utorak, 19. studenoga 2019.

Bosanski muslimani podupiru "migrante" jer nikad nisu bili za BiH, već za panislamsku državu

Viđenje BiH Alije Izetbegovića, u duhu njegove Islamske Deklaracije zbog koje je zaslužno bio poslan u zatvor u Jugoslaviji, i nažalost pušten na slobodu nakon premalo godina, bilo je u sklopu jedine islamske države od Maroka do Indonezije, od Afričkih prašuma do ruskih stepa. Ne bosanski nacionalizam, već panislamizam koji je koristio balkanske muslimane za njegovu totalitarnu ideologiju.

[antimigrant.ba zaključuje: 
"Zvuči paradoksalno, ali je nije nemoguće da žrtve genocida same sebi zadaju završni udarac koji nije uspio ni agresoru u vrijeme genocidne agresije. Pitate se kako je to moguće? Pa moguće je tako što se povratnici u Zvornik okupe da nose pomoć tzv. migrantima u Tuzlu, čime postaju saučesnici u migrantskom genocidu nad Bošnjacima. Zar je moguće da Bošnjaci ne razumiju da se ne može biti u isto vrijeme na strani vlastitog naroda i migrantskih hordi. Ili mi ili oni-treće nema."]
 
Zbog istog nazora vođe BiH muslimana (i šire) pomažu prihvat "migranata", poslanih u Bosnu za promjeniti joj definitivno naličje, uostalom kao i cijeloj Evropi. Stvar je u tome što je sad došao red i na nas. Nije riječ više o "Beču" i "Berlinu", pariškom predgrađima, itd., koji se ne tiču naših ljudi; na koncu i mi dolazimo na red.

antimigrant.ba stranica je izgleda bosanskih "muslimana", dosta sekulariziranog tipa. Onih "muslimana" koje smo dobro poznavali i od kojih se dio posebno radikalizirao u ratu devedesetih. Optužuju izravno muslimanske vođe i političare za prihvaćanje "migranata" i posljedično uništenje njihove nacije, kako se oni nazivaju.



Svakako, to uništavanje ne ide samo protiv njih, već i protiv Srba i Hrvata. Srbi, kao obično, lakše i brže reagiraju na izglednu invaziju:


Hrvati jedva da se čuju, ako i to.

Ovi ljudi, praktično svi vojno spremni, trebaju biti vraćeni u svoje zemlje. Neka grade te zemlje, i nek dolaze ovamo da ih netko drugi čuva i da radi za njih. Jer od ovih, dobra nikakva.

I Srbi i Hrvati i sekularizirani "muslimani" - od drugih to ne očekuj - trebaju praviti građanske milicije i štititi svoje. Možda po prvi put u toliko vremena, koje bi se moglo mjeriti i stoljećima, ljudi iz naših krajeva mogu konačno vidjeti na licu mjesta da su marionete u tuđim rukama i da osim njihovih ludih glava koje su dale dosta od sebe da bi došlo do onog krvoločnog rata, postoje jedne vrlo inteligentne i zle glave koje nas sa strane i iznutra vode u zator.

Oduprimo se svim silama i na organizirani način ovim planovima.

2 komentara:

  1. mate pravo na svoje mišljenje kakvo god bilo, u generalnoj ocjeni bošnjačke i muslimanske politike niste rekli ništa pogrešno. Ipak, strši Vaša misao u kojoj veličate teror bivše totalitarne komunističke države. Politički uznici bivše Jugoslavije koju ovdje očito jako volite, Alija Izetbegović, Vlado Gotovac, Adem Demaçi pa ako hoćete i mladi Vojislav Šešelj (prije nego što se izrodio u četnika i monstruma) nisu zagovarali nikakvo nasilje. Završili su u zatvoru zbog tzv. verbalnog delikta (članak 133 tadašnjeg Kaznenog zakona) jer je u bivšoj Jugoslaviji sloboda govora bila zabranjena. Zato kada kažete da je Izetbegović bio zasluženo u zatvoru jer je rekao ili napisao ovo ili ono vi se zapravo solidarizirate sa zločinačkom politikom Josipa Broza i njegovih Crvenih Kmera. Titoizam nije samo odvratan svjetonazor nego i ogavna bolest. Bog Vas blagoslovio, okanite se toga što prije. Pokušajte molitvom i postom, a ako ne ide zatražite egzorcizam od ovlaštenog svećenika!
    Fred

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledajte Islamsku Deklaraciju.
      Doživotna robija.
      Za albanske separatista i mafijaše, malo manje ili isto, ovisi o slučaju

      Izbriši