subota, 23. veljače 2019.

Franjo bi bio simpatičan, ali mu ne uspijeva: "Feminizam je 'machismo' u suknji". Ali feminizam ne želi suknje. Scicluna o homoseksualnosti ukazuje na puno toga

Feminizam je izmišljen za uništiti naše društvo: uništiti ženu, majku i djevičanstvo. Tako se uništava muškarac i djeca, cijela obitelj. Onda obavezno, cijelo društvo. Cilj je međunarodni komunizam, tj. ateizam i ropstvo đavolu. Feminizam već je odavno izbacio suknju iz ženske garderobe, upravo iz tih razlika.

Tuzla, 1958:



Stoga, Franjin komentar je promašen u vremenu i suštini. Još će ga napasti feministkinje jer ih je povezao sa pojmom "suknje", a on ih htio k'o fol dovesti pameti.


No, biskup Scicluna je otišao mnogo dalje na vatikanskom zasjedanju o seksualnom zlostavljanju. Na pitanje vatikaniste Sandra Magister zašto se ne govori o homoseksualnosti kao razlogu tolikih zlostavljanja, Sciluna odgovara, i James Martin to pozdravlja: "jer homoseksualnost kao heteroseksualnost" nije grijeh sama po sebi.


Prvo, homoseksualnost je zastranjenje, heteroseksualnost je normalno stanje čovjeka. Osoba koja čuva celibat takođe je heteroseksualna, ali odriče se svoje seksualnosti Bogu na slavu, radi Kraljevstva Božjeg. Dok je homoseksualnost teško zastranjenje.

Drugo, osoba može trpjeti od neurednih tendencija, ali homoseksualnost sama po sebi je protunaravna tendencija koja direktno vodi u grijeh koji viče Bogu za osvetu. Ukoliko se takvoj ne suprostavi svim silama, prvo uz Božju pomoć.

Neumjernost u jelu i piću je pretjeranost u nečem dobrom što nam je Bog dao, kao što je zdrav apetit. Sagriješiti bludno jest nepravilno korištenje seksualnosti koja nam je dana od Boga.

Ali homoseksualnost, ili bolje sodomija, jest ići direktno protiv naravi stvorene od Boga, i zbog toga je mnogo teži grijeh (makar i oni prije mogu odvesti u pakao).

Ako neka osoba osjeća neuredne poticaje u tom smislu, treba odlučno željeti išćupati ih iz korijena, moleći Boga za milost za živjeti po njegovim odredbama. Znati da Gospodin daje tijelu svrhu prokreacije; "seksualnost" van tog projetka teška je neurednost koju treba odbaciti.

1 komentar:

  1. Bog obecava milost na milost a mi gomilamo grijeh na grijeh. Izraelaki je narod svaki puta bio kaznjen kad se na bilo koji nacin iznevjerio Bogu. U Knjizi Brojeva 25 poglavlje vidimo kako samo jedan covjek svojim cinom zaustavlja pomor cijelog naroda. Nazalost mi danas od onih koji nas vode nemamo ni jednog Pinhasa koji ce djelovati. Svi su mlitavi , blagi i dvosmisleni. Povladjivanje grijehu od onih koji bi mu se do krvi trebali suprotstaviti , upropascuje sav narod. Farizejstina na djelu i gubljenje vremena kad se zeli svidjeti i Bogu i ljudima. Pomor se nastavlja. Govorite , pa mi dobro zivimo , nema pomora. Svaki koji umre u takvom stanju zablude koju prihvaca od slijepaca kojima daje da ga vode , nazalost po smrti ide u pomor a ne obecani Vjecni zivot. A toliki danas umiru vjerni svijetu do kraja. Jednostavno cekaju svoj red bez ulaznice. I pored Pinhasa su tako cekali , no on je jedini sklopio savez s Bogom. Revnovao je za svoga Boga i izvrsio pomirenje za narod. A za koga nase vodje revnuju. Glavnu im rijec vodi Njemac koji ni doma ne moze napraviti nista a ima pare. Ili mozda kod nas doma gdje svjesni odlaskom na pricest kod homoseksualca klececi primaju iz njegovih ruku Krista. Grijeh na grijeh. Pinhas je mogao reci tko sam ja da sudim i otici miran u svoj sator. Rekao je i ucinio sto je milo u ocim Bozjim a mrsko ljudima. Pomor se nastavlja , a vi dalje prianjajte uz bajke i uljepsavano nazivajte smrtni grijeh pedofilijom.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši