srijeda, 30. rujna 2015.

Gloria.TV News on the 30th of September 2015 (hrvatski)


Loše društvo: Prema prognozama, papa Franjo je u startnoj poziciji za primanje ovogodišnje Nobelove nagrade za mir. Većina onih koji su dobili tu nagradu od 1901. godine su danas zaboravljeni. Ipak, ako će Franjo doista prihvatiti i primiti nagradu, biti će u lošem društvu onih koji su već primili isto priznanje poput Sir Austen Chamberlaina, Martina Luthera Kinga, Amnesty International, Menachem Begin, Nelson Mandela, Ujedinjenih naroda, Europske unije, Al Gora ili ratnog zločinca Barack Obame.

Propovijedanje seksualnog razvrata: U intervjuu sa Gloria.tv John Henry Westen, glavni urednik  lifesitenews.com, optužio je homoseksualnu ideologiju za nastojanje biti pseudo religijom: "Oni to čine nacionalnom, globalnom svjetskom religijom koja zahtijeva poslušnost.  Ako ne pokazujete poslušnost, gubite svoj posao i može ići u zatvor. " Prema Westen svi su prisiljeni prihvatiti i cijeniti homoseksualne veze. Westen optužuje biskupe u SAD-u i Europi zbog "šutnje o tim pitanjima kroz pedesetak godina:". U isto vrijeme su svjetovni propovjednici propovijedali “evanđelje” seksualnog razvrata u svakoj knjizi, časopisu i ekranu na zemlji.”

Seksualni razvrat: biskup Franz-Josef Bode od Osnabrück, Njemačka, očekuje od sinode o obitelji da Papa - citat - "ne ponovi o braku ono što je Katolička Crkva oduvijek učila." Biskup Bode odbija tretirati homoseksualnu vezu kao tešku grešnost. Naprotiv, on vidi u tom skretanju "puno vrijednosti kao što su odanost, pouzdanost i ljubav."


Pro-Smrt redovnica: U ponedjeljak, skupina 44 takozvanih vjerskih vođa objavilo je otvoreno pismo u prilog zločinačke organizacije Planned Parenthood  koja je odgovorna za ubojstvo nerođene djece i prodaju njihovih udova i organa. Među onima koji su potpisali pismo je Sor Jeannine Gramick, pro-pobačaj sestra zajednice Notre Dame, koja također promiče homoseksualnu ideologiju.

Nema komentara:

Objavi komentar