nedjelja, 25. ožujka 2018.

Cvjetnica u Alepu. Skori Kristov dolazak

Cvjetnica u Alepu, oslobođenom prije godinu dana od zloglasnih Asadovih trupa.


Kanada legalizira "seks" sa životinjama prije godinu i po.



Zapad je prevazišao (u zlu) i poganstvo. Jer nakon što je upoznao kršćanstvo, prihvaća poganske zablude; još gore, sami nauk sotone.

Uzdignite glave i budite ustrajni do kraja, jer je vaše oslobođenje blizu.

Nek nas Bog nađe ispovjeđene.

P.S. Svugdje možeš naći ponude o poslu u Kanadi. Ne idi. Ne budi lud. Ne gubi duše.

3 komentara:

  1. Oslobođen OD zloglasnih Asadovih trupa. Ova rečenica se može shvatiti dvojako i naivan čitatelj koji prvi put dođe na vaš blog bi mogao zaključiti da su ga zlogaslne Asadove trupe držale pod opsadom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na upozorenju. Uz Vaš komentar, i suprotnost prema drugoj vijesti o Kanadi, koja se predstavlja kao "napredak" Zapada; onog istog koji ima jedan od glavnih zadataka uništiti i raskomadati Siriju, mislim da je zaključak siguran.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nešto mi nije sad tu jasno. Ako je Kanada tako dobro uređena država gdja su društva za zaštitu životinja ? Bez izričitog pristanka životinje ne bi smjjeli to radit . Gdje su sad one face tzv. đetset raja koja se bunila protiv nošenja krzna . Sjetimo se LEDIGAGE kako se omotala sirovim komadima mesa. Zar ovo nije korištenje životinjskod krzna ? Kod nas više ne smiješ zaklat ni kokoš doma i već se bune . Znamo što piše u Zakonu , nw Kanadskom nego Božjem. Tko bi legao i opčio sa životinjom neka je proklet i neka se ubije , kamenuje i on i životinja . Takvo što odvratno je Jahvi , Bogu našemu.
    Što se tiče ovog dječaka obučenog kao žensko opet mi neke stvari nisu jasne. Ako više nema muško , žensko kak znamo da je muško? Možda se deklarira kao neodređen pa može nositi kako mu paše. Isto me zanima ove udruge za zaštitu žena koga će štititi ako u braku nema više žene nego roditelj 1 i2. Kolika će radna mjesta trebat ukinut i ogromne donacije usmjerit u tko zna kakve druge udruge. Kud će ove iz udruge BABE , gđa. Svranaka ? Kog će štitit ako ih IK sama po sebi štiti . Gđa.Flander i ona državna pravobranitrljica za djecu isto vidim da ne reagiraju na ovu sliku . Hitno ih treba obavijestit jer vjerojatno ne znaju da takve manipulacije djecom postoje . Ili je to već normalna stvar.
    Gospodin veli jao onom tko oskvrnjuje dječake. I neka se muško ne olači u žensko , ni obrnuto. Kao što su hlaće postale ženski odjevni predmet tako će i suknja muški. Što je prije bilo normalno . sad je nenormalno i što je prije bilo nenormalno sad je normalno , samo je grijeg ostao isti. Ono što je bilo grijeh prije tisuću godina i danas je .
    Robelar

    OdgovoriIzbriši