ponedjeljak, 25. veljače 2019.

Franjo teško optužen za suradnju sa argentiskim utjecajnim pedofilom. Tužiteljka pedofila nađena mrtva prije suda

Pedofilija je usko vezana sa sotonizmom. Moćnici je prakticiraju iz okultnih nakana.

Ali tko će izaći na kraj sa onim koji drže javne resurse u svojim rukama? Optužiteljka je nađena mrtva prije suda.

Kako se sustavom boriti protiv onih koji drže sustav?

Cijeli slučaj ukazuje i veže pojmove, stvara intuiciju podržanu činjenicama: Bergoglio je uvezan sa okultnim krugovima. Do koje mjere svjesno? Da li zna o aktivnosti njegovih veza? Za neke je bio upućen: o argentinskom biskupu Zanchetta, kojem su našli porno slike mladih u telefonu. Bio je smjenjen, ali nakon toga mu se našlo mjesto u Vatikanu.


[Gustavo Vera sa Bergogliom u Argentini, i 2015. u Rimu]

No, vezano za starog peronistu, Gustavo Vera, Bergoglijevog prijatelja iz kardinalskih dana u Buenos Airesu, stvar je više nego gadna. Ukratko: argentinska model (i kurtezana) i glumica Natacha Jaitt optužila je javno Gustava Veru za pedofilnu mrežu. Navodno razbijao je mreže prostitucije, da bi naknadno mogao sam se "koristiti" takvima.


Natacha Jaitt je istraživala stvar godinu dana, pravila video zapise i slike, prikupljala dokumente, i sve predala na sud. Međutim, vidjela je da joj se prijeti životom. Upozorila je javno na twitteru: "Upozoravam: ne ću se ubiti, ne ću prevršiti dozu niti se utopiti u kupatilu, niti ću si ispaliti hitac. Tako da ako se to dogodi, NE NISAM BILA JA. Čuvajte tweet."


I našli su je mrtvu dva tjedna prije suda.

Kolike optužbe i tako teške protiv Bergoglia! Nevjerojatno. Samo slučaj Zanchetta je nepobitan, rekao Vatikan što rekao.

Ovdje se ukazuje i potvrđuje nešto jezovito: seksualne natražnosti i pedofilija vežu se usko okultnim i sotonskim krugovima. Ovo je samo jedna teška sumnja i upozorenje na čudovište koje je sjelo na Svetu Stolicu.

Ali to čudovište je potvrđeno ne formalno i sudski nedokazanim skandalima - koji mogu samo zalediti dah u grudima zbog turobne intuicije -, već njegovim riječima i đavolskom nauku kojim truje. To je ono što odaje čudovište.

1 komentar:

  1. Daj Bože da se probije istina kroz sve blokade (medijskih slugu kneza ovoga svijeta) o ovom čovjeku i onima koji su ga instalirali u Vatikan da bi konačno mogli progledati oni koji žele znati istinu i koji vole Isusa.

    V.

    OdgovoriIzbriši