srijeda, 17. siječnja 2018.

Multikulturalizam slijepo i cinično naprijed putem sadističkog kriminala

Britanska djeca vođena u džamiju da se nauče klanjati:



U Londonu od 2001 zatvoreno je 500 crkava i otvorene 423 džamije:


[Slučajno, jer im je potrebna radna snaga? Niti je slučajno, niti su na bilo koji način primorani na ovaj potez. Radi se o projektu uništavanja Evrope. Glavni neprijatelj vladajuće klike jest kršćansko društvo i tradicija. To je ono što žele uništiti. Onda, slijedeći staro pravilo: "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj", udružuju se sa muslimanima. Totalno uvjereni da se "integracija" ne može i ne će dogoditi. Oni traže kaos u Evropi, kaos kojemu oni u svojim ograđenim naseljima misle izbjeći. Htjeli ga izbjeći ili ne, traže ropstvo Evrope i cijelog svijeta. Na Balkanu će podržati novu političku cjelinu, bila ona za sad država ili ne, s muslimanima iz BiH, Sandžaka, Kosova i Makedonije, preko Albanije. Također južni dio Hrvatske. Ako misliš da "odeš i da se spasiš", varaš se. Ne dao Bog da ti djecu vode u džamiji negdje u Britaniji ili Švedskoj i sl. Šveđani nek brane Švedsku ako mogu, njima je još i ponajteže, a ti se bori za svoju Domovinu i narod. Ostani! Vraćaj se, ti mladiću što čitaš u Irskoj ove redove!]

Aydan Özoğuz (turskog porijekla), njemački komisionar za integraciju: "Ne postoji njemačka kultura, multikulturnost je snaga nacije":



Program za djecu njemačke TV. Majka uči djete: "hoću da se obraćaš 'Bogu' kao Alahu".



Park u Berlinu u obliku džamije. "Mislim da je to dobro", kažu neki njemci.



Njemački kanal za djecu promovira brakove maloljetnih djevojaka sa  migrantima:


Sa svih frontova, skulptor Viale: "Ožalošćena Gospa". Krist bogohulno prikazan u liku utopljenog migranta:




Rezultat, evropske ulice totalno promijenjene u samo trideset godina:


Što nedvojbeno znači uspostavu kaosa u evropskim gradovima. Rimska četvrt okupirana od migranata, van dometa i autoriteta policije:



Neizbježno, evropski gradovi svjedočiti će sukobe autohtonih evropljana sa pripadnicima "religije mira". To je naša stvarnost koju glavni mediji ne žele prenijeti. Doista, razlog više za ugasiti tv:


Nema opravdanja za pasivnost. Ako misliš da ćeš nekako uspjeti ovo "izbjeći", i sam vidiš da je nemoguće.

Otpor treba biti inteligentan i organiziran, na kulturnom i socijalnom planu. Ali prije svega samo prava obnova (ne karizmatska i ostala omamljujuća sredstva) kršćanstva može dati potporu odbrani Evrope.

[Npr., potrebno je hrabro javno postavljati goruća pitanja i pripremati teren za organizirane platforme]

Krist je Kralj, ali prije njegovog definitivnog objavljenja ne možeš ostati skrštenih ruku. Svaka duša je bitna.



1 komentar:

  1. Pri upisu u KATOLIČKU školu u Briselu, odmah je rečeno roditelju da će odvesti djecu u posjet džamiji jednom godišnje ,a u Crkvu 2-3 puta tokom godine. Provjereno.

    OdgovoriIzbriši