petak, 9. ožujka 2018.

Što se doista krije iza Franjinih poljubaca preživjelim logorašima?

Prije godinu i po dana novinarka iSarajeva Vanja Elez napisala je članak "Šta se krije iza slike gdje papa ljubi ruku Rokfeleru?" U istom, Vanja se ruga "balkanskim konspiracionistima" kao i svima drugim jer predstavljaju "papu Franju kao prodanog svjetskim moćnicima", uglavnom u tom smislu. Vanjino ruganje polazi od činjenice da "na slici nema Rokfelera uopšte", što je točno. Kao što se može provjeriti na videu o spomenutom događaju iz svibnja 2014., radi se o Franjinoj posjeti Muzeja Holokasuta Yad Vashem, zajedno sa Predsjednikom Shimon Peres i Prvim Ministrom Benjamin Netanyahu




Ono što nas zanima ovdje jest čin ljubljenja ruku preživjelima "Holokausta", koji na videu počinju od četrvte minute. Da, nema "Rokfelera", već tu ide prvi poljubac:



Pa onda drugi:


Pa treći:


Pa četvrti:


Pa peti:


Te konačno šesti:




[Obratimo pažnju također da nitko od njih ne uzvraća poljubac. Franjina je misija - kako i prenosi Vanja Elez - izraziti na taj način pokajanje u ime katoličkog klera koji je prema sionističkoj propagandi imao moralni udio u "Holokaustu"]

Tako da, nesrećo moja koja radiš za sionističke planove a da te ne moraju ni platiti - služiš dakle sama od sebe njima džaba - radi se ovdje o nečemu sasvim drugačijem, koje Vas možda prevazilazi, ali imate priliku za naučiti štogod.

Šest poljubaca simboliziraju šest odavanja počasti od sionista predstavljenim šest milijuna židovskih žrtava drugog svjetskog rata. Broj šest ima posebno značenje za talmudsku-kabalističku projekciju. Prvi puta, koliko je poznato, kad se pojavljuje pojam "šest milijuna židovskih žrtava" u XX stoljeću, registriran je već 1900:




"Radi se o 6.000.000 živućih, krvavih, trpećih argumenata na korist Sionizma". Na cijeloj stranici The New York Times, 11 lipnja 1900. Citat pripada mladom Rabinu Stephen S. Wise na Sionističkom mitingu Federacije Američkih Sionista na Cooper Union, New York, 10 lipnja 1900. Wise će postati jedan od najenergičnijih lidera američkog sionizma. Radi se o prvom poznatom, od mnogih drugih, navođenja lika 6 milijuna židovskih žrtava. S.A.R. Lynch donosi u svojoj knjizi Six Million Open Gates opsežnu kolekciju sistematskih osvrta glavnih medija na pretpostavljenih šest milijuna židovskih žrtava mnogo prije drugog svjetskog rata, i neposredno pred rat.


Franjo je jednostavno u tom filmu. On odrađuje svoju ulogu. Da li si sad shvatila?















Nema komentara:

Objavi komentar