petak, 15. studenoga 2019.

Članak masona Bertranda Heyraud potvrđuje sedevakatnu poziciju. Tosatti se usuđuje podsjetiti da je Ivan XXIII bio optužen za pripadanje masoneriji

Prošle godine smo naveli, citirajući grčke pravoslavne kritične izvore, da su njihova dva glavna patrijarha, Atenagoras i Meletios Metaxakis, bili masoni:


Danas na to podsjeća, potpuno drugom nakanom, francuski mason Bertrand Heyraud. Poznate su gesle Pavla VI kojima je čak i nadmašivao Bergoglija:


Talijanski pisac i bloger Tosatti podsjeća na navode Gioelea Magaldi, velikom meštra masona, prema kojima je Ivan XXIII pristupio masoneriji dok je izbivao u Istambulu od 1935 do 44.

Kao što smo komentirali gledi Bergoglija, to je teško precizno dokazati, jer njihov je stil to dojaviti, ali rijetko službeno. Daju to naslutiti i raspoznati se među "braćom", ali zvanično se ustručavaju to priznati, u ovisnosti o položaju i potrebi.

Međutim sve te činjenice, makar ih i ne mogli iscrpno dokumentirati kao da bismo bili na sudbskom procesu, ipak potvđuju ono što se dogodilo u Crkvi u zadnjih šesdeset godina: Ivan XXIII otvara vrata do tada kažnjenim teolozima i zove ih biti "koncilskim ocima" na Drugom Vatikanskom.

Od tada je sve spremno do naših dana, i kola su gurnuta nizbrdo. Ono što danas promatramo našim očima, krajnja je posljedica onog silnog prodora sotonskih sila u Crkvu.

Sve je to Bog dopustio, kao što je i istina da nema ničeg skrovitog što se neće razotkriti. Sve njihove prijevare biti će razotkrivene da bi Ostatak mogao iznijeti vjeru do kraja, do ponovnog dolaska Našeg Gospodina Isusa Krista.

Broj komentara: 5:

  1. Što je sada blogeru? Nisam slovo napisao o krugu Zemaljskom i svodu nebeskom nego 100% se držim teme koju si ti postavio pod ovim postom i opet ne objavljuješ moj komentar, a vidim da si pod prethodnim postom objavio jednu bezveznu kakofoniju na moj račun na koju nemam namjeru trošiti vrijeme jer se čovjek davi u besmislu gomile riječi.

    Dakle hoćeš li objaviti moj komentar od jutros, koji je mnogo dramatičniji od tvog posta:

    》Ipak, ne smijemo nikad zaboraviti izbor Rampolle 1903.g. za "papu", koji je bio nadmason, pripadnik O.T.O. (Ordo Templi Orientis) sotoniste Aleister-a Crowley-a "godfather of 20th century Satanism".

    Sam Bog zna što bi se do danas izdešavalo da car Franz Josef nije osporio (stavio veto) na izbor ovog sotoniste preko poljskog kardinala Puszyne.

    Umjesto Rampolle izabran je Giuseppe Melchiorre Sarto za papu 4.kolovoza 1903.g. - papa Pio X.《

    VK

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, biće greškom.
      Ne znamo o pripadnosti Rampolle, ali da da je bio liberalnog naboja. Neki navode izvjesna svjedočanstva, ali to nije sigurno.
      Glavno je danas tražiti volju Božju i izlaz iz gliba u kojem se nalazimo.

      Izbriši
    2. Izgleda da je Franjo Josip ipak znao!

      Izbriši
  2. Potražite da vidite kako izgleda simbol - logo O.T.O.-a.

    Za one sa slabim darom zapažanja: ptičurina koja se obrušava i koja se nalazi na "raspelu" koji nosi Bergoglio na prsima je identična kao i logo O.T.O.-a?!

    P.

    OdgovoriIzbriši