srijeda, 31. siječnja 2018.

Hitler, proizvod sionizma. Lažna oporba protiv Novog Svjetskog Poretka

U "Protokolima Sionskih Mudraca", autor ili autori, vjerojatno bankari Illuminati, diče se svojom sposobnosti za proizvesti ili kazniti antisemitizam već kako to bude služilo njihovim ciljevima: "Antisemitizam je neophodan za nas radi usmjeravanja naše male braće... ova tema biti će objekt čestih diskusija među nama" (Protokoli, 9).

"Mala braća" su židovi "najnižeg sloja", obični radnici, domaćini, činovnici pa i profesori ili liječnici; svi oni koji su židovi ali ne vladaju, nisu skroz "gore". Oni koji su određeni da budu žrtve, koje će biti uveličane kako bude potreba onima koji će koristiti stradanja "male braće".

Zbog toga i treba praviti razliku između "židova" i "sionista". Zadnji koriste prve, i nažalost među ne malo njih znaju ucijepiti klicu svog bijesa. I ne samo znaju to učiniti među svojom "malom braćom", već i od mnogih koji se zovu kršćanima naveliko ucijepe sionistički mentalitet. Takav je slučaj posebno kod protestanata. Kod katolika, utjecaj Jorge Maria Bergoglia je zatoran; ali je samo produženje utjecaja drugovatikanske deklaracije Nostra Aetate.

No, vratimo se navedenoj temi. Hitler je primjer stvorenog antisemitizma. Autori Protokola nastavljaju: "Od nas proizlazi svaki kontrolirani teror. Imamo nama na uslugu osoba svih mogućih tendencija, monarhiste, demagoge, socijaliste, komuniste i utopijske sanjare svake klase... sa fiksnom idejom za razbijanjem svakog oblika utvrđenog reda. Sve države su agitirane... ali ne ćemo im dati predaha dok nam oni otvoreno ne priznaju našu nadnacionalnu međunarodnu vladu..."



Prema Brigitte Hamann (Bečki Hitler, šegrtovanje za diktatora), najbolji Hitlerovi prijatelji u predratnom Beču bili su židovi. Bio je podržan njihovom solidarnošću i gostoljubivošću. Židovi su ga uvukli u svoje mreže. Zbog toga je bio odbačen od pravih antisemita.

Također je bilo dobro poznato da su upravo američki (čitaj, židovski) industrijalci bili ti koji su podigli Hitlera u svoje vrijeme. To se da naslutiti u filmu Suđenje u Nurembergu gdje Mongomery Clift igra ulogu odvjetnika optuženog sudije:



Film je iz 1961. Argumenti odbrane danas su praktično zabranjeni, osim onih koji spominju Vatikanski Konkordat sa Trećim Rajhom. Vatikan je imao Konkordat kad su sve moguće države imale odnose sa Njemačkom; ali Sveta Stolica je jedina napisala encikliku Mit Brennender Sorge kojom je optuživala Nacizam kao poganski pokret, u vrijeme kad je Hitler bio predložen za Nobelovu nagradu za mir.



[Hitler, "Čovjek godine", 1938]

Hitler je prema tome bio sionistička alatka za utjerivanje panike među židove i tako ih natjerati na iseljavanje u Izrael nakon rata. 

Sama poganska hitlerova ideologija rasne arijevske superiornosti nije bila originalno njegova. On sam je kopira od pojma židovske "nadrase" i primjenjuje je na arijevskog "superčovjeka". Npr., Rabi Ginsburgh, vodeći Chabad rabin, tumačio je da budući su nežidovi genetski inferiorniji od židova, židov je slobodan uzeti nežidovski organ ako mu je potreban. "Duša nežidova je kompletno različita i manjeg reda. Oni su totalno zli, ne posjedujući otkupljujuće kvalitete".

"Ako bilo koja ćelija u židovskom tijelu sadrži božanstvo, onda je dio Boga, onda svaki dio njihovog DNA je dio Boga. Prema tome, nešto je specijalno u vezi sa židovskim DNA."

"Ako je židovu potrebno živjeti, može li posegnuti za životom nevinog nežidova koji prolazi kraj njega? Tora vjerojatno bi to dopustila. Židovski život ima beskonačnu vrijednost".

Itd. Ima bezbroj primjera i citata ideologije židovske "nadrase".

Zbog toga, toj svrsi je trebao poslužiti i "Holokaust", i zbog toga je bio prikazan kao "otkupljujuća žrtva židovskog naroda".

Nešto što je vrlo upitno s obzirom na broj žrtava. Jedan značajni povijesničar koji je srušio mit o "Holokaustu" bio je upravo neumorni židovski istraživač, Josepf Ginsburg (1908 - 1990), poznat također kao Josepf Burg. Osobno je bio progonjen od nacističke Njemačke upravo zbog svoje židovske nacionalnosti. Ipak, to nije spriječilo objektivnost njegovog istraživanja. U knjizi "Zionazi" argumentira upravo suradnju sionista sa nacistima u smislu naseljavanja židova u Palestini i stvaranja sionističke države. 

U svojim knjigama Burg je istraživao teme o pretpostavljenim nacističkim kampovima istrebljenja. Govorio je sa stotinama osoba koje su bile u Auscwitzu i posjetio je logor logor 1945. Burg je htio vidjeti krematorij, bolnice i posebno novu veliku pekaru. Također je htio lokalizirati gasne komore, makar u to vrijeme nije bio običaj toliko istraživati. On nije našao niti jednu gasnu komoru. Burg je tako došao do zaključka da nisu postojali logori za istrebljenje, da gasne komore nikad nisu postojale i da nije postojao plan za istrebljenje židova u Evropi. Ova razmatranja je objavio u svojim knjigama i u svojim prepiskama sa Zundelom (optuženom u Kanadi za svoja razmišljanja; Zündel je pozvao Burga za svjedoka na suđenju).


[Zündel i Burg]

Burg je također posjetio Majdanek u tri navrata. Tamo je našao gasne komore, ali je svjedočio da su te komore služile za dezinfekciju protiv ušiju i kožnih gamadi: ovi insekti su uzrokovali epidemije. (Logori su nacistima služili mnogo puta kao ratni pogoni u kojima je nastavljana ratna proizvodnja; bila im je potrebna stoga radna snaga jer su mnogi njemci bili mobilizirani.) Ove komore su bile od opće upotrebe u svakom logoru i svaka je pokazivala natpis na njemačkom: "Pazi, otrovni gas!", uz simbol ljudske lubanje koja je označavala smrtnu opasnost. Zyklon B bila je nova formula koja se koristila za dezinfekciju odjeće; mogla je uništavati kožne insekte a da ne ošteti platno.

Nakon rata, Burg je slušao dosta izvještaja o ljudima koji su navodno bili gasirani u Auschwitzu i Majdaneku. Dokazao je da se radilo o nelogičnim iskazima ili jednostavnoj propagandi. Do dana današnjek, govorio je, ne postoji niti jedan dokument koji bi upućivao na naređenja za gasirati ljude ili na autore komora i gdje su bile napravljene. Njemačka administracija bila je zvana "super birokracija", i prema tome je bitan elemenat da se nije pronašao niti jedan takav dokumenat kroz sve ove godine.

Burg je dao svjedočanstvo da je govorio sa stotinama osoba koje su služili i radile u krematorijima, ali mu je bilo nemoguće naći osobe koje su radile u gasnim komorama. Nikad nitko nije objavio ništa u vezi neke izjave u kojoj bi se tvrdilo da je netko radio u određenim instalacijama za gasiranje ljudskih bića, i literatura u vezi ovog gasiranje je totalno kontradiktorna. Zašto? Jer je sve bilo izmišljeno. Sve je ovo argumentirao u svojim knjigama.

Itd.

Sva ova svjedočanstva i publikacije koštale su Burga, između ostalog, da ne bude sahranjen u židovskom groblju, i da nitko iz "plemena" izgovori kakvu pohvalu kod njegove sahrane.

I to je razlog zašto u zvaničnim krugovima praktično ne možeš čuti ni riječ o njemu.

Zaključak: Hitler je lažna oporba protiv Novog Svjetskog Poretka. To je bitno naznačiti jer danas u izvjesnim krugovima može doći do određene nostalgije ili simpatije prema njegovoj osobi. Ne! On je jednostavno poslužio kao opravdanje za postojanje Izraela i da njemačka nacija bude skršena za primjer svima koji se odvaže suprostaviti sionizmu. Masovna migracija u Njemačku pod vodstvom Merkel, službenice NWO, samo je produžetak te zamisli. Uz, svakako i posebno, duboki otpad od kršćanstva prouzročen sekularizmom i protestantizacijom njemačkih katolika. 

Prava oporba protiv sionizma i NWO samo je kršćanska ideja i stvarnost. Samo u njoj postoji mogućnost opstanka bilo Njemačkoj, kao i svima. Samo na tom planu može se vršiti prava oporba, i još bolje, prava konstrukcija.





Broj komentara: 11:

  1. A.Hitler nije bio kršćanin, ali još manje su to bili vladari ostalih država uz izuzetak F.Franca u Španjolskoj i Saleazara u Portugalu.
    K tome on je vodio jedinu oporbu prema novom svjetskom poretku to jest prema globalizmu i liberalizmu u kojemi sada živimo. Može se slobodno reći kako su u tom ratu pobijedili nositelji novog svjetskog poretka, tim više što su sebe u tijeku rata već proglasili Ujedinjenim narodima.
    Da nije bilo te oružane oporbe NWO bi bio pola stoljeća ranije uspostavljen.
    Ne vjerujem kako je A.H. bio židovski pijun samo zato što su se poklopili interesi njemačkih nacionalnih-socijalista i cionista da židovi napuste Njemačku.
    Bilo je izgledno da sile Osovine pobijede, a u tom slučaju bi bili židovi istjerani iz Europe, ali ne bi niti bio stvoren Izrael, pa prema tome ne držim ozbiljnokm tezu kako je Hitler bio židovski pijun.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uz napred navedeno u vezi Hitlerovih židovskih prijatelja iz mladosti može se naći podatak da je po krvi (što je za Židove izuzetno važno) Hitler bio Židov (ipak bolje i preciznije rečeno Kazar) jer je potomak iz kuće Rotschild iz Graza (zapravo Adolf Hitler je bio unuk-kopile lorda iz kuće Rothschild iz Graza).

    Medju Židovima ima još nekoliko izuzetno hrabrih ljudi koji su na ovaj način govorili o sionizmu i holokaustu kao npr. Norman Finkelstein ("Holocaust industry") i
    Gerard Menuhin (sin velikog violiniste Jehudi Menuhin-a), u svojoj je knjizi pod naslovom na engleskom jeziku 'Tell the Truth and shame the Devill' ili na hrvatskom jeziku: 'Izreci istinu i posrami đavla', nazvao holokaust, to jest ubojstvo židovskog naroda u Drugom svjetskom ratu od strane Hitlerove Njemačke, „najvećom laži u povijesti čovječanstva“, te je odbacio službeno stajalište Zapadne historiografije i politike liberalnog Zapada i Države Izrael o tome, da je Hitlerov nacistički režim pobio šest milijuna (6.000.000) europskih Židova.

    Treba znati i što je pisao poznati povjesničar Antony Sutton (Wall Street and the Bolshevik Revolution, Wall Street and FDR and Wall Street and the Rise of Hitler).
    Takodjer u knjizi Ralph Epperson-a "The Unseen Hand" ("Nevidljiva ruka") može se pronaći ogromna povijesna gradja o stvaranju Hitlera od strane židovskih bankara sa Wall street-a i sionističkih krvavih spletki za stvaranje države Izrael (koju - državu Izrael - ne priznaju tkz. ortodoksni Židovi iz Palestine jer su je stvorili bezbožnici, intruderi u židovstvo, Kazari na čelu sa Hitlerovim bratstvom Rotschild - koji vladaju svjetskim monopolom tiskanja novca bez pokrića i koji tako rekitiraju cijeli svijet već više od stoljeća sa ciljem da ostvare ono što su zapisali u "Protokolima Sionskih mudraca" - a to se može kratko i jasno izreći kao: cilj im je da ustoliče Antikrista i zavladaju javno i nepobitno cijelim svijetom).

    Hoće li u tome uspjeti? Sigurno je da neće, ali će se proliti još mnogo krvi i mnogo patnje će se podnijeti dok nas Isus od ovoga zla ne oslobodi.

    P.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uz ove kuriozitete poznato je da je engleski kralj (a tko bi drugi nego najveći spletkari u povijesti zajedno sa Kazarima) potpisao pakt sa Hitlerom i onda abdicirao (tobože zbog ljubavi tj. zbog lady Simpson) i ostavio varijantu da ako kojim neplaniranim slučajem ipak Hitler pobijedi (jer i oni znaju da Bog postoji i da može promjeniti tok dogadjaja ako je to za veće dobro) onda se abdicirani kralj (Edward VIII) vraća na tron i tako je Engleska opet uz pobjednika 2.SR.

      Nema rata ili revolucije u zadnjih 500 godina gdje Englezi nisu bili krvava zaprška. Zato ih i bije glas da su jedina gojimska nacija koja voli rat.

      Kako bi drukčije i prividno vladali svijetom danas nego uz toljagu (SAD) i mrkvu (kazarski novac bez pokrića), a ipak zna se da u stvari vlada onaj koji drži kesu, a ti su i doveli Hitlera na vlast (bio on njihov svjesni pijun ili ne). Za zna se i to da su sionisti (preko Rotschilda) financirali sve zaraćene strane još od francuske revolucije uključujući i tu paklenu revoluciju!

      K.K.

      Izbriši
    2. Da, ta tko je obećao tudju zemlju tkz. Židovima (Kazarima) nego Englezi (Balfourova deklaracija iz 1917.g).
      To je isto kao da su im obećali Slavoniju. U igri za tkz. židovsku državu je bila i Mandžurija (dio Kine) i Madagaskar.

      Jasno je da je za svaki takav scenario potreban rat, a tu su Kazari i Englezi turbo-velemajstori. Možemo samo zamišljati koliko ranije su se ti planovi stvarali, kad su to javno objavili 1917.g.
      Čak i mnogo prije 1905.g. (kada su otkriveni tajni protokoli "mudraca" iz 1897.g.) i po svakoj varijanti oni su računali da žrtvuju svoju "manju braću", jer to je njihovo gorivo za ucjenjivanje cijelog svijeta. Ako je bilo holokausta onda su ga sproveli Židovi (Kazari) - bilo direktno ili indirektno - i to je mnogo monstruoznije sotonsko zlo nego da su to gojimi počinili, zato je tako izvanredno poštenje i još veća hrabrost ljudi kao što su Zündel, Ginsburg, Norman Finkelstein i Gerard Menuhin od osobite važnosti, jer oni nisu gojimi!

      P.K.

      Izbriši
    3. Ernst Zündel nije bio židov.
      S obzirom na Emilovo mišljenje, ne tvrdim da je Hitler bio neka vrsta sionističkog agenta, već proizvod. Njima je bio potreban bilo tko tko će govoriti protiv židova i njihovog monopola. Oni će tako imati krivca protiv kojeg će opravdati borbu i svoje planove.

      Izbriši
  3. Ne znam dal vam je poznato da je Hitlerov osobni tjelohranitelj sve do samog kraja bio jedan 'židov'.
    U navodnike zato što je taj bio i ostao njemački domoljub, i nije bio ni talmudist ni cionist niti je išao u sinagogu Sotoninu.
    Nešto slično kao što je kod nas bio Josip Frank, njegova djeca i unuci ili pokojni M.Schwartz.
    S time da se je Frank k tome i krstio i postao kršćanin kao što su to bili prvi kršćani.
    Opet ne treba se zavaravati pa reći kako takvih židova ima mnogo, oni su izuzetak.
    Temeljni problem židova je bogoubojstvo, ubojstvo i mržnja prema obećanom Mesiji koji je ujedno i Bog.
    Kako je objasnio E.M.Jones, Isus Krist je Logos-Rijeć-Um, i kad su se židovi pobunili protiv Krista, pobunili su se protiv Uma - Reda - Logosa.
    Zato gotovo iza svih revolucija stoje upravo oni.
    Zato su na desetine i desetine puta kroz europsku povijest istjerani iz kršćanskih država.
    I to nazivaju antisemitizmom, kad domocilno stanovništvo više ne želi tolerirati da stranci s njima gospodare na tako prijetvoran zelenaški način. Da su antisemiti ono što im se podmeće, to jest da zbog rasnih razloga mrze židove, onda ne bi Josip Frank i Kvaternikovi bili na vrhu hrvatskog nacionano-oslobodilačkog pokreta, ali ne bi onda ni A.H. imao cijelo vrijeme najveće povjerenje u nekog kog tobož rasno mrzi.
    Genetska istraživanja pokazuju kako su europski židovi bliži domicilnom europskom stanovništvu, nego li semitskim Arapima.
    Biti židov očito nema veze s krvnim podrijetlom, nego s ideologijom pripadanja elitnom klubu koji ima za cilj vladati nad svim ostalim ljudima, zato ih je sv.Pismo nazvalo sinagogom Sotoninom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ni Gerard Menuhin ne misli da je Hitler bio njihov agent, ali činjenica je da ga je novac sa Wall streeta (židovskih bankara) uz pomoć propagande (bio nominovan za Nobelovu nagradu za mir) i okultne sile vodile na putu kojim je hodio ("Vril" i "Tule" su dva antikršćanska tajna društva kojima je pripadao, a koristio se i "uslugama" magova sa Tibeta).

    P.K.

    OdgovoriIzbriši
  5. A. Hitler je bio nešto kao Aleksandar "veliki". Sodomit, okružen sodomitima. Nacizam je u osnovi bio homoseksualni pokret.
    Koga ova tema interesira može još uvjek naći na internetu.
    I po ovim njegovom "odlikama" je bio vrlo pogodan za lutkare.

    ZV

    OdgovoriIzbriši
  6. U mom selu su ss diviz pobila 192 ljudi zena i djece i staraca zive su ih zapalili a sta sevtice zlocina njemaca postoje i fotke genocida u ukrajni uz pomoc kvislinga bandere tako da je idiotizam negirat holokaust

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve treba točno ispitati: što, kako, kada i koliko i u kojim okolnostima.
      O komunističkim zločinima nismo znali kroz desetljeća.
      Treba tražiti precizno istinu, bez ideoloških pretpostavki.

      Izbriši
    2. Davore,

      Holokaust se odnosi na Židove. Njih za gojimske žrtve nije stalo, zapravo što više ubijenih gojima tim bolje.

      Evo jedan citat:
      "Protokoli sionskih mudraca” predstavljaju strategijski plan jevrejskog naroda za osvajanje svijeta. ... Svaka žrtva s naše strane vrijedi hiljadu Goja pred Bogom."

      Oni su svoje žrtve unaprijed uračunali i napravili predračun za naplatu, baš kako to i rade krvavi bankari - 1000% kamata.

      P.K.

      Izbriši