nedjelja, 17. svibnja 2020.

Sarajevska režija

Na koga vas podsjeća ova lagano obučena djevojka?

Nije došla bez upute. Kao što i ova druga nije uslikana bez projekta:




Projekt je svakako bolje izražen ovom slikom:


Ova bezobrazna djevojka nije ostala bez haljine zbog žustrine ratnog okršaja, već radi poruke poticanja niskih strasti, u službi bezbožnog poretka.

Ruši se stari poredak zasnovan na Kršćanstvu, diže se Novi Poredak zasnovan na "čovjeku", tj. sotoni, njegovom neumornom neprijatelju.

Tu je bijesno dijete, simbol izopačenog obrazovnog sustava, nove generacije kojoj ništa ne će biti sveto.

Tu je bogati buržuj, spreman ubiti radi postizanja svojih materijanlih i bezbožnih ambicija.

Tu je rulja, snažni glupan koji će sabljom i pištoljem praviti "red" po naredbi Sotone, Novog Poretka predanog buržujima.

I danas Sotona iz EU podržava protest nedostojnih zbog spomena na žrtve rata; žrtve saveza komunista i liberala.

Stoga su njihovi nasljednici i dan danas ujedinjeni.

Jedno malo pitanje katolicima u obližnjim mjestima: gdje vam je sad međureligijski dijalog? Sad kad se ujediniše komunisti, liberali, "pravoslavni" popovi koji više ne žele čuti ništa o kardinalu Puljiću (odjendom nestade nekakve suradnje, ili je doista nikad nije ni bilo?), muslimanske hodže.

Svi se strpaše pod istu kapu.

No, naše je moliti i za neprijatelje. Ali znajući što su, ne varajući se. Dao im Bog da progledaju i da ih napusti Sotona.


 

2 komentara:

  1. Djeco, pripremam vas sa svime ovim sto je bilo za ono sto ima doci da bude ono sto jest. Ono sto jest to je ono sto mora biti , to je volja Bozja. Zato se posvecujte da bi mogli prezivjeti sve ono sto Bog trazi. A vjerujte, nece nitko prezivjeti ono sto treba biti ako nije u volji Bozjoj. Zato radite jos ovo malo vremena nevolja sto vam je dano. A to vam je vrijeme dano da bi se mogli posvetiti do kraja i tako biti spremni za Bozji dolazak . Jer sve se mora zbiti, sve se mora ispuniti. Kako samo neki slave Isusovo Uskrsnuce, Uzasasce, tako ce i samo neki slaviti Njegov slavni ponovni dolazak. Za druge ce biti kasno jer su propustili ovo vrijeme sad koje vam je dano za posvecenje. Oni su htjeli da ga samo prozive i prezive ne brineci se osim za tijelo. Kako se tijelo ne moze samo veseliti bez duse tako tako i oni ne mogu slaviti Gospodnji dolazak. Njima Bog dolazi kao Sudac da im sudi. Onome koji su u Bogu tima se ne sudi. Zato se posvecujte. Amen.21.05.2020.Blagdan Uzasasca Gospodinovog.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Međugorje? Držimo katoličku vjeru bez sjene.
      Da stavimo i neke druge poruke? Bolje ne.

      Izbriši