nedjelja, 2. veljače 2020.

Sa ovakvim biskupima, ne treba im ređenje žena

Biskup William Wack od Pensacola-Tallahassee, Florida, Bergoglio ga pozvo u svoju raju 2017.


Nadam se da će sve pristojne žene i vjernice shvatiti ironiju. Ne ispričavam se ipak ovoj glupači s desna.

A ovom s ljeva... ni riječi.

3 komentara:

  1. Moj omiljeni prorok.
    Jeremija 23. poglavlje
    ,,Jao pastirima koji upropascuju i rasprsuju ovce pase moje- rijec je Jahvina. Stoga ovako govori Jahve, Bog izraelov, protiv pastira koji pasu narod moj: Vi ste rasprsili ovce moje, rastjerali ih , niste se brinuli za njih. Zato cu se ja sada pobrinuti za vas zbog zlodjela vasih- rijec je Jahvina. I sam cu skupiti ostatak svojih ovaca iz svih zemalja kamo sam ih rasprsio , i vratiti ih na ispase njihove: bit ce plodne i mnozit ce se. I podici cu im pastire da ih pasu, te se nicega vise nece bojati ni plasiti, niti ce se gubiti- rijec je Jahvina."
    Ovo se vec desava samo sto mnogi kojima se to desava jos neznaju. Oni jos uvijek govore mir i sigurnost , i time zavaravaju i sebe i zavedene ovce. Sta ovome gore vrijedi biskupski stap i ruho osim da njime zavadja ovakve sa slike. Bog se zbog njhovih zlodjela vec pobrinuo za njih. Sve je vise onih koji su svjesni da ne smiju svakom takvom vjerovati, niti ici k njemu na ispovjed ili misu , niti se dati voditi niti pasti od njega. To su oni koje Bog sabire iz raznih zemalja i daje im pastire po Njegvome srcu. Njih je malo zato i veli na drugome mjestu , neboj se stado malo. I kako pise nicega se ne boje. To se stado svaki dan mnozi kako pise i to je istina. Njih Bog vodi do pravih pastira a ne ovakvih gore najamnika.
    ,,Jer zemlja je puna preljubnika: zbog tih se ljudi zemlja u crno zavila, a ispase u pustinji sagorjese. Njihova je trka zloba, a moc im je nepravda. Da, i prorok i svecenik zlikovci su, cak i u Domu svome nadjoh im pakost-rijec je Jahvina. .. Svi su mi oni kao Sodoma, a zitelji kao
    Gomora!"
    Preljubnici i na tijelu i na dusi. I pastiri i ovce. Jedni su Sodoma a drugi Gomora. Nista bolji jedni od drugih. Zato pozari u Australiji i Americi. Zbog njih se doslovno zemlja u crno zavila. Cak i u Domu Bozjem , samom Vatikanu nadjena im je pakost. Ali ceka ih placa, puti ce im se premetnuti u tlo klizavo, u mraku ce posrtati i padati. Zato njihovi puti ne smiju biti nasi puti da nas ne odvedu za sobom u mrak gdje se posrce i pada. Zato treba pronaci pastire po volji Bozjoj.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo "pastira" koji je našao svoju "bekicu": http://leozagami.com/2020/01/27/world-exclusive-pope-franciss-boyfriend-is-nominated-his-personal-secretary/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oni uvijek paze pokazati stvari ne na previše na jasan i besrpijeporan način; ali ono što je također očito iz Bergogliovog djelovanja kroz sve ove godine jest njegova implicitna podrška sodomije, nekad jedva prikrivena.

      Izbriši