nedjelja, 20. svibnja 2018.

"Kršćanski" sionizam, velika zabluda

John Hagee je jedan od najizraženijih predstavnika sionizma među protestantima:


Zagovaraju da Izrael, tj. Palestina ili bolje Sveta Zemlja treba biti u posjedu Židova kao ispunjenje Božjeg plana o ponovnom Kristovom dolasku.

Svakako, radi se o totalnom promašaju tumačenja Svetog Pisma, kako i nije moglo biti drugačije radeći se o kome se radi. Jer Jedna, Sveta, Katolička i Apostolska Crkva je Novi Izrael. Svi narodi svijeta  mogu se vjerom uključiti u Mistično Tijelo Kristovo. Židovi nemaju "dozvolu" ne vjerovati u Krista.

Sionizam jest u stvari nijekanje Božanstva Isusa Krista.

Dva detalja su vrlo značajna na navedenoj slici protestantskog telepropovijednika. Židovski plašt za molitvu (time im dozvaljava da nastavljaju ne vjerovati u Krista) i kabalistički znak raspoznavanja napravljen na dva dlana: rastavljeni prsti dva i dva na svakoj ruci, kao ovi prikazani na vidrali jedne sinagoge:


Ali čekaj, i Trudeau tako kaže tko je:


A i prije njega, netko drugi:


Pod sionističkom kontrolom su i desnica i ljevica, kao i svi utjecajni faktori u društvu, poput telepropovjednika.

Znamo gdje su se još ubacili:



Dok Bog ne kaže dosta. Ali tvoje je sada da se ne dopustiš zavesti.





4 komentara:

  1. Ova zadnja fotografija sve govori o ovom antikristu u bijelom koji glumi vikara u Vatikanu. Sakriva križ pred potomcima onih koji su rekli: "Njegova krv na nas i na našu djecu.". Za njega je i Juda Iškariotski bio ljudina, bar se pokajao za izdaju i bacio u lice proklete škude Bogoubicama, a ova gnusoba se sprda sa svim najsvetijim pod kapom nebeskom i onim na Nebu.

    Gospode do kada će mo ovo zlo trpjeti?

    PP

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Juda se nije bio pokajao, već je bio ljut.
      Onaj kojem no bilo bolje da se nije ni rodio, otišao je na mhesto koje mu pripada.

      Izbriši
    2. Judino samoubojstvo je bilo pečat na zlo koje je počinio i nije mi palo na pamet da ga opravdavam i oslobadjam od kazne koju je zaslužio (što radi Bergoglio svojom "naukom" da je pakao prazan) nego da naglasim da je Bergoglio čak gori i od izdajnika koji je pokazao znak da je shvatio koje je zlo počinio, ali nije imao snage da moli za oproštaj i iz jednog zla je pošao u drugo: iz izdaje Sina Božjega u nevjeru u Božje milosrđe (da bi mu bilo oprošteno zlo koje je počinio).

      Bergoglio se sprda i sa Božjim milosrdjem svojim novo-milosrđem jer on
      proglašava spašenim svakoga od kazne samo ako mu je savjest mirna.
      Po Bergogliu da je Judi savjest bila mirna i on bi došao u raj. Po tome je Bergoglio gori i od Jude jer proglašava nepotrebnim Božje milosrđe (a sve ostale gadosti koje je izrekao su kao šlag na tortu).

      PP

      Izbriši
  2. Nova objava sioniste koji sakriva raspelo i neće da prigne koljena pred Presvetim:
    》"Bog vas je stvorio kao geja" - "papa" Franjo

    Prošlog tjedna "Papa" se na nekoliko sati sastao sa Juanom Carlosom Cruzom, navodnom žrtvom homoseksualnog zlostavljanja čileanskog "oca" Fernanda Karadime.

    Govoreći za španjolski El País Cruz je rekao da je detaljno govorio o zlostavljanju i "plakao", priznavši da je homoseksualac.

    Franjo je reagirao emocionalno i osjećajno. On je "stavio ruku" na Cruzovo rame i rekao: "Plačljivko". Prema Cruzu, Franjo je rekao: "Juan Carlose, nije važno što ste homoseksualac. Bog vas je takvog stvorio i on vas takvog voli".《

    Kakva biblija, kakva sumporna i ognjena kiša na Sodomu i Gomoru, kakva prva zapovjed života "plodite se i množine" - sve je to ništa do nove evangelizacije jednog "tko sam ja da sudim" pederofila.

    Da mi je znati što pluta po mozgu "vjernika", onih koji ovoga monstruma smatraju vikarom Isusa Krista.

    V.I.K.

    OdgovoriIzbriši