petak, 30. ožujka 2018.

Kako se Židovi rugaju Isusu Kristu i dan danas. Primjer Sarah Silverman: "ubila bih ga ponovno"

Sarah Silverman je židovska "komičarka". Njen video u kojem se ruga Isusu Kristu, te "tjera šalu" kako bi ga "ponovno ubila za sekundu", izazvao je mnogo prosvjeda u svoje vrijeme. Ali njima izgleda vrijede drugi zakoni. Video je ovaj:


Počinje kao "šalom": "Svak krivi Židove za ubojstvo Isusa Krista. A Židovi to prenose na Rimljane. Ja sam od onih malo koji vjeruju da su to bili crnci."

Ali onda preobraćuje svoj smijeh u bogogulu protiv Isusa Krista, izražaj njenog lica se potpuno mijenja - smijeh prelazi u sotonski izraz mržnje, nakon čega govori:



"Ja se nadam da su Židovi ubili Isusa! Ja bih to uradila opet! Ja bih - psovka - uradila opet u sekundi!"


Istina je, nesretnice, i tvoja psovka i hula to ne može promijeniti, kao što nije promjenila volju Božju ni psovka Židova u prvi Veliki Petak povijesti, da je pravi i jedini Holokaust Sina Božjega bio prije 2000 godina; Žrtva na osnovu koje svaki čovjek može postići spasenje, samo ako mu se potpuno, iskreno i skrušeno obrati.

Utecimo se zagovoru Majke Žalosne.





1 komentar:

  1. Zašto ovo sotonsko cerekanje ove talmudistice za mene nije nikakvo iznenadjenje?
    Zato što na čelu Vatikana sjedi jedan talmudist koji bljuje "viceve" i u jednom "vicu" je rekao da je Isus bio razbojnik raspet na križu!

    Zašto se onda čuditi ovoj opsjednutoj talmudistkinji kada u sred Vatikana otvoreno ubijaju Isusovu nauku već (barem) 60 godina?
    Ubili bi i oni Isusa (opet) da mogu!

    P.K.

    OdgovoriIzbriši