četvrtak, 30. siječnja 2020.

Prvo zbog Boga ne mogu homoseksualci usvajati dijeci; a onda i susljedno i zbog naravi

Mladen i Ivo se žale:

E neka se žale koliko hoće, nikad im se dijete ne smije dati. Nadam se da Centar izdrži. I Hrvatska, barem u nečem.

Prvo zbog Krista Boga, jer ako Bog nije središte koordinatnog sustava naših nazora, postaće bilo koja druga točka. Postaće to naš osjećaj, i naša "prava" koje izvlače iz rukava kao kakav prevarant.

Ali vjera ne ide protiv razuma; i razum i sama narav potvrđuju ono što nas vjera uči: stvorio ih je muško i žensko. Da se napuči Zemlja, i da se Bogu slava dadne.

Ali i narav progovara krvavim slovima protiv čudovišnih zamisli. Primjerom ove lezbijke koja, nakon što je usvojila muško dijete od sedam godina, i nakon što je momčić odbio obući haljinu, istuče ga na smrt: kaišem, stolicom, te na koncu i čekićem: na smrt.


 Ako popustimo, izgubili smo svi. Zato vam ne smijemo  popustiti.
 

3 komentara:

  1. Clanovi nominalne crkve ce reci svoju mantru . Tko sam ja da sudim. To su oni dobri i divni ljudi koji bi svoju djecu na samrti da moraju dali posvojiti u istospolnu obitelj. To su oni koji vjeruju u covjeka. To su oni koji bi prihvatili da im sin dovede kuci decka i sa njime zasnuje obitelj. To su oni kojima sve to ne smeta dok se ne radi o njima i njihovoj guzici.
    Drugi pak su clanovi Prave Crkve. To su oni malobrojni primitivci, zatucani fundamentalisti koji osudjuju i ne vjeruju institucijama. Takvi jos uvijek kraj papine slusaju Bozju rijec. Jos se u borbi protiv grijeha niste oduprli do krvi.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Papina, kad naučava - a da ne bi zbunjivao uvijek treba dobro paziti na svaku svoju riječ - govori u ime Kristovo.
      Tako da je ovdje jasno kuda smjera ovaj element.
      Sada u Njemačkoj biskupi - skoro svi - pripremaju neviđene prijedloge na svojoj sinodi. I što on o tome kaže? Kad treba nekog koji voli tradicionalno, upozoriti, tu je prvi. A ovdje muči. Dopuštava. Odobrava. U svojoj je zadaći.

      Izbriši
    2. Tko je taj koji izmedju napustene djece moze izabrati jedno djete i u njegovo ime odluciti njegov zivotni put davsi ga u posvojenje? Tko to dijete pita dal zeli tako zivjeti? Dal zeli da ga odgajaju i usmjeruju homoseksuslci? Dal zeli zivjeti , recimo, u obitelji ateista ili nekrscana? Sta ce biti s tim djetetom ako se ovi razidju i nadju druge partnere? Tko mu moze zapovijediti da mora prihvatiti biti drukciji , drukcije zivjeti od svih drugih? Tko ga moze zastiti od soka ? Tko mu moze objasniti jednog dana zasto je bas on morao biti taj?

      Robelar

      Izbriši