ponedjeljak, 28. svibnja 2018.

Državni udar Masonerije u Italiji: ne dopuštaju novu vladu

Komentirali smo uzbunu masona novom italijanskom vladom, možda najvećom poslijeratnom revolucijom u evropskoj politici. Ugovor o novoj vladi taksativno je zabranjivao učešće masona u novoimenovanima (također redukcija broja ilegalnih migranata, ne imati agresivnu politiku prema Rusiji, i sl.).

Nisam mogao ne radovati se takvoj vijesti, još više takvom realnom potezu koja nije učinila nijedna evropska zemlja nakon diktature Francisca Franca u Španjolskoj, gdje je sama masonerija morala priznati: "Stupovi su oboreni". Svakako, njihova osveta nastupila je nakon Frankove smrti 1975. Pogledajte sada kakva je Španjolska i koji zakoni se u njoj daju.


[Tommy Robinson uhićen ispred zgrade suda kad je izvještavao o silovanju britanskih djevočica, izvršenom od muslimanskih kriminalnih skupina. Policija u službi sustava. Za samo sat vremena uhićen i suđen na 13 mjeseci opasnog zatvora. Gore nego komunizam. U Engleskoj vrije a ti ne možeš čuti ništa o tome.]



No, ne možemo biti ne svjesni da masonerija ne oprašta. Rekao sam: "No, Salvini i Di Maio nek se sada dobro čuvaju. Ovi ne opraštaju lako. Bolje reći, ne opraštaju nikad. Svjetska elita, ne samo italijanski šestaroljupci, stavila je ozbiljno na nišan novu talijansku vladu. Dok glavna talijanska sredstva priopćenja otvoreno se zalažu za povećanje duga Italije i što brže svrgavanje nove vlade. Uvijek se pokazuju mrski izdajnici svetog i časnog: Boga i Domovine. Nije li im po volji, nek propadne cijela država samo da bude po njihovom zlobnom nacrtu."

Pet dana nakon ovoga, italijanska vlada je srušena. Sa 60% poslanika u parlamentu nije im bilo dopušteno imenovati euroskeptičnog ministra, plodnog i iskusnog profesora Paolo Savona.


Službenici evropskih krvnika ne dopuštaju da bude ministar ekonomije netko tko ne želi da "Italija služi kao kolonija Njemačke".

Predsjednik Mattarela je imenovao novog teknokrata, Cottarelli - službenika briselske burokracije -, na mjesto Prvog Ministra.


Di Maio, lider pokreta Pet Zvijezda, s pravom daje presudu: "U Italiji ne postoji demokracija. Države nemaju suverenitet, nad nama vlada financijska elita".

Nije lako boriti se protiv Kristovih neprijatelja. Jer ovo nisu tek neprijatelji naroda i država, nego nešto mnogo više. To su neprijatelji Boga i duša, opojeni mržnjom. Ne može ih se pobijediti tek tako.

Italija će imati nove izbore do kraja godine. Bez molitve i pokore nove snage ne će moći izdržati. "Jer naša je borba protiv zlih sila što su iznda nas", sjećam se riječi Sv. Pavla.

Molitva, vjera, kršćanska ljubav i politička aktivnost suprotna službenicima sotone jest ono što se traži od svih nas. Italijani ne mogu dobiti tek tako nešto slobode.

Pomognimo im.

Nema komentara:

Objavi komentar