srijeda, 7. ožujka 2018.

Da li su ikad mediji širili toliko laži kao danas?

Širiti laž nije od jučer:

"Dok su one odlazile, gle, neki od straže dođoše u grad i javiše glavarima svećeničkim sve što se dogodilo. Oni se sabraše sa starješinama na vijećanje, uzeše mnogo novaca i dadoše vojnicima govoreći: »Recite: ‘Noću, dok smo mi spavali, dođoše njegovi učenici i ukradoše ga.’ Ako to dočuje upravitelj, mi ćemo ga uvjeriti i sve učiniti da vi budete bez brige.« Oni uzeše novac i učiniše kako bijahu poučeni. I razglasilo se to među Židovima – sve do danas." (Mt 28: 11-15)

Čovjek razmišlja na osnovu podataka. Na osnovu ovih, preko logičnih principa dolazi do zaključaka, odnosno do određenog mišljenja.

To perfektno znaju oni koji vladaju svijetom. Zbog toga sve glavne medije imaju pod svojim rukama. Počinju kontrolirati i internet, i nekad se pitam do kada ću moći pisati na blogu.



Nakon dostavljanja određenih podataka, trebaš koristiti odobrenu logiku, a ta je: politička korektnost (nekad se to zvalo kod nas "moralno politička podobnost; u međunarodnom komunizmu to je malo preinačeno). Na taj način, budući živimo u "slobodnim i demokratskim sustavima", osigurava se jednako mišljenje među skoro 80% pučanstva o određenim temama. Zbog toga: osigurano je produženje vlasti iste klike, jer bili "ljevica" ili "desnica" to su lice i naličje iste realnosti: monete, čije vlasnike dobro poznajemo.

Moraju stvari gadno, gadno da odu niz brdo prije nego što mase počnu dolaziti sebi.

Jest, Putinovo mješanje u italijansku politiku je krivo jer odjednom više od 50% je euroskeptično. To što ilegalni senegalci prave hršum po Florenciji, to je ništa, to se tebi "čini" i "priviđa":



Jer dok smo mi spavali, Putin je pobijedio na Italijanskim izborima:

U Istočnoj Guti Asadov režim vrši masakr, tako trebamo vjerovati. Tamo se junački bore sirijski borci za slobodu, taman tako. 


[Na plakatu koji poziva na molitvu za Siriju, slika djeteta koje bježi sa ocem iz Mosula - oslobođen ovaj pod vodstvom USA. 9000 mrtvih, ali to nije moglo smetati nikom.]

Civili žele napustiti Istočnu Gutu, ali snajperisti im ne daju van. Potrebne su im žrtve da posluju sa njima. Takav je način rada islamskih fanatika. Uostalom, praktično isti modus operandi koristila je i Sarajevska vlada u zadnjem ratu, kako čak potvrđuje i The New York Times prvog kolovoza 1995: armijski snajperisti su pucali na svoje vlastite građane:


Dok je realnost ovakva: drugog ožujka, 14 mjeseci nakon oslobođenja Alepa od Al Qaede, ponovno je otvoren glavni gradski park:


Dok prošlog petka, petka u korizmi dakle, kršćani u Alepu nisu imali pametnijeg posla već doći na Put Križa u Katedrali Sv. Franje:


Zaključak: ne vjeruj im ništa! Ne vjeruj ništa toj đubradi! Koristi razum, razmišljaj svojom glavom. Čuvaj vjeru, i preko nje i s njom širi istinu i zdrave poglede na svijet. 

Traži oko sebe one koji su spremni dati i svoj život za Istinu. Uvijek ih ima. Samo preko njih dolazi pravi preporod.


Nema komentara:

Objavi komentar