četvrtak, 17. svibnja 2018.

Gdje je Islam stigao, nije se povukao osim silom (Španjolska i Balkan). Cilj muslimanske partije u Belgiji: muslimanska zemlja do 2030.

Drugi Vatikanski Koncil i deklaracija Nostra Aetate doprinijela je uručenju Evrope muslimanima. "Zaboravimo što je bilo", odnoseći se na sukobe i ratove kršćanskih naroda Evrope i muslimanskih osvajača stvorilo je dojam kod tolikih čak i katolika da su srednjovjekovni kršćani bili "fanatici", "grubi", "poludivlji barbari" koji nisu ni približno shvatili Evanđelje.

Kršćanski narodi u neku ruku bili su krivi što su se branili. Muslimani su predstavljeni kao "ljudi koji traže Boga", ali nisu upoznali Isusa Krista (u najboljem slučaju; ako je to uopće bilo i važno tolikim modernističkim "teolozimca"). Treba se lijepo prema tome ophoditi prema njima, pa će i oni "biti bolji". 

Itd., i sve ostale budalaštine.

No, najjednostavnije činjenice su sljedeće: svugdje gdje su došli, muhamedovci su se nametnuli mačem, paljenjem i ropstvom. S porobljenim narodima ako je bilo "tolerancije", to nije bila nikakva tolerancija, već im je bila potrebna radna snaga za očuvati muslimansko carstvo. Odatle ponižavana raja i kmetovi.


[Islam nije za ljudska bića. Pakistanski mladić od 22 godine htio se oženiti djevojkom po njegovom izboru. Otac mu i braća zavežu ga za krevet i iskopaju mu oči kašikom za primjer svima u mjestu. Ne želimo ovakvu ideologiju mržnje ni u Evropi, ni nigdje.]

S niti jednog područja muslimani se nisu vratili ili napravili kakav ustupak. Jedino su bili poraženi i protjerani na samo dvije regije u cijeloj povijesti od kad je Muhamed stupao zemljom: u Španjolskoj krajem XV stoljeća i na Balkanu pred prvi svjetski rat; uz teškoću da je ostao veliki broj muslimana kojima je "Turska majka", predstavljajući najznačajniji element destabilizacije cijele regije.

Ukoliko se ne shvati ova elementarna povijesna činjenica, svaki narod koji dolazi u kontakt s Islamom osuđen je na podjarmljivanje prije ili kasnije.


[Belgijska specijalna policija na vratima Molenbeka, islamske četvrti u koju jedva mogu poviriti. Koju potrebu imaju evropski narodi za ovakvo stanje stvari?]

Gatestone Institute upozorava: belgijska islamska partija ISLAM (skraćenice od: Integritet, Solidarnost, Sloboda - od Liberty; Autentičnost i Moralnost) ne skriva svoje nakane, a te su da Belgija postane islamska država do 2030. godine. 

Njihov program je zbunjujući jednostavan: zamjeniti cijeli civilni zakonik Šarijom. Točka.

Dobro, to nam je poznato. Znamo kako misle. Ali zašto onda elita koja vlada Evropom dovodi tolike muslimanske izbjeglice, protivno želji većine domaćeg puka?

Dva su razloga: ili žele da Evropa postane muslimanska, ili žele pripremiti teren za građanski rat na evropskom tlu i tako je stalno imati u šahu.

U svakom slučaju radi se o đavolskim nakanama.

Ono što mi trebamo činiti jest organizirano se oprijeti ovakvim planovima.

Prvo uzdajući se u Boga i uz njegovu pomoć nastojati provoditi svet život.

Drugo, aktivno se uključiti u društvene organizacije koje se dijelom i rječju opiru spomenutim nakanama. 

Nema komentara:

Objavi komentar