ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

Pravo Izraela na Jeruzalem (i na Izrael): pravo siledžije

Komentar na članak Borisa Havela "Zašto je Jeruzalem za Židove nedjeljiv grad".

Jer se smatraju višom rasom i iznad ostalih. Počeli su dolaziti od početka XX st. sa svih strana (bilo ih je i prije, ali njihov broj je bio simbolična manjina); proces koji se zaoštrava nakon drugog svjetskog rada. Oni su odredili da im je tu živjeti, i da je tu treba biti njihova država. Budući da ne vjeruju u Krista (njihovi preci su ga ubili; do reforme Drugog Vatikanskog Sabora molilo se za bogoubilački narod, ma kako im to smetalo: "Oremus et pro perfidis Judaeis: ut Deus et Dominus noster auferat velamen de cordibus eorum; ut et ipsi agnoscant Jesum Christum, Dominum nostrum." (Molimo i za perfidne Židove: da Bog Gospodin Naš skine veo sa njihovih srca, da i oni također priznaju Isusa Krista Našeg Gospodina. - Ali istina ne smije smetati. I to je ono što moli Katolička Crkva, i što će moliti do zadnjeg dana.); budući da ne vjeruju u Krista - oni koji su stvorili Izrael 1948. nisu vjerovali - kakva će im biti teškoća ukrasti tuđu zemlju?

Palestinci vas nisu trebali; žitelji Svete Zemlje koju je Krist posvetio, živjeli su u miru koliko se može živjeti na ovoj zemlji. Nije bilo palestinskog terorizma dok vi niste bili došli! Dođošte, i sve uzbudište. Dođošte, i krvi do koljena. Vratite se odakle ste i došli! Od kad ste tu, samo ratovi oko vas ne prestaju. I svakako, zapljuskuju nadaleko, nadaleko.

Postojao je islamski terorizam i nasrtaj na ne muslimanski svijet; to je istina. Postojao je od Muhameda. Ali u Palestini vi ste mu bili najjači katalizator. Ako je i istina da je Afafatov ujak bio Hitlerov saveznik, i u Bosni osnovao Handžar diviziju, nije li i istina da ste sve uznemirili sionističkim projektom početkom XX stoljeća?

Završavam podsjećajući na miran suživot palestinaca pred nasilno, siledžijsko osnivanje Izraela 1948 (slike su zaleđene sa ovog videa). Ovo je moje, rekoste, jer piše u Bibliji i ja to tako tumačim! Ostali, nek prignu glavu i nek se i ne usude dignuti pogled.

Ali Izrael niste vi, već Crkva Božja, duhovni organizam za čije članstvo su pozvani svi ljudi. Dao Bog da se pokajete i povjerujete dok ne bude kasno.



































































































3 komentara:

  1. Oni Židovi koji su živjeli u miru u Palestini do početka XX stoljeća sa sigurnošću se mogu smatrati potomcima nekog od 12 Izraelovih plemena.

    Medjutim, nakon početka kolonizacije Palestine u XX stoljeću (a to je jako izraženo od 1948.g.) Palestina je kolonizirana ekonomskim (može se reći katastarskim putem) tako što su židovske bankarske oligarhije (predvođene, a kim drugim nego Rotschildima) otkupljivali zemlju-parcele od Palestinaca i na tim parcelama formirali kibuce (komunističke komune) u koje su dovodjeni gotovo isključivo pripadnici Aškenazi "Židova" iz tkz. 13-tog plemena, koji su porijeklom Kazari.

    Od nametanja Izraela prljavom engleskom politikom-židovskim novcem-oružjem-ratom pripadnici potomaka 12 Izraelovih plemena (čiji rodjaci su Židovi Sefardi raseljeni po svijetu) nikad nisu priznali državu Izrael i dan danas je odbijaju priznati (organiziraju proteste za vrijeme izbora u Izralu protiv te države) i nazivaju je sotonskom državom (jer su je "osnovali" 1948.g. bezbožnici iz 13-og plemena, Kazari) jer oni vjeruju da će Izrael obnoviti njihov mesija kojeg čekaju (a to što nije uspostavio njihovu državu, tj. nije ih oslobodio od Rimljana, je bio krimen Isusa Krista, zbog čega i danas ne prihvataju Isusa za Mesiju i ne kaju se za Njegovo mučenje i ubojstvo na križu).

    "Židovi" Kazari teško da će ikad priznati Gospodina Isusa Krista za Mesiju (u čemu im veoma pomažu gospoda iz Vatikana od "Nostra Aetate" do danas, a u zadnje 4 godine "papa" Bergoglio im u tome svesrdno asistira (i dok je bio u Buenos Airesu) prisustvujući po sinagogama njihovim obredima na kojima otvoreno (dosljedno, u duhu sotonskog Talmuda i u prisustvu Bergoglia) navještaju dolazak njihovog "mesije", koji je, zna se, Antikrist.

    Nažalost, među Sefardima još nema masovnog otriježnjenja (u duhu proročanstva sv. Pavla, o pricijepljivanju otcijepljene grane masline Božjem narodu - Kršćanima, vjernicima Mesije, Spasitelja i Otkupitelja Isusa Krista) nego samo pojedinačnih slučajeva i to na žalost, kako se čini, na neku od protestantskih denominacija, a za to treba da "zahvalimo" politici Vatikana nakon 2.VK, jer očito vide grozu koja se širi iz Vatikana, tako da su zaboravili da je i glavni rabin Rima postao Katolik nakon 2. Svjetskog rata vidjevši što je Katolička Crkva uradila za Židove za vrijeme tog paklenog rata.

    P.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sveti Pavao govori u Prvoj Poslanici Solunjanima o Židovima (cf): "koji su ubili Gospodina Isusa i Proroke, i nas su proganjali, z ne ugađaju Bogu, jer su neprijatelji svim ljudima... Gomilajući tako svoje grijehe: jer srdžba Božja pada na njih i trajati će tako do svršetka".
      Ne izgleda, tako mislim, da će se raditi o nekom "kolektivnom" obraćenju Židova, već uvijek pojedinačnom (bilo takvih slučajeva više ili manje) i iz svih naroda.

      Izbriši
    2. Slažem se, samo nekako je za očekivati da će tih pojedinačnih slučajeva u zadnjim vremenima biti ipak više, jer sv. Pavao je pisao o grani (koja podrazumijeva dosta grančica).

      Svakako teško je vjerovati u masovno i grupno obraćenje u današnje vrijeme atomiziranog čovječanstva kada je sve pod kontrolom i kada se veoma efikasno upravlja tkz. društvenim mrežama tako da na najmanji znak opasnosti po "novi svjetski poredak" "administrator" gasi ono što mu predstavlja opasnost, a facebook je za to dobar primjer.

      P.K.

      Izbriši