četvrtak, 25. siječnja 2018.

Burke priznaje da ne će ništa uraditi; Bergoglio ima otvoren put za činiti što mu volja, i ne će kasniti

Kardinal Burke je izjavio u razgovoru sa Chris Altieri (Thinkih with the Church, prenešeno u Catholic World Report) da "Nikad ne ću učestvovati u nekoj šizmi, makar bio i kažnjen zbog naučavanja i odbrane katoličke vjere". Također je izjavio da ga "većma brinu očekivanja nekih vjernika da bi on mogao predvoditi šizmu".

Burke, ne radi se o nikakvoj "šizmi" kad se treba uzurpatora otjerati sa Svete Stolice.

Ali u redu, ti ne ćeš, a on će što mu volja, uz tvoje dopuštenje. I vidjećemo neviđeno; brod tone iz dana u dan. Makar taj brod ne bio prava Katolička Crkva, već oni koji se oblače kao katolici, a nisu.


Pogledajmo urnebes i delirij koji bljuje Bergoglijev izabranik za Sekretarijat Komunikacija Vatikana, "Isusovac" James Martin. Članak je napisao dobar poznavatelj naravnog nereda i sotonizma u koji vodi homoseksualnost, čudom Božjim bivši američki sodomita Joseph Sciambra. Ovom čovjeku ne treba nitko govoriti što je homoseksualnost jer je sam prošao kroz taj pakao; kristalno jasno i prodorno objašnjava tonuće homoseksualaca u moralnu iskvarenost koja gura osobu u sotonine čeljusti.


Uglavnom prevodim članak Josepha Sciambra:

James Martin hvali gay umjetnika-svećenika koji je nekoć naslikao bogohulnu sliku Krist-"sodomac"

Na svojoj Facebook stranici od 23 siječnja 2018, James Martin je pohvalio i preporučio rad svećenika i "gay" umjetnika William Hart McNicholsa. Prema Martinu, iduća knjiga će računati sa radovima McNicholsa koji crta stilom što podsjeća na bizantske ikone. Martin je napisao:

[James Martin]

"Dragi prijatelji: Mislim da bih mogao preporučuti neke nove knjige s kojim bi mogli uživati... Ovdje ima jedna nova knjiga o nekomu čije radovo jako vole mnoge osobe na ovoj stranici: vlč. William Hart McNichols, veliki ikonograf. Nova knjiga "Image to Insight" prikuplja mnoge od njegovih najljepših ikona i kombinira ih sa razmišljanjima filozofa John Dadosky, s predgovorom od Mirabai Starr. ..."

McNichols je pristupio u Isusovce u 1968 i bio zaređen 1979. Početkom osamdesetih radio je kao dobrovoljac u protestnoj grupi Dignity i sa bolesnicima od SIDE u Njujorku. 1989. doprinuo je knjizi Jeannine Gramick "Homoseksualnost u svećeništvu i religiozni život", koji je također računao sa doprinosima gay povijesničara i braniteljem gay braka John Boswell; tih dana Gramick je bila objekt dugih istraživanja Vatikana na osnovu čega joj je bilo zahtijevano da prekine svaki kontakt sa članovima "gay zajednice"; ona nije hajala. 2017 James Martin je tražio da Jeannine Gramick proglase svetom.

[Jeannine Gramick, kao jedna od predstavnika američkih pro gay katoličkih grupa, na sva zvona primljena u Vatikanu. Na audijenciji sa Bergogliom bila na počasnim VIP mjestima.]

S ozbirom na na knjigu Jeannine Gramick, i inače na cijeli impuls za gay afirmaciju u Katoličkoj Crkvi, pokojni Richard John Neuhaus je pisao 1990:

"...Homoseksualnost u svećeništvu i redovničkom životu (pripremljen od Jeannine Gramick) je korisni vodič za stavove, argumente i strategije u razvoju kampanje (za "prava" homoseksualaca). Sadržio osam eseja koji brane jedan radikalno različiti fokus prema homoseskualnosti, i četrnaest poglavlja svjedočanstava homoseksualaca i lezbijki među svećenicima i redovnicama."

2002 McNichols je rakao u jednom intervjuu:

"Žigosanje homoseksualaca može im dati jedno naravno nagnuće prema slušanju. Mogu biti pomiritelji; oni mogu razumjeti trpljenja oba spola. Oni su naravni svećenici".

[James Martin: "Bog te je načinio gay!"]

S obzirom na svećenike "homoseksualce" u Katoličkoj Crkvi, McNichols je nastavio:

"Svi smo kao obitelj Ane Frank, na tavanu, čekajući da dođu nacisti. I to je loše... Kristova Crkva ne bi trebala biti mračno mjesto".

2002 McNichols je ostavio Isusovce, ali je i dalje svećenik u Nadbiskupiji Santa Fe.

Najpoznatiji bogohulni crtež McNicholsa je "Raspeće SIDE" (1986, slika u ovom članku), koja predstavlja Krista na Križu samo sa dojnim muškim rubljem, sa svojom majkom, plavim mladićem (Sv. Ivan) i Marijom Magdalenom sa velikim prorezom i bez rukava; na križu je natpis: "SIDA, homoseksualac, peder, pervetit, sodomac".

2010., prema lezbijskog aktivisti i autorici homoerotičnog romana "Jesus in love", Cherry Kitredge, McNicholsov "agent" joj je dao dopuštenje da ponovno objavi sliku Krista-"sodomca" na svom blogu. Nekoliko McNicholsovih slika se predstavilo u Kittredgeovoj knjizi iz 2007: "Odvažna umjetnost: Jesus-Gay, Krist-Žena i dr."

Motiv Krist "queer" je naišao na veliku podršku među katoličkim krugovima čak i ministrima pro homoseksualcima; među braniteljima je James Martin, franjevci iz Provincije Sveto Ime, i ministarstvo LGBT u crkvi Sv. Pavla Apostola u Njujorku.

[Katolicizam Queer (žendr - feminizam, homoseksualizam i sl. - je socijalna konstrukcija): LGBT ministerstvo Njujorkške Nadbiskupije slavi poemu pro-gay brak, istospolno ljubljenje u crkvi i Jesus-gay.]

------------------

Samo nastavi, Burke, nek te je strah "šizme". Bergogliova vojska nezadrživo će stravično naprijed.

Broj komentara: 7:

  1. 》"Nikad ne ću učestvovati u nekoj šizmi, makar bio i kažnjen zbog naučavanja i odbrane katoličke vjere". Također je izjavio da ga "većma brinu očekivanja nekih vjernika da bi on mogao predvoditi šizmu".《

    Ovo je prosto njegova objava programa kandidature za budući izbor za "papu".

    I ovaj mozak je bio glavni sudija u Vatikanu?!?

    PP

    OdgovoriIzbriši
  2. Čovjek (tkz. kardinal) neće da bude šizmatik od šizmatika. On neće da bude neprijatelj katoličkih neprijatelja, dakle on je neprijatelj katoličke Crkve. Jasno i glasno.

    Zar onda nije neprijatelj Isusa Krista, jer "Tko nije sa mnom taj je protiv mene; tko sa mnom ne sabire, taj prosipa"! (Matej 12,30). Pravi kandidat za "papu" nema što.

    P.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, samo što bi ovaj glumio "dobrog" za razliku od Maria Jorge Bergoglia koji je imao ulogu "lošeg" "policajca".

      Burke bi bio nešto kao Ratzinger, kao ozbiljan, kao tradicionalan, a ne bi poništio ništa suštinski bitno za Crkvu, kao što ni Ratzinger nije ugasio "duh" Asiza i molio se po džamijama, nije satro pedofiliju i pederastiju i uz to je zabetonirao protestantiziranu Novus Ordo misu kao "redovan oblik mise", a katoličku Tradicionalnu Latinsku sv. Misu "pokrstio" kao izvanredni oblik mise.

      Bog mora učiniti veliko čudo da iz zbora živih "prinčeva" izvede Papu, ali pitanje je da li veliko stado zaslužuje (moli se) za Papu ili im je dobar (više im odgovara" još jedan "papa"?!

      K.K.

      Izbriši
  3. A što očekivati od kardinala koji na poziv da nas učvrsti u pravoj vjeri i tradiciji na kraju Tradifesta odsluži NO Misu?
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  4. Glede toga, kardinal je trebao drzati tradicionalnu misu ali mu je izričito nadbiskupski duhovni stol to zabranio. Ne samo to nego provokacije radi su mu za tu novus ordo misu pripremili najružniju modernističku misnicu koju su imali u sakristiji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I, to je za njega opravdanje što nije odslužio katoličku sv. Misu?

      Pa da, neće čovjek da bude šizmatik od šizmatika. On je "principijelan" taman koliko i svaki kameleon.

      Z.K.

      Izbriši
    2. Što više razmišljam o logici, da ne kažem (malo)umnosti ovog Burkea sve me više hvata jeza koji je to ešalon otpadnika od katoličke Crkve zaposjeo Vatikan. Pa on kaže da neće da bude šizmatik - što direktno implicira zaključak da je ova monstrum sekta (koja pokušava da uništi sve što je nauk i tradicija Crkve) prava Crkva. Pa on je gori od Bergoglia! Bergoglio barem ne glumi da je katolik, čak se trudi svim silama da dokaže suprotno: da je sve osim katolika, da je neki multi-kulti guru.

      Burke je opasniji od Bergoglia, jer svakoga koji hoće da bude katolik ( a to, kao conditio sine qua non, podrazumjeva da mora da odbaci zlog gurua Bergoglia) proglašava šizmatikom! Ovo je prestrašno.

      V.I.K.

      Izbriši