nemaju ništa zajedničko), i to bi moralo značiti obraćenje Židova (iz reda Sefarda, jer Aškenazi su Kazari, a ne Židovi i od potomaka od ono malo Židova (Hebreja) koji su bili ostali u Palestini nakon 73. godine Gospodnje).

    Za obraćenje Talmudista bi trebalo mnogo veće čudo nego za obraćenje Savla, jer oni demonski mrze Isusa i Majku Mariju.

    PP

    OdgovoriIzbriši