petak, 2. ožujka 2018.

U politici nema slučajnosti: Israel Cohen, Rasna Politika za Dvadeseto Stoljeće, 1912.


[Muhammad Ali  i grupa The Beatles, 1964. Prihvaća muhamedovu sljedbu dan nakon osvajanja titule prvaka teške kategorije, jer "Clay" je prezime robova.]

"Šireći propagandu u svijestima tamnoputih, koji su kroz stoljeća bili ugnjetovani bijelcima, možemo ih prilagoditi programu Komunističke Partije. Dok dražimo crnu manjinu protiv bijelaca, ulijevati ćemo bijelcima osjećaj krivnje zbog odvođenja crnaca u ropstvo. Pomoći ćemo crncima dostići uspjeh u svim zanimanjima i u svjetu sporta i zabave... s ovim prestižem, crnci će moći sklapati brakove s bijelcima i započeti proces koji će uručiti Ameriku za našu stvar". Israel Cohen, A Racial for the Twentieth Century, 1912.


[Malcolm X nastoji umiriti Muhammada Ali]


[Michael Jackson i Ali. Još kao dijete Michael je bio pripreman za disko projekciju]


[Ali drži govor u Istambulu, 1976]


[Rabi Abraham Joshua Heschel na pročelju manifestacije sa Martinom Lutherom Kingom Jr., 1965]


[Aktivno uključeni za prava crnaca u USA. Zašto?]


Židovi nisu bijelci, oni su nešto drugo. Nešto više?


Usput, Muhammad Ali je bio dobar bokser, ali nije bio najbolji. Bolji je bio Foreman koji je u prvom meču protiv Fraziera bacio šest puta na pod svog suparnika; istog s kojim je Ali jedva izlazio na kraj. U svojim memorijama, Foreman je iznio uvjerenje da mu je u meču 1974 u Kinšasi protiv Alija bila podmetnuta drogirana voda (osjećao je ukus lijeka kad je popio prvi gutljaj pred borbu), što je učinilo da vrlo brzo ostane bez snage.


 Obojica su bili crnci, ali je iz političkih razloga Ali značio mnogo više zbog njegovog jezika, reivindikacija i prelaska na Islam, te dobio neviđenu potporu od medija, pretvorivši sport u propagandu.

***
To je njihov način rada. Njihovi ciljevi upućuju na tvoje: Božje, Kristove.

Upućuju na tvoju borbu: inteligentnu, organiziranu i duhovnu. Bori se protiv bijelog genocida. Bori se za kršćansku Evropu, za Krista. Ono jedino što Bog hoće svakom čovjeku.




2 komentara:

  1. Evo još jedne žalosne vijesti:
    https://needtoknow.news/2018/03/irelands-prime-minister-bring-one-million-migrants-farewell-ireland/

    Irski predsjednik vlade koji nije Irac, ali je sodomit, najavio je dolazak milijun imigranata (većinom muhamedanaca iz Afrike i Azije) što za trenutnu populaciju Iraca na otoku od 4.8 milijuna najava kraja Irske kao domovine Iraca.
    Prvo se postavlja pitanje kako je uopće taj postao predsjednik vlade.
    To je samo znak kako je najprije liberalizam uništio Irce, a imigranti će ih dokrajčiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valjda će ljudi početi reagirati. To je sve određeno za cijelu Evropu. Sutra čeka Hrvatsku i sve. Prema tome, ne može se gledati na drugu stranu. Svakako, tu kršćani trebaju imati izraženu ulogu.

      Izbriši